QUOTE(deindrre @ 2011 03 24, 17:57)
Rutuliuke kaip fainai
As viena diena sugalvojau kad reiketu jy patikrinti, parasiau is one.lt savo draugei, sakau tu pasikeisk anketa ir pabandyk jam parasinet. ir mudvi taip beveik susitarem ir as isejau pas broly. o maniskis gryzes is darbo nutare patikrint ka visa diena veikiau ir uzsuko y one.lt mano anketa ir pamate drauges zinute
bet nnesupyko tik labai juokesi kad as nemoku tikrint 

As viena diena sugalvojau kad reiketu jy patikrinti, parasiau is one.lt savo draugei, sakau tu pasikeisk anketa ir pabandyk jam parasinet. ir mudvi taip beveik susitarem ir as isejau pas broly. o maniskis gryzes is darbo nutare patikrint ka visa diena veikiau ir uzsuko y one.lt mano anketa ir pamate drauges zinute

Aš taip niekada nežaidžiau, šiaip esu nusiteikus prieš tokius dalykus dabar jau. Niekada nieko netikrinau ir nebuvau tikrinama ir labai supykčiau, jei sugalvotų su manimi taip pažaisti

Bet esu draugei padėjus tikrinti, tik tada jaunos dar buvom, iki kokių 20 metų. Vėliau supratom, kad nesąmonėm užsiiminėjam, ir nėr čia ko taip žaist

Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 24, 17:58)
Kaip romantiska su tais skambuciais
mano tai nera romantiskas, o jei ka sugalvoja tai as patiket negaliu....
gavau labai grazia zinute nuo jo, tai nepatikejau, kad cia jis, pamaniau, kad cia pokstas....
O jus sapnuojat saviskius ?

O jus sapnuojat saviskius ?

Mano romantiškas visokiose smulkmenose gali būt, o kartais ir visai neromantiškas. O šiaip pasiduoda auklėjimui, pastebi, kas patinka, tai tokius metodus prieš mane ir naudoja

O sapnuoju vos ne kas naktį, net nežinau kodėl. Jis tai niekada savo sapnų apskritai neprisimena, tai kai aš pripasakoju, kokius detektyvus ir pasakas kartais sapnuoju, jį vis prajuokina. Tokių filmų nežiūriu, bet esu sapnavus, kaip su juo banką ėjom plėšti, po to kaip mus gaudė kažkokios slaptos tarnybos, ir dar daug visokių nesąmonių