QUOTE(deindrre @ 2011 03 24, 15:30)
Mano brangiausias pasirodys geguzes 13. Taip laukiu, kiekviena diena skaiciuoju

ir dar slapta suzinojau kad pirsis, tai dabar taip bijau, taip jaudinuosi
Labas, deindrre
Oho, kiek čia pripliurpėt. O kokiu būdu sužinojai, kad piršis?

Dar truputį anksti, bet vis tiek sveikinu

Aš nujaučiu, kad norint sulaukti to paties man teks sulaukt bent jau vasatos

Bet ir aš jaudinuosi
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2011 03 24, 14:31)
pažįstama situacija

pas mus lygiai tas pats būna, aš degtukas - greitai įsiplieskiu, bet greitai ir perdegu

o jis pyksta retai, bet kai supyksta, tai ilgiau užtrunka perdegt

nieko, praeis

gal tiesiog apmąstyti jam viską reikia, kaip ir maniškiui

vasarą buvo supykęs, kažkas pakišo mintį, kad galiu būt jam čia neištikima

kiek prisikankinau, kiek pražliumbiau, o jis apgalvojo viską ir pats atsiprašė

mano mama tada juokėsi iš mūsų, kad du durneliai vienas kitą baisiai myli, bet kankinasi patys ir vienas kitą kankina nesąmonių prisigalvodami
Papildyta:
mes labai ilgai nesipykom nei trupučio, bet vieną dieną kažkaip sugalvojom vienas kitam pasižadėti, kad niekada nesipyksim... niekada nesakyk niekada

pirmą kartą susipykom gal kitą dieną po to pasižadėjimo

tikriausiai sutapimas, bet...
Čia gal apskritai toks moterų bruožas su tais pykčiais, kad mes greičiau užsiplieskiam, o jeigu dar tuo metu koks PMS būna, tai pykčiui net priežasties normalios nereikia. Užtenka, kad ne taip pažiūrėtų į mus arba dar blogiau, jei visai nepažiūrėtų

Mums panašiai buvo, kai kartą kalbantis jis labai įsistebeilijo į TV, o aš pagalvojau, kad na ir tegul žiūri paršas, jei aš jam mažiau rūpiu. Ir nutrenkiau ragelį (čia per skype)

Tai po to dėl šito menknieko dvi valandas aiškinomės, kol galiausiai teko prisipažinti, jog kalta visgi aš
Mes esam pasižadėję vengti pykčių, o ne visai nesipykt

Nes visai nesipykt vis tiek neišeina, vis tiek kada nors imi ir susipyksti. Tai va, ir jūs geriau pasižadėkit arba rečiau pyktis, arba susipykę išsiaiškint iškart, kas ne taip buvo, kad vėl galėtumėt ramiai gražiai bendraut