Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Yadhira @ 2011 03 22, 12:38)
Sveikutes.... mane su draugu taip pat skiria atstumas, yra tokia viena beda, ar jum buna, kad skype snekedami susipykstat ? ar negeriau kalbetis telefonu ? aplamai as nekenciu to susirasinejimo sunku isreiksti jausmus, bet ka darysi.... tai va ka darot jei budami toli vienas nuo kito bet susirasinedami apsipykstat ir jis nebesneka ??

Sveika 4u.gif na mums pora kartu buvo taip, bet kad nesusipykom, bet nesutarem del vieno dalyko, ir jis "uzsisiko" taip sakant.. na, bet po to pats ir skambina biggrin.gif o su savo buvusiu kai draugavom per atstuma, tai pykomes kasdien per ta skype,bet gal cia ne skype kaltas, o jis gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2011 03 22, 13:53)
,o kita diena i mokykla,tai s... gausis kas  doh.gif

o tai tu dar mokykloj mokaisi? 4u.gif aaa...o tai pala, taviskis,lietuvis?kiek jam metu?
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 22, 14:38)
Sveikutes.... mane su draugu taip pat skiria atstumas, yra tokia viena beda, ar jum buna, kad skype snekedami susipykstat ? ar negeriau kalbetis telefonu ? aplamai as nekenciu to susirasinejimo sunku isreiksti jausmus, bet ka darysi.... tai va ka darot jei budami toli vienas nuo kito bet susirasinedami apsipykstat ir jis nebesneka ??

ar skype, ar telefonu, visada pasitaiko nesusipratimų... tiesiog taip yra, kad kai matai žmogų priešais save realybėje, matai jo veido išraišką, akis ir daug ką supranti vien iš to...o štai kalbant telefonu ar susirašinėjant viso to nematai, ir dažnai daug ką supranti kiek kitaip nei yra ax.gif visko būna, bet viskas ir praeina 4u.gif

QUOTE(Filotijia @ 2011 03 22, 15:53)
Nu ne jau geles ir vyras kazkaip nesiderina  biggrin.gif  nebent jau per koki jubilieju rimta,tai gali,o cia dar pagalvos ne ka...  rolleyes.gif
Nezinau jauciu nieko nepadarysiu,nes nusileidzia puse dvylikos,o kita diena i mokykla,tai s... gausis kas  doh.gif man beliko 9 dienos laukt  thumbup.gif  wub.gif
cia kazkaip jau mazai merginu belike laukianciu,visos turbut sulauke  wub.gif
Dar aplamai ne karto nesam susipyke  wub.gif  tai nelabai galiu ir patart ka  schmoll.gif
o tai kokios pykciu priezastys,kiek laiko kartu?

dar ne visos sulaukę, man daugiau, nei mėnesis likęs, du su kapeikom išlaukti...taip ilguuuuu verysad.gif
o susitikimui nebūtina nieko ypatingo ruošt ir organizuoti, jis ir taip bus ypatingas, juk pagaliau susitiksit ilgai nesimatę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 03 22, 14:45)

man irgi geri geri du men su kapeikom laukt...beveik 3, lauksim kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2011 03 22, 17:14)
o tai tu dar mokykloj mokaisi?  4u.gif aaa...o tai pala, taviskis,lietuvis?kiek jam metu?

Nu ten communty college,ir moksleiviai mokinasi,ir suauge,as kazkaip tai mokykla tai koledzu vadinu,kaip uzplaukia biggrin.gif maniskis lietuvis wub.gif nezinau kazkodel niekada nenorejau uzsieniecio ax.gif nors nieko pries neturiu,bet artimesni lietuviai blush2.gif man 26,jam 29 wub.gif
Linkiu mergytes kad laikas neprailgtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 03 22, 16:53)
Nu ne jau geles ir vyras kazkaip nesiderina  biggrin.gif  nebent jau per koki jubilieju rimta,tai gali,o cia dar pagalvos ne ka...  rolleyes.gif

Labas vakaras 4u.gif

Kaip šiandien gyvuojat? Pas mane už lango spigina saulė, nepaprastai džiaugiuosi sulaukusi pavasario wub.gif

Su gėlėmis esu kartą pajuokavus, kai skaipinom. Paklausiau, o kas būtų, jeigu jam gėlių padovanočiau, tai taip kreivai pažiūrėjo, ir sakė, kad gal geriau galim apseiti be gėlių lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nelabai jam tai vyriška atrodo, na bet man irgi.

Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 22, 15:38)

Telefonu mes tai niekada nekalbame, nes per brangiai išeitų. O skype mažokai susirašinėjam, dažniausiai susiskambinam ir tada šnekamės su vaizdu po kelias valandas kasdien biggrin.gif Tai jo išraiškas ir emocijas kaip ir matau.

Tikrai retkarčiais būna taip, kad kas nors sunervina ir subjūra nuotaika (jam nebūna, čia aš kartais ožius moku parodyti biggrin.gif ). Bet niekad nebūna, kad susipykę ir atsisveikintume. Visada išsiaiškinam, kas kam nepatiko, kas buvo negerai, paanalizuojam situaciją, ir tada susitaikom. O susitaikę galim ir miegoti eit. Tik vienąkart apsipykę nuėjom, na tada man labai nebuvo nuotaikos, tai sugadinau nuotaiką ir jam doh.gif Bet tada atsisveikinus nutariau parašyt laišką e. paštu, kur viską išdėsčiau ir atsiprašiau už karštakošišką reakciją. Susitaikėm ir džiaugiuos, kad tai nepasikartojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 03 22, 19:23)
Bet niekad nebūna, kad susipykę ir atsisveikintume. Visada išsiaiškinam, kas kam nepatiko, kas buvo negerai, paanalizuojam situaciją, ir tada susitaikom. O susitaikę galim ir miegoti eit. Tik vienąkart apsipykę nuėjom, na tada man labai nebuvo nuotaikos, tai sugadinau nuotaiką ir jam  doh.gif Bet tada atsisveikinus nutariau parašyt laišką e. paštu, kur viską išdėsčiau ir atsiprašiau už karštakošišką reakciją. Susitaikėm ir džiaugiuos, kad tai nepasikartojo  mirksiukas.gif

Biškiuką baltai pavydžiu dėl šito jums blush2.gif aš esu tokia, kuriai susipykus reikia išsiaiškinti viską, o štai maniškis laikosi principo tyla-gera byla doh.gif jeigu kas nepatiko jam ar aš supykau, net jei ir kalbant telefonu, jis mandagiai atsisveikina, padeda ragelį ir atsitveria tyla doh.gif jo manymu geriausiai "ant karštųjų" nesiaiškinti, kad dar labiau visko nesugadinti, o geriau viską kiekvienam tyliai apgalvoti, pasidaryti išvadas ir nebekartoti klaidų ax.gif tiesą pasakius, mane tai nervina blush2.gif nes kitą kartą tai tebūna smulkmena, kuriai išsiaiškinti pakaktų minutės laiko, ir tai nebūna kažkoks barnis ar pan., bet ta tyla mane supykdo jau iš tikrųjų biggrin.gif aišku, tada jau gerai, kad burbuliuoju viena sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 03 22, 20:40)
Biškiuką baltai pavydžiu dėl šito jums blush2.gif aš esu tokia, kuriai susipykus reikia išsiaiškinti viską, o štai maniškis laikosi principo tyla-gera byla doh.gif jeigu kas nepatiko jam ar aš supykau, net jei ir kalbant telefonu, jis mandagiai atsisveikina, padeda ragelį ir atsitveria tyla doh.gif jo manymu geriausiai "ant karštųjų" nesiaiškinti, kad dar labiau visko nesugadinti, o geriau viską kiekvienam tyliai apgalvoti, pasidaryti išvadas ir nebekartoti klaidų ax.gif tiesą pasakius, mane tai nervina blush2.gif nes kitą kartą tai tebūna smulkmena, kuriai išsiaiškinti pakaktų minutės laiko, ir tai nebūna kažkoks barnis ar pan., bet ta tyla mane supykdo jau iš tikrųjų biggrin.gif aišku, tada jau gerai, kad burbuliuoju viena sau rolleyes.gif

Oi, mums irgi ne iš karto tai atėjo. MB truputį uždaresnis. O aš mėgstu iškart pasakyti, kas nepatiko žodžiuose, veiksmuose... Bet išmokom kalbėtis per tiek laiko. Dėl to sakau, kad atstumas turi pliusą bent vieną biggrin.gif Pas mus dabar tokia atvirumo filosofija visame kame. O pakalbu su drauge, kuri su SB netgi gyvena kartu, tai ir tai ji nusiskundimus pirmiausiai draugėms išpasakoja, o po to saviškiui išsako. Tai va, mes sutarėm, kad neleisim pykčiams ir nepasitenkinimui kauptis, ir pirmiausiai viską vienas kitam išsakysim smile.gif Tai kol kas pasiteisina. Bet prie atvirumo kultūros jį taip pat teko pratinti biggrin.gif Reikia į vyrus irgi darbo įdėti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
siandien saviskio uzklausiau kiek laiko zada pabut kai pasimatysim, tai pasake kad min 15d arba su visam pasiliks, nustebau... blink.gif wub.gif o jei pasimatysim ir kazkas nepatiktu, tai kaip vyt reikes doh.gif biggrin.gif na ciudu ciudai
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2011 03 23, 00:46)
siandien saviskio uzklausiau kiek laiko zada pabut kai pasimatysim, tai pasake kad min 15d arba su visam pasiliks, nustebau...  blink.gif  wub.gif o jei pasimatysim ir kazkas nepatiktu, tai kaip vyt reikes  doh.gif  biggrin.gif na ciudu ciudai

Na, gal dėl su visam truputį pajuokavo, bet manau, neprieštarautum biggrin.gif 4u.gif O aš kai su saviškiu buvau visas tas beveik dvi savaites, nei kiek nenusibodo, tik labai liūdna išleist buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 03 22, 21:52)
Na, gal dėl su visam truputį pajuokavo, bet manau, neprieštarautum  biggrin.gif  4u.gif O aš kai su saviškiu buvau visas tas beveik dvi savaites, nei kiek nenusibodo, tik labai liūdna išleist buvo  wub.gif

isleist visada liudniausia 4u.gif ne kiek laukt.. labanakt siai dienai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2011 03 23, 01:26)
isleist visada liudniausia  4u.gif ne kiek laukt.. labanakt siai dienai  4u.gif

Saldžių 4u.gif Ir aš jau gulsiu...
Atsakyti
4u.gif Aciu merginos, maniskis dabar isizeides/uzpykes laikosi taktikos - tyla - gera byla doh.gif nezinau kiek jis cia laikysis, tiek prisinervinau, bet kaip nors..... rolleyes.gif meginau atsiprasyti bet žinau, kad jam tai atrodo kaip lindimas i sikna. pasistengsiu nusiraminti, zinau, kad jei mylim vienas kita tai ir susitaikysim smile.gif jis gal ilgiau pyksta, as tai pykstu daznai bet trumpai, o jis reciau, bet turbut ilgiau doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti