Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža

QUOTE(elfė @ 2007 04 22, 19:26)
porą kartų į metus lankau fizioterapiją-mankštos, įvairūs šildymai. Sako kad padeda vandens procedūros, bet man vandeny mėšlungis traukia koją, tai aš nelankau. O namie stengiuosi nevargint stuburo- nekeliu sunkesnio svorio, kaip galima mažiau lankstausi, padarau mankštą, tik gal ne taip jau dažnai. Ir tai būna pablogėjimų, todėl mano šeima mane saugo nuo didesnio kruvio.  Tiesa, bandžiau poroj darbukų padirbt, bet pasirodė, kad pervertinau savo galimybes, tai teko mest, nors tikrai tikėjausi kad kosmetikos pardėj pajėgsiu, bet visą dieną ant kojų buvo per sunku verysad.gif
Papildyta:

Kaip mamos sveikata? Gal jau po operacijos g.gif

Jau po operacijos smile.gif Dabar ilsisi palangoj, sanatorijoj. Visgi turiu pripazinti, kad KMUK medikai yra saunuoliai thumbup.gif ypac neurochirurginio skyriaus... Tai ne Raseiniuose. Spakauskas sake, jog but suparalyzave, jei butu dar lauke... Svaidaus prakeiksmais ant sundaktariu Raseiniu gydytoju, jiems ne zmones gydyti, ir prie gyvuniuku prileist gaila... Tikri sarlatanai... Kad juos kur galas...
O siaips viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2007 05 03, 11:19)
Jau po operacijos  smile.gif Dabar ilsisi palangoj, sanatorijoj. Visgi turiu pripazinti, kad KMUK medikai yra saunuoliai  thumbup.gif  ypac neurochirurginio skyriaus... Tai ne Raseiniuose. Spakauskas sake, jog but suparalyzave, jei butu dar lauke... Svaidaus prakeiksmais ant sundaktariu Raseiniu gydytoju, jiems ne zmones gydyti, ir prie gyvuniuku prileist gaila... Tikri sarlatanai... Kad juos kur galas...
O siaips viskas normaliai  thumbup.gif

Labai džiugu girdėt kad viskas gerai, net nuotaiką pakėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 05 03, 11:52)
Labai džiugu girdėt kad viskas gerai, net nuotaiką pakėlė thumbup.gif

Aciu visom uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2007 05 03, 12:40)
Aciu visom uz palaikyma  4u.gif

Smagu, girdeti, kad viskas pasiseke, parasyk ir toliau kaip sekasi smile.gif ar viskas gerai.

As siandiena gavau invaliduma pusei metu 50%, bet kojai nuo to negeriau, o operacijos vistiek dar nenoriu.
Atsakyti
Dar labai padeda druskų vonios, reikia darytis namie bent jau kartą per savaitę, pvz. aš darausi su 7 žolėmis( pirkau,, iki''), paskui, kitą dariausi su eukaliptu ir t.t. Labai atpalaiduoja raumenis, man tai tikrai geresnė savijauta po tų vonių. Aišku, čia yra priedas prie mankštų, masažų...
Atsakyti
Drusku vonios visiems gerai ir sveikiems, as jas kokia 10m darau (yra ir kitokiu problemu), tik va isvarza vistiek islindo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 13, 14:37)
Drusku vonios visiems gerai ir sveikiems, as jas kokia 10m darau (yra ir kitokiu problemu), tik va isvarza vistiek islindo  verysad.gif

Kai man nustatė išvaržą, klausiau dėl kokių priežasčių jos atsiranda. Gydytojas sako, per mažai žmonės dabar juda, tai todėl net besirišant batus ,jei kaip nors nepatogiai pasilenkei ,gali atsirasti išvarža, kitų stuburas ,,labai silpnas'' ir jei dar žmogus mažai juda, tai sunkiau ką nors pakėlus gali išvarža ,,išlįsti''. bet aš pažįstu žmonių, kuire nuolat sportuojai r jiem ta išvarža ,,išlindo''. Tai kasd, čia besupras tas priežastis?...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 05 13, 14:53)
Kai man nustatė išvaržą, klausiau dėl kokių priežasčių jos atsiranda. Gydytojas sako, per mažai žmonės dabar juda, tai todėl net  besirišant batus ,jei kaip nors nepatogiai pasilenkei ,gali atsirasti išvarža, kitų stuburas ,,labai silpnas'' ir jei dar žmogus mažai juda, tai sunkiau ką nors pakėlus gali išvarža ,,išlįsti''. bet aš pažįstu žmonių, kuire nuolat sportuojai r jiem ta išvarža ,,išlindo''. Tai kasd, čia besupras tas priežastis?...

Tai as is tu kur priezastis nelabai aiski unsure.gif visos priezastys, kurias vardina gyditojai man netinka, tai sugalvojo, kad nuo nervu, streso doh.gif bet, kad ir sito nelabai buvo. .. Na, tiek to, rezultatas yra reikia su juo kazka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 14, 23:43)
Tai as is tu kur priezastis nelabai aiski  unsure.gif  visos priezastys, kurias vardina gyditojai man netinka, tai sugalvojo, kad nuo nervu, streso  doh.gif  bet, kad ir sito nelabai buvo. .. Na, tiek to, rezultatas yra reikia su juo kazka daryti.

dar viena priežastis- lėta medžiagų apykaita, dėl to sutirštėja stuburo kanale esantis skystis
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 05 15, 12:40)
dar viena priežastis- lėta medžiagų apykaita, dėl to sutirštėja stuburo kanale esantis skystis

Na, ir sita priezastis nelabai tinka biggrin.gif bet jei issamiai gilintis, turbut visi po biski visko turim g.gif
Atsakyti
labas visoms "išvaržėlėms" 4u.gif Turėjom namuose šią problemą apie 4m. važinėjo privačiai pas gyd jasiūnienę, o dabar važiuojame į Ežerėlį pas masažistę. Nepatikėsite rezultatas nuostabus. Vyras vėl vaikšto ir dirba visus fiziniu darbus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(plasta @ 2007 05 25, 21:51)
labas visoms "išvaržėlėms" 4u.gif Turėjom namuose šią problemą apie 4m. važinėjo privačiai pas gyd jasiūnienę, o dabar važiuojame į Ežerėlį pas masažistę. Nepatikėsite rezultatas nuostabus. Vyras vėl vaikšto ir dirba visus fiziniu darbus  drinks_cheers.gif

Labai dziugu uz jus, gal galit placiau papasakot, koki masaza daro? Ir kaip gyde Jasiuniune smile.gif
Atsakyti