Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(solitude @ 2010 12 28, 19:05)
susitikimas praėjo puikiai flirt.gif patikau blush2.gif nežinau, ar kas pasikeis blush2.gif bet jau brangiausiajam jo mama prigrasino, kad jei mane pames, tai jam blogai baigsis lotuliukas.gif

niu va kaip faina dabar gales tavo brangusis nebedalinti laiko ir kur kas daugiau laiko pabusite kartu pas jo mama smile.gif
Atsakyti

o mane pagaliau pristatė savo mamai blush2.gif flirt.gif
[/quote]

Aš tai dar nepažįstu savojo mamos, bet labai biajuy šio susitikimo.. net nežinau kodėl, bet kaip velnias kryžiaus bijau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 12 28, 20:53)
Aš tai dar nepažįstu savojo mamos, bet labai biajuy šio susitikimo.. net nežinau kodėl, bet kaip velnias kryžiaus bijau.. lotuliukas.gif

Aš irgi labai bijojau 4u.gif bet nieko ax.gif
Atsakyti
O as maniskio mamai labai nepatikau, bet dabar jau su esu tuo susitaikius. Jis labai mane guode ir sake, kad neprivalau daugiau vaziuoti pas ja, ne pasaulio pabaiga. Dziaugiuos uz Solitude, kad taip pasiseke su anyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 12 29, 14:10)
O as maniskio mamai labai nepatikau, bet dabar jau su esu tuo susitaikius. Jis labai mane guode ir sake, kad neprivalau daugiau vaziuoti pas ja, ne pasaulio pabaiga. Dziaugiuos uz Solitude, kad taip pasiseke su anyta smile.gif

sakoma, negirk dienos be vakaro ax.gif bijau dar džiaugtis, kad netektų spjaudytis blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, sventes praejo puikiai, kupinos meiles ir artumo wub.gif deja kaip ir turejo buti, po naujuju likau viena unsure.gif bet... ilgai neliudesim - uz 9 dieneliu lekiu pas MV pasisveciuoti, taigi nuotaikos nera tokios jau blogos wub.gif bigsmile.gif

QUOTE(gintullka @ 2010 12 28, 10:29)
Je jeje  angel_sadangel.gif paliko mane per sventes ;/

ech.... labai uzjauciu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2011 01 07, 11:38)
Sveikutes, sventes praejo puikiai, kupinos meiles ir artumo  wub.gif  deja kaip ir turejo buti, po naujuju likau viena  unsure.gif  bet... ilgai neliudesim - uz 9 dieneliu lekiu pas MV pasisveciuoti, taigi nuotaikos nera tokios jau blogos  wub.gif  bigsmile.gif

oho, kaip fainiai bigsmile.gif baltai pavydžiu blush2.gif wub.gif
maniškis pirmadienį irgi išskrido, laukia keturi mėnesiai nesimatymo unsure.gif o dar pskutinį savaitgalį sugebėjom apsipykti, tai taip negera ant dūšios verysad.gif
Atsakyti
O man dar trys savaitės laukimo.. ax.gif net širdutė apsąla pagalvojus, kad po 3 savaičių tokiu metu jau būsiu pas Jį... ax.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misigule: 07 sausio 2011 - 21:45
QUOTE(solitude @ 2011 01 07, 12:13)
oho, kaip fainiai bigsmile.gif baltai pavydžiu blush2.gif  wub.gif
maniškis pirmadienį irgi išskrido, laukia keturi mėnesiai nesimatymo unsure.gif o dar pskutinį savaitgalį sugebėjom apsipykti, tai taip negera ant dūšios verysad.gif

niu aciu wub.gif taaaip laukiu net spirgu wub.gif
o tau linkiu stiprybes. Manau visis pykciai tuoj isgaruos, imsit pasiilgt viens kito wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ka gi,ir as jungiuosi i jusu gretas smile.gif Mane ir mano Meile skiria 800km(jura) arba 1500km(keliu)... Susipazinome mes netiketai ir viskas vyko labai greitai, todel nuo pat draugystes pradzios gyvename laukimu iki kito susitikimo smile.gif skype tapo vienas svarbiausiu dalyku gyvenime biggrin.gif visada tik radus laisva minutele pasnekam nors 5min, o vakariniai pokalbiai tai jau buna iki velumos... kad ir akys merkiasi, bet pradedi kokia idomia tema diskutuoti ir ziurek: jau 3h ryto 4u.gif Nebeisivaizduoju savo gyvenime be jo, o dziaugsmas dar didesnis kai jau zinome data iki to laiko, kai busime kaip cia kazkas pasake kartu ,,suvisam'' thumbup.gif wub.gif dabar lygiai uz menesio as pas ji plauksiu , laukiu nesulaukiu wub.gif perskaiciau atidziai visus puslapius sitos temeles ir kaip nuteike pozityviai, tokios grazios istorijos wub.gif tikrai pritariu minciai, jog meile iveikia visus atstumus!!! smile.gif
Atsakyti
Oi kiek man dar liko laukti praejo jau mensis, o dar 4 priesaky schmoll.gif ir toks bus musu visas gyvenimas, bet ka padarysi pasirinkau jureivi, zinojau kur veliuosi, taigi man si tema puikiai tinka, visas gyvenimas meile per atstuma unsure.gif unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirley MacLaine @ 2011 01 18, 23:39)
Oi kiek man dar liko laukti praejo jau mensis, o dar 4 priesaky  schmoll.gif  ir toks bus musu visas gyvenimas, bet ka padarysi pasirinkau jureivi, zinojau kur veliuosi, taigi man si tema puikiai tinka, visas gyvenimas meile per atstuma  unsure.gif  unsure.gif  wub.gif

uch.. as tikriausiai neisgyvenciau taip jei nuolat butu nes dabar jau eina antras menuo laukimo ir dar menuo gal net du liko iki trumpo pasimatymo ir tai jauciu kaip sala siek tiek santykiai bunant per atstuma. guodziu save tik kad tai laikina ir tereikia islaukti. Jei dar butu imanoma nuvykti pasimatyti dazniau karts nuo karto butu kitaip o jei tik mataisi kas 4 men sunku...
Atsakyti