Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

[quote=Misigule,2010 11 01, 15:10]
[quote=Mažoji Atėnė,2010 11 01, 00:13]
Kaip smagu kai mylimas žmogų gali apkabinti... nors ir ne kasdien...
Man Likimas tik progą pažinti mylimą žmogų davė, o apkabinti bent sekundei... deja verysad.gif
[/quot

o čia kaip dabar..? verysad.gif g.gif
[/quote]

Mudu gyvename skirtinguose žemynuose ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Atėnė @ 2010 11 01, 21:59)

užjaučiu, įsivaizduoju kaip sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Atėnė @ 2010 11 01, 23:59)

Na tai čia mus visas su savo brangiaisiais skiria didesni ar mažesni atstumai.. negi nėra jokios galimybės būt kartu..? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misigule: 02 lapkričio 2010 - 09:41
QUOTE(Misigule @ 2010 11 02, 10:41)
Na tai čia mus visas su savo brangiaisiais skiria didesni ar mažesni atstumai.. negi nėra jokios galimybės būt kartu..? unsure.gif  verysad.gif

Turiu šiokį tokį ... planą ... Nors nelengva įsikurti svetimoje šalyje, net ne Europoje ... Kalbu dėl darbo ir ateities.
Nors net abejoju ... mylinti širdis gali viską 4u.gif ... Bet abudu mes rimtai žiūrim į ateitį ... Jis neturi jos čia ..Lietuvoje, o aš ten ... (Meksikoje ar Venesueloje - jo tėvynėje) ... Iš tiesų esu labai pasimetusi, kartais beviltiškai pasiduodanti ..o kartais stipri ir pasiryžusi kovoti už savo svajonę, už savo ir jo laimę .... Tačiau vienai būna taip sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Atėnė @ 2010 11 03, 12:07)
Turiu šiokį tokį ... planą ... Nors nelengva įsikurti svetimoje šalyje, net ne Europoje ... Kalbu dėl darbo ir ateities.
Nors net abejoju ... mylinti širdis gali viską  4u.gif  ... Bet abudu mes rimtai žiūrim į ateitį ... Jis neturi jos čia ..Lietuvoje, o aš ten ... (Meksikoje ar Venesueloje - jo tėvynėje) ... Iš tiesų esu labai pasimetusi, kartais beviltiškai pasiduodanti ..o kartais stipri ir pasiryžusi kovoti už savo svajonę, už savo ir jo laimę .... Tačiau vienai būna taip sunku  verysad.gif

Aš manau, kad labai norint - viskas įmanoma (žinoma jei tas noras yra abipusis). Juk yra tikrai daug laimingų istorijų, kalbu apie skirtingų tautybių žmones.. O dėl darbo, na kodėl gi nėra galimybių..? Yra. Sutinku, kad sudėtingiau, kad reikia daugiau pastangų įdėti, bet jų tikrai yra. Na pvz. kad ir Lieyuvis Antanas Mockus, kuris pretenduoja tapti Kolumbijos prezidentu, ir tarp lyderiu jis, manau tik įrodo, kad galimybių rasti galima visur. tad aukščiau nosį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 11 03, 12:27)
Aš manau, kad labai norint - viskas įmanoma (žinoma jei tas noras yra abipusis). Juk yra tikrai daug laimingų istorijų, kalbu apie skirtingų tautybių žmones.. O dėl darbo, na kodėl gi nėra galimybių..? Yra. Sutinku, kad sudėtingiau, kad reikia daugiau pastangų įdėti, bet jų tikrai yra. Na pvz. kad ir Lieyuvis Antanas Mockus, kuris pretenduoja tapti Kolumbijos prezidentu, ir tarp lyderiu jis, manau tik įrodo, kad galimybių rasti galima visur. tad aukščiau nosį.  4u.gif

Taip ... be abejo kad viskas įmanoma kaip tik nori ... Bet kol kas viską atidaviau laikui ir likimui ...
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 11 02, 10:41)
Na tai čia mus visas su savo brangiaisiais skiria didesni ar mažesni atstumai.. negi nėra jokios galimybės būt kartu..? unsure.gif  verysad.gif

Mes su MB dabar kas antra savaite matomes, bet norisi dar daugiau. Tokiu smulkmenu, kurias galeciau gauti ji turedama kasdien salia, pvz. kad is darbo atvaziuotu pasiimti kartais, kad paskambintu ir pranestu apie vakaro plana ir t.t. Dabar viskas taip suplanuota, jokiu netyciniu pasimatymu.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 11 04, 14:32)
Mes su MB dabar kas antra savaite matomes, bet norisi dar daugiau. Tokiu smulkmenu, kurias galeciau gauti ji turedama kasdien salia, pvz. kad is darbo atvaziuotu pasiimti kartais, kad paskambintu ir pranestu apie vakaro plana ir t.t. Dabar viskas taip suplanuota, jokiu netyciniu pasimatymu.

man turbut jau butu keista ji pastoviai visada matyti salia. Apie tokius dalykus kolkas net negaliu svajoti....
Atsakyti
As irgi nee ;( net nebezinau kada susitiksim, neiseina ir neiseina. mirsiu ;//
Atsakyti
kiek laiko jums reikia laukti mylimuju? turiu omeny apskritai, kol galiausiai galesit but kartu visalaika?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2010 11 06, 18:55)
kiek laiko jums reikia laukti mylimuju? turiu omeny apskritai, kol galiausiai galesit but kartu visalaika?smile.gif

pas mus neaisku, kada viskas baigsis. Nera nustatyta konkreti data, kada busim visiskai kartu. Kolkas gyvenam taip trys metai ir dar neaisku kiek gyvensim...
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2010 11 06, 18:55)

bent metus dar tai tikrai... ax.gif
Atsakyti