Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(distancija @ 2011 02 05, 23:46)
bet juk kai myli, viską gali padaryt..  blush2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Super žodžiai! thumbup.gif
Atsakyti
Aš studijuoju ne Lietuvoje, o maniškis priverstas laukti ax.gif Tikrai sunku. Būna tokių momentų, kai baisiai suspaudžia širdį ir, atrodo, viską padarytum, jog būtum šalia ir paprasčiausiai prisiglausti galėtum...
Įsimylėjom tai labai netikėtai. Prieš daugiau nei metus per Kalėdas buvau sugrįžusi į Lietuvą, pradėjom bendrauti, eidavom į pasimatymus, po to viskas rutuliojosi skype. Aš turėjau daug abejonių dėl jo, nes... buvo baisu įsimylėti per atstumą ir nenorėjau sau tokių sunkinančių emocijų. Dabar jau esam kartu gerą pusmetį, nuo to laiko, kai buvau sugrįžusi vasarą. Labai gerai ją praleidau, ir buvo sunku vėl išvažiuoti. Rudenį jis buvo pas mane, per Kalėdas buvau aš, dabar po mėnesio jis vėl atvyks. Taip ir tikimės ištempti mano mokslus blush2.gif
Prieš išvažiuodama neturėjau ir nenorėjau įsipareigojimų didelių, mąsčiau gal čia pasiliksiu, bet po viso kartu praleisto laiko supratau, kad jokios super duper karjeros galimybės ir pan. neatstos savo žmogaus šalia 4u.gif Tad abu laukiam, kol baigsiu mokslus, sugrįšiu, o tada tikimės bendros ir ilgos ateities kartu...
Kol laukiam, beveik visus vakarus praskaipinam ir tos kelios valandos neprailgsta. Tai truputį palengvina viską, nes abu labai išsikalbam, kaip ir kuo gyvenam, ką nuveikėm, kaip pasiilgom, ką veiksime kartu, apie ką svajojam... Tad, sunku, bet įmanoma. Tikrai tai yra išbandymas santykiams, nes esant atstumui daug lengviau pasiduoti pagundoms ar rasti kitame kokių nors minusų ir santykius dėl to nutraukti.
Taip kad taaaaip norisi palinkėti visoms per atstumą esančioms poroms sėkmės 4u.gif Ir kad kuo greičiau būtumėm kartu su savo žmonėm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliuke: 06 vasario 2011 - 18:29
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 02 06, 20:28)
Aš studijuoju ne Lietuvoje, o maniškis priverstas laukti  ax.gif Tikrai sunku. Būna tokių momentų, kai baisiai suspaudžia širdį ir, atrodo, viską padarytum, jog būtum šalia ir paprasčiausiai prisiglausti galėtum...
Įsimylėjom tai labai netikėtai. Prieš daugiau nei metus per Kalėdas buvau sugrįžusi į Lietuvą, pradėjom bendrauti, eidavom į pasimatymus, po to viskas rutuliojosi skype. Aš turėjau daug abejonių dėl jo, nes... buvo baisu įsimylėti per atstumą ir nenorėjau sau tokių sunkinančių emocijų. Dabar jau esam kartu gerą pusmetį, nuo to laiko, kai buvau sugrįžusi vasarą. Labai gerai ją praleidau, ir buvo sunku vėl išvažiuoti. Rudenį jis buvo pas mane, per Kalėdas buvau aš, dabar po mėnesio jis vėl atvyks. Taip ir tikimės ištempti mano mokslus  blush2.gif
Prieš išvažiuodama neturėjau ir nenorėjau įsipareigojimų didelių, mąsčiau gal čia pasiliksiu, bet po viso kartu praleisto laiko supratau, kad jokios super duper karjeros galimybės ir pan. neatstos savo žmogaus šalia  4u.gif Tad abu laukiam, kol baigsiu mokslus, sugrįšiu, o tada tikimės bendros ir ilgos ateities kartu...
Kol laukiam, beveik visus vakarus praskaipinam ir tos kelios valandos neprailgsta. Tai truputį palengvina viską, nes abu labai išsikalbam, kaip ir kuo gyvenam, ką nuveikėm, kaip pasiilgom, ką veiksime kartu, apie ką svajojam... Tad, sunku, bet įmanoma. Tikrai tai yra išbandymas santykiams, nes esant atstumui daug lengviau pasiduoti pagundoms ar rasti kitame kokių nors minusų ir santykius dėl to nutraukti.
Taip kad taaaaip norisi palinkėti visoms per atstumą esančioms poroms sėkmės  4u.gif Ir kad kuo greičiau būtumėm kartu su savo žmonėm  bigsmile.gif

Na tikrai linkiu Tau stiprybes smile.gif) Jums abu. O kiek jei nepaslaptis tau liko mokytis?
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2011 02 07, 23:53)
Na tikrai linkiu Tau stiprybes smile.gif) Jums abu. O kiek jei nepaslaptis tau liko mokytis?

Kažkur nuo vienerių metų iki metų su puse, priklausomai nuo to, kaip seksis su baigiamuoju darbu wub.gif
Bet juokingiausia tai, kad visada buvau labai prieš visokias draugystes per atstumą, pačiai tai atrodė neįmanoma, todėl sakiau sau: kaip gerai, kad išvažiuodama nieko nepalieku, ko pasiilgsiu per stipriai ax.gif Ir še tau, atsirado jis. Tai pradžioje spyriojaus, visokių ydų jame rasdavau, kad tik pati save atkalbėčiau nuo buvimo kartu. Na bet tikriausiai meilė ateina tada, kai labiausiai to nesitiki, ir nieko čia nepadarysi blush2.gif
Ačiū. blush2.gif Stengiamės būt stiprūs iš tiesų ir labiau akcentuojam ne minusus, o pliusus tokioje draugystėje. Aš radau vieną labai stiprų - tiek kasdien bendraudami susikūrėm gana stiprų tarpusavio ryšį, labiau viską apsvarstom prieš sakydami (čia ta prasme, kad neįskaudintum, nekeltum balso ir pan.). Tai man džiugu pasakyt, kad pirmiausiai tai man yra geriausias draugas, kuriam kasdien virtualiai galiu išliet per dieną susikaupusias emocijas ir mintis.
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 02 08, 00:07)
Na bet tikriausiai meilė ateina tada, kai labiausiai to nesitiki, ir nieko čia nepadarysi  blush2.gif

Super zodziai thumbup.gif As buvau patenkinta savo gyvenimu ir tik pagalvojau kad visa laika taip ir nugyvensiu be jokiu didziuju pokyciu ir sia tau, kakur po savaites ar dvieju beldimas y sirdy ax.gif Maziausiai mano gyvenime reikejo meiles ir tada ji pasirode smile.gif
Atsakyti
NA ir kaip gi jums sekasi ? aptilo si tema... MAniskis buvo atvykes, dabar vel toli... vel laukiu sad.gif o kai pakalbam skype, tai taip pasiilgstu, dar labiau nei pries pokalbi... hr... unsure.gif verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 16, 19:43)
NA ir kaip gi jums sekasi ? aptilo si tema... MAniskis buvo atvykes, dabar vel toli... vel laukiu  sad.gif o kai pakalbam skype, tai taip pasiilgstu, dar labiau nei pries pokalbi... hr...  unsure.gif  verysad.gif  wub.gif

Kol kas gerai sekasi, aš laukiu saviškio pas mane po poros savaičių. Bet kuo mažiau laukti lieka, tuo stipresnis ilgesys... Oi, kaip norėsiu laiką tada sustabdyti, kai jis atvažiuos wub.gif

O kur ir ką veikia taviškis? Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 16, 18:43)
NA ir kaip gi jums sekasi ? aptilo si tema... MAniskis buvo atvykes, dabar vel toli... vel laukiu  sad.gif o kai pakalbam skype, tai taip pasiilgstu, dar labiau nei pries pokalbi... hr...  unsure.gif  verysad.gif  wub.gif

tyliai laukiu ir tikiuosi, kad balandžio pabaigoje susitiksim... viena aišku, kad jis negrįš Velykoms, tad teks man pas jį nuvykti ax.gif tikiuosi, jog niekas nesutrukdys ax.gif o tas balandis dar taip toli...
Atsakyti
Mergaites, o kada velykos? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2011 02 16, 20:46)
Mergaites, o kada velykos? biggrin.gif  4u.gif

Balandžio 24-25 šiemet. Vėlokai. Na, bet kita vertus, aplink bus žalia ir viskas žydės. Tikras pavasaris. Tada ir susitikti bus taaaip smagu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 02 16, 19:57)
Kol kas gerai sekasi, aš laukiu saviškio pas mane po poros savaičių. Bet kuo mažiau laukti lieka, tuo stipresnis ilgesys... Oi, kaip norėsiu laiką tada sustabdyti, kai jis atvažiuos  wub.gif

O kur ir ką veikia taviškis? Stiprybės  4u.gif

Na maniskis mokosi/dirba Prancuzijoje. tiesa ir nelietuvis.. Prancuzas... smile.gif bet jau nedaug liko mums taip gyventi, birzelio gale - liepa viskas pasikeis i gera smile.gif Bet vis tiek laukti ilgu ir sunku smile.gif
O kur ir ka veikia Jusiskis?
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 16, 22:52)
Na maniskis mokosi/dirba Prancuzijoje. tiesa ir nelietuvis.. Prancuzas... smile.gif bet jau nedaug liko mums taip gyventi, birzelio gale - liepa viskas pasikeis i gera smile.gif Bet vis tiek laukti ilgu ir sunku smile.gif
O kur ir ka veikia Jusiskis?

Ooo, kaip smagu 4u.gif Aš esu labai didelė prancūzų kalbos, kultūros ir kulinarinio paveldo gerbėja biggrin.gif
Maniškis Lietuvoje, o aš studijuoju tulpių, sūrių, kanalų ir raudonųjų žibintų kvartalų šalyje biggrin.gif Maniškis kaip tik ketina atkeliauti kovo 3, na o 11-12 dienomis bandome susirasti pigių bilietų savaitgaliui Paryžiuje. Jei rasim - keliausim blush2.gif

O Judu abudu liepą gal ir apsigyvensit kartu? wub.gif
Atsakyti