Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Filotijia @ 2011 03 25, 01:56)
Labai fainiai  wub.gif  bet istikruju as nenoreciau zinot,kad ruosiasi pasipirst  schmoll.gif  kaip ir staigmena is jo puses pasirodys sugadinta,o jei suzinotu,manau tikrai supyktu,bent as supykciau  blink.gif

Aš irgi nelabai norėčiau iš anksto sužinoti, manau, šito dalyko grožis yra staigmenoje ir netikėtume wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2011 03 25, 01:56)
Labai romantiska  wub.gif  MB irgi prie romantikos,tiesa pasakius tai pirmas vyras mano gyvenime,kuris yra romantikos iniciatorius  thumbup.gif

Maniškis pradžioje tai nebuvo toks romantikas ax.gif Bet aš apšviečiau, kokia vyriško dėmesio galia, tai dabar staigmenų ir mielų dalykų nepašykšti.

Papildyta:
Na labanakt, merginos. Miegas jau ir mane lenkia biggrin.gif Sapnuokim šiąnakt, kaip susitinkam su savaisiais, o ryte pasidžiaugsim, kad liko dar viena diena mažiau laukti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos, siandien taip visa ryta uzsisvajojus vaikstau apie tai kaip keliames kartu, pusryciaujam kartu, wub.gif
O del pasipirsimo staigmenos, as tiesiog nekenciu staigmenu schmoll.gif nes as visada ka nors padarau ne taip ir visada viska stengiuosi issiaiskinti, as toks kvailas zmogus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2011 03 25, 13:05)
Labas rytas merginos, siandien taip visa ryta uzsisvajojus vaikstau apie tai kaip keliames kartu, pusryciaujam kartu, wub.gif
O del pasipirsimo staigmenos, as tiesiog nekenciu staigmenu schmoll.gif  nes as visada ka nors padarau ne taip ir visada viska stengiuosi issiaiskinti, as toks kvailas zmogus blush2.gif

Labas rytas 4u.gif

Ir aš jau apie tai svajoju, kaip ateina vasara, kaip grįžtu į Lietuvą pas jį, kartu keliamės ir pusryčiaujam, vakarais bastomės po senamiestį, važiuojam į pajūrį, miškus ir pievas, kur galėtume kartu pabraidyt po žolę wub.gif Ech, romantika wub.gif
Atsakyti
As labai tikiuosi kad vasara jau gyvenaim kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2011 03 25, 15:06)
As labai tikiuosi kad vasara jau gyvenaim kartu ax.gif

O jis pas tave atlėks ar tu pas jį?
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 03 25, 12:19)
O jis pas tave atlėks ar tu pas jį?

Jei as gausiu darba tai jis pas mane jei ne tai as pas jy. bet tikriausiai kad as pas jy ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2011 03 25, 15:37)
Jei as gausiu darba tai jis pas mane jei ne tai as pas jy. bet tikriausiai kad as pas jy ax.gif

Na tada puiku 4u.gif

Beje, labas visoms 4u.gif

Kaip savaitgali prabėgo? Aš pasidariau pas save generalinę tvarką, vakar visą dieną kuopiau savo kampą. O šiandien daug sukinėjaus virtuvėj, prisikepiau kepsnelių, laukia užimtos dienos, tai kelioms dienoms nebereiks galvoti apie maisto gaminimą. Šiandien džiugiai nuteikia už lango spiginanti saulytė wub.gif Primena, kad kasdien vis mažiau lieka iki vasaros, kai bent jau mėnesį su puse gyvensim šeimyninį gyvenimą wub.gif
Atsakyti
4u.gif Jau susitaikem, vakar nakti ilgai snekejom skype wub.gif wub.gif as ir megstu pasvajoti.... siandien valandelei taip graziai pasvajojau, kad vaikstom pajuriu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yadhira: 27 kovo 2011 - 21:35
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 27, 22:34)
4u.gif  Jau susitaikem, vakar nakti ilgai snekejom skype wub.gif  wub.gif as ir megstu pasvajoti.... siandien valandelei taip graziai pasvajojau, kad vaikstom pajuriu wub.gif

Mmm wub.gif Pasaka. Būtinai reikės lėkti vasarą į pajūrį.

Smagu, kad susitaikėt 4u.gif Mes irgi ilgai šnekėjom, laiką persukus Lietuvos laiku jau 4:30 ryto buvo biggrin.gif Šiandien ilgai miegojom abudu. Užtat šiandien šnekėtis skaipu neįmanoma, ryšys labai prastas. O dar iš savo šeimos nelinksmų naujienų sužinojau, tai vakaras liūdnas verysad.gif
Atsakyti
Labutis
QUOTE(Yadhira @ 2011 03 27, 19:34)
4u.gif  Jau susitaikem, vakar nakti ilgai snekejom skype wub.gif  wub.gif as ir megstu pasvajoti.... siandien valandelei taip graziai pasvajojau, kad vaikstom pajuriu wub.gif
user posted image

Smagu kad susitaiket. o apie svajojima, as irgi tokia is svajokliu lotuliukas.gif

QUOTE(Rutuliuke @ 2011 03 27, 20:24)
O dar iš savo šeimos nelinksmų naujienų sužinojau, tai vakaras liūdnas  verysad.gif

Kas per naujienos jei galima paklausti? unsure.gif

Mes tai siandien iki 5 sedesim smile.gif nes jis man sako pameni kai kalbedavom po 7 valandas per nakty. as jau pasiilgau to lotuliukas.gif tai sianakt bus 7 val. uzjauciu as jy rytoi darbe doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2011 03 28, 01:07)
Mes tai siandien iki 5 sedesim smile.gif  nes jis man sako pameni kai kalbedavom po 7 valandas per nakty. as jau pasiilgau to lotuliukas.gif  tai sianakt bus 7 val. uzjauciu as jy rytoi darbe doh.gif  smile.gif

Šaunumėlis wub.gif 4u.gif Kaip vystosi pokalbis? MB, deja, turi anksti iš ryto eiti į darbą, tai kad ir kaip būtų, nenoriu jo taip užvėlinti, jog turėtų keltis neišsimiegojęs pakankamai.

Mano internetas po vidurnakčio pasitaisė biggrin.gif Ypač smagiai pašnekėjom vakar. Jis vėl prisiminė, kad nuotykiai mane persekioja. Vakar sugalvojau vaikiškai pašėlti. Žinoma, kaip visada, šnekėjom su kamera. Jisai įsispoksojo į kažkokį straipsnį, o aš, norėdama atkreipti dėmesį, sugalvojau pašokinėti ant savo lovos lotuliukas.gif Ji tokia išskleidžiama. Tai va, šokinėjau šokinėjau, sakau „mažiuk, žiūrėk“, ir tada taip tik trakšt lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif Įlūžo lova biggrin.gif Pagaliukas toks iš apačios iškrito. Tai kokių dešimt minučių juokėmės vos ne iki nukritimo, šiandien jis net mamai papasakojo šitą pokštą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2011 03 28, 01:07)
Kas per naujienos jei galima paklausti? unsure.gif

Naujienos tai su mama susiję. Jai prieš porą metų diagnozuotas krūties vėžys, na daryta chemoterapija, buvo operacija, gydymas. Ir kol kas tfu tfu tfu, bet viskas gerai smile.gif Nors ji labai nesisaugo, daug dirba, taigi pervargsta... Tai va šiandien pašnekėjome, labai skauda šoną, įtaria pati sau apendicitą. Na ir sakiau, kad krautis daiktus reikia ir važiuoti į ligoninę, tai ji užsispyrus ne ir viskas, jei nepraeis, tai rytoj, nes darbo dar šiam vakarui turėjo. Suerzino ir pati naujiena, ir tai, kad per mažai savo sveikata rūpinasi doh.gif O aš toli būdama tik pamoralizuoti per skaipą galiu, bet nelabai ką tai keičia...
Atsakyti