QUOTE(Filotijia @ 2011 03 22, 16:53)
Nu ne jau geles ir vyras kazkaip nesiderina

nebent jau per koki jubilieju rimta,tai gali,o cia dar pagalvos ne ka...
Labas vakaras
Kaip šiandien gyvuojat? Pas mane už lango spigina saulė, nepaprastai džiaugiuosi sulaukusi pavasario
Su gėlėmis esu kartą pajuokavus, kai skaipinom. Paklausiau, o kas būtų, jeigu jam gėlių padovanočiau, tai taip kreivai pažiūrėjo, ir sakė, kad gal geriau galim apseiti be gėlių

Nelabai jam tai vyriška atrodo, na bet man irgi.
Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 22, 15:38)
Sveikutes.... mane su draugu taip pat skiria atstumas, yra tokia viena beda, ar jum buna, kad skype snekedami susipykstat ? ar negeriau kalbetis telefonu ? aplamai as nekenciu to susirasinejimo sunku isreiksti jausmus, bet ka darysi.... tai va ka darot jei budami toli vienas nuo kito bet susirasinedami apsipykstat ir jis nebesneka ??
Telefonu mes tai niekada nekalbame, nes per brangiai išeitų. O skype mažokai susirašinėjam, dažniausiai susiskambinam ir tada šnekamės su vaizdu po kelias valandas kasdien

Tai jo išraiškas ir emocijas kaip ir matau.
Tikrai retkarčiais būna taip, kad kas nors sunervina ir subjūra nuotaika (jam nebūna, čia aš kartais ožius moku parodyti

). Bet niekad nebūna, kad susipykę ir atsisveikintume. Visada išsiaiškinam, kas kam nepatiko, kas buvo negerai, paanalizuojam situaciją, ir tada susitaikom. O susitaikę galim ir miegoti eit. Tik vienąkart apsipykę nuėjom, na tada man labai nebuvo nuotaikos, tai sugadinau nuotaiką ir jam

Bet tada atsisveikinus nutariau parašyt laišką e. paštu, kur viską išdėsčiau ir atsiprašiau už karštakošišką reakciją. Susitaikėm ir džiaugiuos, kad tai nepasikartojo