Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Yadhira @ 2011 03 24, 10:35)
4u.gif Aciu merginos, maniskis dabar isizeides/uzpykes laikosi taktikos - tyla - gera byla doh.gif  nezinau kiek jis cia laikysis, tiek prisinervinau, bet kaip nors..... rolleyes.gif  meginau atsiprasyti bet žinau, kad jam tai atrodo kaip lindimas i sikna. pasistengsiu nusiraminti, zinau, kad jei mylim vienas kita tai ir susitaikysim smile.gif jis gal ilgiau pyksta, as tai pykstu daznai bet trumpai, o jis reciau, bet turbut ilgiau doh.gif  rolleyes.gif

Viskas bus gerai 4u.gif mum buvo uzeje depresijos. man buvo pms jam su broliu pykciai, tai tarpusavy pradejom pyktis. as ant jo rekiu per skype o jis sako dabar stop. pasizadam nuo sitos min nebesipykt. ir kai tik as kazka pradedu sakyti o jis sako musu terminas dar nesibaige lotuliukas.gif susitarem savaitei nesipykt. ir visai linksma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 24, 12:35)
4u.gif Aciu merginos, maniskis dabar isizeides/uzpykes laikosi taktikos - tyla - gera byla doh.gif  nezinau kiek jis cia laikysis, tiek prisinervinau, bet kaip nors..... rolleyes.gif  meginau atsiprasyti bet žinau, kad jam tai atrodo kaip lindimas i sikna. pasistengsiu nusiraminti, zinau, kad jei mylim vienas kita tai ir susitaikysim smile.gif jis gal ilgiau pyksta, as tai pykstu daznai bet trumpai, o jis reciau, bet turbut ilgiau doh.gif  rolleyes.gif

pažįstama situacija biggrin.gif pas mus lygiai tas pats būna, aš degtukas - greitai įsiplieskiu, bet greitai ir perdegu biggrin.gif o jis pyksta retai, bet kai supyksta, tai ilgiau užtrunka perdegt doh.gif nieko, praeis 4u.gif gal tiesiog apmąstyti jam viską reikia, kaip ir maniškiui 4u.gif vasarą buvo supykęs, kažkas pakišo mintį, kad galiu būt jam čia neištikima doh.gif blink.gif kiek prisikankinau, kiek pražliumbiau, o jis apgalvojo viską ir pats atsiprašė ax.gif mano mama tada juokėsi iš mūsų, kad du durneliai vienas kitą baisiai myli, bet kankinasi patys ir vienas kitą kankina nesąmonių prisigalvodami doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deindrre @ 2011 03 24, 13:08)
pasizadam nuo sitos min nebesipykt.

mes labai ilgai nesipykom nei trupučio, bet vieną dieną kažkaip sugalvojom vienas kitam pasižadėti, kad niekada nesipyksim... niekada nesakyk niekada doh.gif pirmą kartą susipykom gal kitą dieną po to pasižadėjimo doh.gif tikriausiai sutapimas, bet... doh.gif
Atsakyti
Mhm 4u.gif o as savo brangiausiaji tureciau pamatyti birzeli arba liepa, kaip laukiu wub.gif wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai pasiilgau
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 24, 13:35)

Et, nemalonu... doh.gif O kodėl apskritai susipykot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 24, 11:58)
Mhm 4u.gif  o as savo brangiausiaji tureciau pamatyti birzeli arba liepa, kaip laukiu wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif labai pasiilgau

Mano brangiausias pasirodys geguzes 13. Taip laukiu, kiekviena diena skaiciuoju ax.gif ir dar slapta suzinojau kad pirsis, tai dabar taip bijau, taip jaudinuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2011 03 24, 15:30)
Mano brangiausias pasirodys geguzes 13. Taip laukiu, kiekviena diena skaiciuoju ax.gif  ir dar slapta suzinojau kad pirsis, tai dabar taip bijau, taip jaudinuosi blush2.gif

wub.gif wub.gif Wow.... Ir kaip tau tai pavyko suzinoti, dievuleliau wub.gif wub.gif as vis sau kartoju kad liko tik trys menesiai oooooo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2011 03 24, 15:30)
Mano brangiausias pasirodys geguzes 13. Taip laukiu, kiekviena diena skaiciuoju ax.gif  ir dar slapta suzinojau kad pirsis, tai dabar taip bijau, taip jaudinuosi blush2.gif

Labas, deindrre 4u.gif

Oho, kiek čia pripliurpėt. O kokiu būdu sužinojai, kad piršis? biggrin.gif Dar truputį anksti, bet vis tiek sveikinu 4u.gif wub.gif Aš nujaučiu, kad norint sulaukti to paties man teks sulaukt bent jau vasatos biggrin.gif Bet ir aš jaudinuosi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2011 03 24, 14:31)
pažįstama situacija biggrin.gif pas mus lygiai tas pats būna, aš degtukas - greitai įsiplieskiu, bet greitai ir perdegu biggrin.gif o jis pyksta retai, bet kai supyksta, tai ilgiau užtrunka perdegt doh.gif nieko, praeis 4u.gif gal tiesiog apmąstyti jam viską reikia, kaip ir maniškiui 4u.gif vasarą buvo supykęs, kažkas pakišo mintį, kad galiu būt jam čia neištikima doh.gif  blink.gif  kiek prisikankinau, kiek pražliumbiau, o jis apgalvojo viską ir pats atsiprašė ax.gif mano mama tada juokėsi iš mūsų, kad du durneliai vienas kitą baisiai myli, bet kankinasi patys ir vienas kitą kankina nesąmonių prisigalvodami doh.gif  blush2.gif
Papildyta:

mes labai ilgai nesipykom nei trupučio, bet vieną dieną kažkaip sugalvojom vienas kitam pasižadėti, kad niekada nesipyksim... niekada nesakyk niekada doh.gif pirmą kartą susipykom gal kitą dieną po to pasižadėjimo doh.gif tikriausiai sutapimas, bet... doh.gif

Čia gal apskritai toks moterų bruožas su tais pykčiais, kad mes greičiau užsiplieskiam, o jeigu dar tuo metu koks PMS būna, tai pykčiui net priežasties normalios nereikia. Užtenka, kad ne taip pažiūrėtų į mus arba dar blogiau, jei visai nepažiūrėtų lotuliukas.gif Mums panašiai buvo, kai kartą kalbantis jis labai įsistebeilijo į TV, o aš pagalvojau, kad na ir tegul žiūri paršas, jei aš jam mažiau rūpiu. Ir nutrenkiau ragelį (čia per skype) doh.gif Tai po to dėl šito menknieko dvi valandas aiškinomės, kol galiausiai teko prisipažinti, jog kalta visgi aš blush2.gif ax.gif

Mes esam pasižadėję vengti pykčių, o ne visai nesipykt ax.gif Nes visai nesipykt vis tiek neišeina, vis tiek kada nors imi ir susipyksti. Tai va, ir jūs geriau pasižadėkit arba rečiau pyktis, arba susipykę išsiaiškint iškart, kas ne taip buvo, kad vėl galėtumėt ramiai gražiai bendraut 4u.gif
Atsakyti
As net ir ziedely maciau koks jis ax.gif man viska jo sesuo pasake ir parode ax.gif dziaugiuosi kad ji tai padare nes jei buciau visiskai nesitikejus tai gal infarkta buciau gavus lotuliukas.gif o dabar turiu laiko pasiruosti. Tik man vis taip norisi pasakyti kad nereikia tokio brangaus biggrin.gif nes man kaip rode tai is katalogo 400svaru doh.gif ir net nematyt zu ka doh.gif
Aciu uz ankstyvus sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat šiąnakt vienas kitą pralinksminom. Paprastai mūsų pokalbiai užsitęsia iki 1 valandos nakties Lietuvos laiku (ten, kur jis), o pas mane būna maždaug vidurnaktis.

Tai va, aš turiu tokią telefono kortelę, kurią įsigijau tik todėl, kad galėčiau skambinti į laidinius telefonus Lietuvoje (labai norisi močiutę bent kartą į savaitę pakalbinti) už vieną eurocentą per minutę. MB to numerio nežino.

Ir vakar mes kalbėjom skaipu, tai pagalvojau, reikia jį paerzinti ir susukti jo numerį. Jam truputį keista, kad kažkas pirmą valandą nakties skambina. Bet vis tiek užklausė: čia tu? biggrin.gif Išsigyniau, tada pakėlė ir pasakiau, kad labai jo pasiilgau. Prisijuokėm, Tada padiskutavom apie dėmesį, kad paprastomis smulkmenomis galima jį parodyti. Štai pamačiau kortelę ant stalo ir išnaudojau dėmesio rodymui. Taigi mes atsisveikinome...

O po kokių 15 minučių jau išgirdau skambant savo telefoną. Bet nebuvo net minties, kad čia jis, tik keldama pamačiau lotuliukas.gif Jis irgi paskambino pašnibždėti, jog labai myli wub.gif wub.gif Tai va, su ta miela gaida ir nuėjom miegoti, abu puikiai nusiteikę ir vienas kitą pradžiuginę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliuke: 24 kovo 2011 - 16:51
Rutuliuke kaip fainai wub.gif
As viena diena sugalvojau kad reiketu jy patikrinti, parasiau is one.lt savo draugei, sakau tu pasikeisk anketa ir pabandyk jam parasinet. ir mudvi taip beveik susitarem ir as isejau pas broly. o maniskis gryzes is darbo nutare patikrint ka visa diena veikiau ir uzsuko y one.lt mano anketa ir pamate drauges zinute doh.gif bet nnesupyko tik labai juokesi kad as nemoku tikrint lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip romantiska su tais skambuciais wub.gif wub.gif mano tai nera romantiskas, o jei ka sugalvoja tai as patiket negaliu.... blink.gif blink.gif gavau labai grazia zinute nuo jo, tai nepatikejau, kad cia jis, pamaniau, kad cia pokstas.... doh.gif
O jus sapnuojat saviskius ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 24, 14:58)
O jus sapnuojat saviskius ? smile.gif

speju nuo sianakt sapnuosiu lotuliukas.gif tika uzzdraude eiti y seses mergvakary verysad.gif o paaiskinimas kodel ,,neleidziu ir tiek'' doh.gif
Atsakyti