Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Indra A. @ 2010 10 25, 17:34)
O, tai jau labai greit bigsmile.gif
O kuriam laikui atvažiuoja?

Aha wub.gif Nebesulaukiam abu blush2.gif
Porai savaičių tik verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 25, 13:29)
dar nedraugavom,  aš jau laukiau, nuo pat pirmos pažinties dienos, tai jau greitai du metai bus ax.gif  blush2.gif kartais atrodo, kad tai nėra taip jau sunku rolleyes.gif kai yra veiklos, laikas kažkiek greičiau lekia ax.gif rugsėjį pirkau bilietus, kad dabar galėčiau atvažiuoti, ir galvojau, vaje, kiek dar daug laiko... nespėjau apsidairyti, o kelionė atėjo ax.gif ech, tik mūsų savaitgalis pralėkė akimirksniu... bet po kokio pusantro mėnesio jis grįš kelioms savaitėms wub.gif aišku, tada teks dalintis juo su jo mama laugh.gif

Tai va ir mes panašiai.. Laukiu nuo pat pirmos dienos, kai susipažinom.. Ir kažkaip manau tas laukimas iš tos pusės, kad ne laukiam kada jis grįš, bet laukaim kada aš baigsiu mokslus ir pas jį išvažiuosiu.. smile.gif

Nors visad maniau, kad niekad neišvažiuosiu iš Lt, kad labai norint ir čia galimybių yra, bet va kaip susikloste...

Kažkaip ramiau išgirdus, kad kaikurios laukiat jau pakankamai ilgai ir sulaukiat. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 10 25, 22:35)
Tai va ir mes panašiai.. Laukiu nuo pat pirmos dienos, kai susipažinom..  Ir kažkaip manau tas laukimas iš tos pusės, kad ne laukiam kada jis grįš, bet laukaim kada aš baigsiu mokslus ir pas jį išvažiuosiu..  smile.gif

Nors visad maniau, kad niekad neišvažiuosiu iš Lt, kad labai norint ir čia galimybių yra, bet va kaip susikloste...

Kažkaip ramiau išgirdus, kad kaikurios laukiat jau pakankamai ilgai ir sulaukiat.  blush2.gif  wub.gif

Kiek laukt Jums beliko? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės! bigsmile.gif Nu net neįsivaizduojat kokią staigmeną vakar gavau, Mylimasis grįžo! wub.gif Tobulas jausmas, antrą kartą įsimylėjau.. wub.gif
QUOTE(Muscade @ 2010 10 25, 18:49)
Aha  wub.gif  Nebesulaukiam abu  blush2.gif
Porai savaičių tik  verysad.gif

Sulaiksit, ir kaip gera bus kartu būt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 26 spalio 2010 - 07:38
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 26, 07:35)
Sveikos mergytės! bigsmile.gif  Nu net neįsivaizduojat kokią staigmeną vakar gavau, Mylimasis grįžo! wub.gif Tobulas jausmas, antrą kartą įsimylėjau.. wub.gif

wow, kaip fainiai drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2010 10 26, 01:09)
Kiek laukt Jums beliko? 4u.gif

Dar porą metų teks laukti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 10 26, 10:11)
wow, kaip fainiai  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif

Ne tas žodis.. wub.gif
Tik ryte į darbą žiauriai nesinorėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 26, 08:35)
Sveikos mergytės! bigsmile.gif  Nu net neįsivaizduojat kokią staigmeną vakar gavau, Mylimasis grįžo! wub.gif Tobulas jausmas, antrą kartą įsimylėjau.. wub.gif

Ech kaip tau pavydžiu wub.gif
Aš tai jau be nuotaikos nuo vakar, nes specialiai pasiėmiau dvi savaites atostogų, nes MB grįžta, kad pabūt tą laiką kartu. Vakar sužinojau, kad jo motina grįžta iš Londono verysad.gif pyyyyyyyp!!! ir visos atostogos sugadintos, viskas sugadinta, nes turėsim grįžt pas tėvus.... nenoriu...nervina jo mama, nemoka viena nieko pasidaryti, varinėja amžinai MB padaryk tą ar aną... o aš sėdėsiu namie...jau geriau tada būčiau ėjus į darbą...užp**
Atsakyti
Na va panos laukiau laukiau sios savaites ir OP! nelemtos MB varzybos Prahoje issoko. Vel nesusimatysim, sirdis plysta, nes keliu dienu draiva teks keisti poros valandu susimatymu kita savaite angel_sadangel.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 10 26, 10:41)
x Ech kaip tau pavydžiu  wub.gif
xx Aš tai jau be nuotaikos nuo vakar, nes specialiai pasiėmiau dvi savaites atostogų, nes MB grįžta, kad pabūt tą laiką kartu. Vakar sužinojau, kad jo motina grįžta iš Londono verysad.gif  pyyyyyyyp!!! ir visos atostogos sugadintos, viskas sugadinta, nes turėsim grįžt pas tėvus.... nenoriu...nervina jo mama, nemoka viena nieko pasidaryti, varinėja amžinai MB padaryk tą ar aną... o aš sėdėsiu namie...jau geriau tada būčiau ėjus į darbą...užp**

x ir tau greit laimė nusišypsos, pamatysi console.gif
xx labai su jo mama nesutariat? O būtina pas juos važiuot? Pasakyk SB, kad atostogas ėmei, kad pabūt su juom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 26, 08:35)

wub.gif wub.gif nuostabu 4u.gif

QUOTE(Muscade @ 2010 10 26, 10:41)
Aš tai jau be nuotaikos nuo vakar, nes specialiai pasiėmiau dvi savaites atostogų, nes MB grįžta, kad pabūt tą laiką kartu. Vakar sužinojau, kad jo motina grįžta iš Londono verysad.gif  pyyyyyyyp!!! ir visos atostogos sugadintos, viskas sugadinta, nes turėsim grįžt pas tėvus.... nenoriu...nervina jo mama, nemoka viena nieko pasidaryti, varinėja amžinai MB padaryk tą ar aną... o aš sėdėsiu namie...jau geriau tada būčiau ėjus į darbą...užp**

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 26, 13:25)
x ir tau greit laimė nusišypsos, pamatysi console.gif
xx labai su jo mama nesutariat? O būtina pas juos važiuot? Pasakyk SB, kad atostogas ėmei, kad pabūt su juom ax.gif

Nu šiaip sutariam, bet ji visada randa prie manęs dėl ko nors prikibt, tai tas tai anas nervina doh.gif Sakiau jam tai, jo mama grįžta viena, neturi mašinos, o mažam miestely jai nelygis vaikščioti, ją reikia visur vežioti ir pnš, nes ji yra ponia, o kaip čia vaikščiosi... Ji grįžta šeštadieni, ir išvažiuoja ketvirtadienį...ir visos mano atostogos, sedėsiu namie pas tėvus...ir RETKARČIAIS pasimatysim su MB, apie lovos reikalus ir kažkokį intymumą nėr net kalbos.... i.ir jis tuoj pat išvažiuos, ir vėl bliausiu viena pasilikus namie..pyp pyp pyp kaip užknisa negaliu!!!!!! Žudo mane ta vienatvė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muscade: 26 spalio 2010 - 14:59