Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Muscade @ 2010 10 26, 15:57)
Nu šiaip sutariam, bet ji visada randa prie manęs dėl ko nors prikibt, tai tas tai anas nervina doh.gif  Sakiau jam tai, jo mama grįžta viena, neturi mašinos, o mažam miestely jai nelygis vaikščioti, ją reikia visur vežioti ir pnš, nes ji yra ponia, o kaip čia vaikščiosi... Ji grįžta šeštadieni, ir išvažiuoja ketvirtadienį...ir visos mano atostogos, sedėsiu namie pas tėvus...ir RETKARČIAIS pasimatysim su MB, apie lovos reikalus ir kažkokį intymumą nėr net kalbos.... i.ir jis tuoj pat išvažiuos, ir vėl bliausiu viena pasilikus namie..pyp pyp pyp kaip užknisa negaliu!!!!!! Žudo mane ta vienatvė...

Negerai. Vyras turi kažką daryt, pakalbėt pats su ja ar panašiai. O gal net nemato jis tame problemos? Arba bent jau galėjo ankščiau pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 26, 16:41)
Negerai. Vyras turi kažką daryt, pakalbėt pats su ja ar panašiai. O gal net nemato jis tame problemos? Arba bent jau galėjo ankščiau pasakyt g.gif

Jis ir pats nėra patenkintas kad ji grįžta... Motina įsiustu, jei jos vaikas pasiliktu su manim Klaipėdoje...jau buvau rašiusi, kad jinai nemoka viena gyventi, viena susitvarkyti su problemomis ir pnš... Dėl tų visų kabinėjimosi, esu MB sakiusi, jis manęs prašo nekreipt dėmesio.... Nu bet nusibodo, kiek galima??? Ir išvis, adamsų šeimynėlė ten...Tiek daug nuoskaudų nešiojuos, negaliu pamiršt! Ne vieną kart esu MB pabrėžus, kad iš mano giminės/tėvų nėra išgirdęs jokių užgauliojimų, nėra nieko buvę...o iš jo tai ohoho..knygą galėčiau parašyt... Ir dar kai MB ką nors pasakau apie jo mamą, jis sako, kad esu nusistačius prieš ją bla bla bla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 10 26, 17:00)
Jis ir pats nėra patenkintas kad ji grįžta... Motina įsiustu, jei jos vaikas pasiliktu su manim Klaipėdoje...jau

Ot tai, pasius ir praeis, užtat jūs abu gerai laiką dviese praleistumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 26, 09:39)
Ne tas žodis.. wub.gif
Tik ryte į darbą žiauriai nesinorėjo ax.gif

isivaizduoju wub.gif as tai kai MV grizta tai ant visko dedu kryziu, niekur neinu. biggrin.gif

QUOTE(Muscade @ 2010 10 26, 09:41)
Ech kaip tau pavydžiu  wub.gif
Aš tai jau be nuotaikos nuo vakar, nes specialiai pasiėmiau dvi savaites atostogų, nes MB grįžta, kad pabūt tą laiką kartu. Vakar sužinojau, kad jo motina grįžta iš Londono verysad.gif  pyyyyyyyp!!! ir visos atostogos sugadintos, viskas sugadinta, nes turėsim grįžt pas tėvus.... nenoriu...nervina jo mama, nemoka viena nieko pasidaryti, varinėja amžinai MB padaryk tą ar aną... o aš sėdėsiu namie...jau geriau tada būčiau ėjus į darbą...užp**

kas cia per nesekmes dabar pas merginas blink.gif doh.gif na pvz mane MV tai visad visur ima kartu jeigu ir reikia nuvaziuoti pas jo tevus ar pan. na tiesiog niekada nepalieka manes vienos. Juk tave taip pat galetu imti visur kartu ir nebutum viena. O vakarais galesite megautis viens kitu wink.gif nenusimink. Aisku buna ir mane uznervina kartais ta seimynele, na bet turbut tai naturalu, nes juk mes neaugome su tomis seimomis smile.gif o mamytes dar prie viso to nelabai nori savo suneliu kitai moteriai atiduoti, tai ir issidirbineja ir svaigsta 4u.gif nenusimink, auksciau nosyte 4u.gif

man liko beveik 2savaites ir skrisiu pas MV. kaip laaaaaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 10 28, 12:51)
x isivaizduoju  wub.gif  as tai kai MV grizta tai ant visko dedu kryziu, niekur neinu. biggrin.gif
xx man liko beveik 2savaites ir skrisiu pas MV. kaip laaaaaukiu  thumbup.gif

xx Ooo, tai jau visai nedaug thumbup.gif
x Aha, man tai į darbą ryte keltis, mano vyras miega. Tai taip sunku keltis doh.gif Keturiom iš lovos lipu doh.gif doh.gif Buvau susidariusidaug darbų 6ieniui, tai persimečiau į darbo dienas, kad 6nį išsimiegot wub.gif Tai jau kaip savaitgalio laukiuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos 4u.gif

Žiū temelė užtilus - jau turbūt visos su saviškiais laiką leidžiat.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 10 31, 10:07)
Sveikutės merginos  4u.gif

Žiū temelė užtilus - jau turbūt visos su saviškiais laiką leidžiat..  tongue.gif

o neee man dar liko laikelio truputi palaukti iki susitikimo smile.gif kaip smagu, kad rytoj dar nereikes i darbus thumbup.gif thumbup.gif kaip savaitgalis?
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 10 31, 14:30)
o neee man dar liko laikelio truputi palaukti iki susitikimo smile.gif kaip smagu, kad rytoj dar nereikes i darbus  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip savaitgalis?

Tai va ir aš laukiu laukiu tos 24d.. iš vienos pusės - tai ne tiek jau daug ir liko laukti, bet tas laikas jau taaaip lėtai eina... doh.gif

O savaitgalis tai liks - ypač tos trys laisvos dienos.. galėtų dažniau taip būti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 10 31, 10:07)
Sveikutės merginos  4u.gif

Žiū temelė užtilus - jau turbūt visos su saviškiais laiką leidžiat..  tongue.gif

maniškis tik prieš Kalėdas grįš... jau pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu kai mylimas žmogų gali apkabinti... nors ir ne kasdien...
Man Likimas tik progą pažinti mylimą žmogų davė, o apkabinti bent sekundei... deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 31, 12:47)
maniškis tik prieš Kalėdas grįš... jau pasiilgau wub.gif

maniskis pats namo gris irgi pries Kaledas, tai svenciu irgi labai laukiu, nes norisi su juo ir namuciuose pabuti, kad jis truputi kaip sakoma atisgautu nuo tu visu darbu nuo visko... smile.gif
Atsakyti
[quote=Mažoji Atėnė,2010 11 01, 00:13]
Kaip smagu kai mylimas žmogų gali apkabinti... nors ir ne kasdien...
Man Likimas tik progą pažinti mylimą žmogų davė, o apkabinti bent sekundei... deja verysad.gif
[/quot

o čia kaip dabar..? verysad.gif g.gif
Atsakyti