Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža

Girdėjau, kad Šiauliuose yra kažkoks gydytojas, kuris masažu nulaužia tas ataugas. Jis labai gerai išmano savo darbo. Prieš atvažiuojant pas jį į konsultaciją, reikia atvežti stuburo nuotrauką. Masažuoja ir laužo tik ten, kur gali, be reikalo nerizikuoja. Žmonės pas jį važiuoja iš visos LT. Vienas apsilankymas prieš du metus 80 Lt kainavo, o dabar nežinau. Pavardės jo tiksliai nežinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 28, 03:21)
Girdėjau, kad Šiauliuose yra kažkoks gydytojas, kuris masažu nulaužia tas ataugas. Jis labai gerai išmano savo darbo. Prieš atvažiuojant pas jį į konsultaciją, reikia atvežti stuburo nuotrauką. Masažuoja ir laužo tik ten, kur gali, be reikalo nerizikuoja. Žmonės pas jį važiuoja iš visos LT. Vienas apsilankymas prieš du metus 80 Lt kainavo, o dabar nežinau. Pavardės jo tiksliai nežinau.  4u.gif

ataugos ir išvarža-du labai skirtingi dalykai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 28, 02:21)
Girdėjau, kad Šiauliuose yra kažkoks gydytojas, kuris masažu nulaužia tas ataugas. Jis labai gerai išmano savo darbo. Prieš atvažiuojant pas jį į konsultaciją, reikia atvežti stuburo nuotrauką. Masažuoja ir laužo tik ten, kur gali, be reikalo nerizikuoja. Žmonės pas jį važiuoja iš visos LT. Vienas apsilankymas prieš du metus 80 Lt kainavo, o dabar nežinau. Pavardės jo tiksliai nežinau.  4u.gif

Nu kaip idomu pasidare nes esu siauliete bet negirdejau apie toki stebukla juolab kad pati dirbu su neurochirurgais ir pati turiu isvarza. Yra cia keletas "lauzytoju" po kuriu zmones gulasi i ligonine kad gydytojai vel atlenktu i kita puse. Aisku kai nera isvarzos tai gali palauzyt bet tikrai nevisi gilinasi i tai. Zinau kelis zinomesnius "lauzytojus": Viruisis, Ciziunas, Bielskis. Nei vienam nepatikeciau savo stuburo. Na jei nebutu isvarzos gal ir kitaip kalbeciau.
Atsakyti
Ne karta esu dariusi manualine ir visokiu kitokiu masazu, labai patikdavo tik kol problemeles neturejau, dabar baisiai isranki pasidariau blush2.gif Kelis masazus dariausi ju mei ho, cia toks japoniskas, labai gerai po ju jauciausi, bet mano masazuotojas isvaziavo, o siaip kam savo nugaros nebepatikiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 26, 11:40)
Labai dziugu uz jus, gal galit placiau papasakot, koki masaza daro? Ir kaip gyde Jasiuniune  smile.gif

gyd Jasiūnienė gydo gydomąja mankšta (tai būtina), fizioterapija, ir masažais, bet kažkas buvo ne taip po procedūrų labai skaudėdavo. kai pradėjom važinėti į Ežerėlį viskas po mėn. pradėjo keistis, bet Jesiūnienės paskirtus pratimus vistiek dar daro (su treniruokliais). Kokį ten daro masažą gėda blush2.gif , bet negaliu pasakyti. man net nebesvarbu. nes šiemet vyras supjaustė visas malkas vienas pats, jas sukapojo ir sunešė į malkinę. To nedarė 3 metus bigsmile.gif
Papildyta:
Čia mergaitės visai ne įtemą, bet gal girdėjote, kad mažamečiams vaikams nulėpuses auseles operuoja nemokamai
Atsakyti
QUOTE(plasta @ 2007 05 28, 19:17)
gyd Jasiūnienė gydo gydomąja mankšta (tai būtina), fizioterapija, ir masažais, bet kažkas buvo ne taip po procedūrų labai skaudėdavo. kai pradėjom važinėti į Ežerėlį viskas po mėn. pradėjo keistis, bet Jesiūnienės paskirtus pratimus vistiek dar daro (su treniruokliais). Kokį ten daro masažą gėda  blush2.gif , bet negaliu pasakyti. man net nebesvarbu. nes šiemet vyras supjaustė visas malkas vienas pats, jas sukapojo ir sunešė į malkinę. To nedarė 3 metus bigsmile.gif
Papildyta:
Čia mergaitės visai ne įtemą, bet gal girdėjote, kad mažamečiams vaikams nulėpuses auseles operuoja nemokamai

Labai dziugu, kad tavo vyrui viskas gerai 4u.gif
O kas kiek laiko jis vazineja i Ezereli, jis man labai toli unsure.gif Siaip dabar as visai neblogai jauciuosi ir vaistu nevartoju kelias savaites thumbup.gif vis vaikstau i baseina, darau manksta ir vaikstau, gana nemazai.
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 05 28, 08:51)
Nu kaip idomu pasidare nes esu siauliete bet negirdejau apie toki stebukla juolab kad pati dirbu su neurochirurgais ir pati turiu isvarza. Yra cia keletas "lauzytoju" po kuriu zmones gulasi i ligonine kad gydytojai vel atlenktu i kita puse. Aisku kai nera isvarzos tai gali palauzyt bet tikrai nevisi gilinasi i tai. Zinau kelis zinomesnius "lauzytojus": Viruisis, Ciziunas, Bielskis. Nei vienam nepatikeciau savo stuburo. Na jei nebutu isvarzos gal ir kitaip kalbeciau.

Beje, Čižiūnas taip pamasažavo stuburą, kad mano pažįstamą išvežė tieisiai ant operacinio stalo blink.gif Vat jums ir laužymai doh.gif

Be to, žiūriu, kad rašoma apie ataugas, tai gal posto autorė ką sumaišė g.gif Ataugos ir išvarža tai jau ne tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 05 29, 18:45)
Beje, Čižiūnas taip pamasažavo stuburą, kad mano pažįstamą išvežė tieisiai ant operacinio stalo  blink.gif Vat jums ir laužymai  doh.gif

Be to, žiūriu, kad rašoma apie ataugas, tai gal posto autorė ką sumaišė  g.gif Ataugos ir išvarža tai jau ne tas pats  smile.gif

Masazas masazui nelygus, kaip ir masazistas masazistui 4u.gif taip pat kaip ir gyditojai vienas nelygu kitam, ne visada ir operacijos pasiseka doh.gif bet jug nesedesi stubura palepej pakabines, todel ir bandom kalbeti kas ka zinom blush2.gif Cia jug pokalbiu svetaine, o ne mokslinis darbas, gali jug ir suklysiti kas yra isvarza, kas atauga blush2.gif bet mes jug atsirenkam, kiekvienas zino savo problemele geriausiai mirksiukas.gif

Kai yra su kuo pakalbet ir skausmas mazesnis atrodo, o jei kam geriau tai ir viltis atsiranda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 30, 09:23)
Masazas masazui nelygus, kaip ir masazistas masazistui  4u.gif  taip pat kaip ir gyditojai vienas nelygu kitam, ne visada ir operacijos pasiseka  doh.gif  bet jug nesedesi stubura palepej pakabines, todel ir bandom kalbeti kas ka zinom  blush2.gif  Cia jug pokalbiu svetaine, o ne mokslinis darbas, gali jug ir suklysiti kas yra isvarza, kas atauga  blush2.gif  bet mes jug atsirenkam, kiekvienas zino savo problemele geriausiai  mirksiukas.gif

Kai yra su kuo pakalbet ir skausmas mazesnis atrodo, o jei kam geriau tai ir viltis atsiranda  thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Tai aš ir parašiau, ką žinau lotuliukas.gif Čižiūną visi giria, liaupsina, bet po jo ,,masažų" privačiame kabinete, teko važiuoti operuotis, nes kažką pažeidė, moteriškė nepaėjo, nors atėjo savo kojomis.Beje, naujausiais duomenimis laužymai tikrai nepopuliarūs, bent jau poliklinikoje masažistė aiškino, kad laužyti uždrausta.Vat taip biggrin.gif

Sorry, kad įsikišau, bet pati turiu tokių problemų, tai tik perspėti norėjau.Nesu tokia diletantė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 05 30, 18:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Tai aš ir parašiau, ką žinau  lotuliukas.gif Čižiūną visi giria, liaupsina, bet po jo ,,masažų" privačiame kabinete, teko važiuoti operuotis, nes kažką pažeidė, moteriškė nepaėjo, nors atėjo savo kojomis.Beje, naujausiais duomenimis laužymai tikrai nepopuliarūs, bent jau poliklinikoje masažistė aiškino, kad laužyti uždrausta.Vat taip  biggrin.gif

Sorry, kad įsikišau, bet pati turiu tokių problemų, tai tik perspėti norėjau.Nesu tokia diletantė  lotuliukas.gif

masazu yra labai ivairiu, netik lauzimai ir klaiskiniai, beje sitie irgi netinka, nors poliklinikuose daro pilnu tempu unsure.gif

ka tu darai su savo isvarza, ar jau seniai turi, o gal ir patarimu geru galetum parasyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 30, 19:41)
masazu yra labai ivairiu, netik lauzimai ir klaiskiniai, beje sitie irgi netinka, nors poliklinikuose daro pilnu tempu  unsure.gif 

ka tu darai su savo isvarza, ar jau seniai turi, o gal ir patarimu geru galetum parasyt?  smile.gif

Ežerėlyje buvo jau 4 kartus, reikia važiuoti kas 2 mėn. 1 kartas kainuoja 50 Lt. man patiko masžistės atsakingumas iš kart pasakė, kad tai sunkus atvejis. Ir tik po 2 kartų pasakė, kad bus rezultatas
Atsakyti
sveikos...
padekit, mergaites,patarkite...
mano mamai neseniai nustate stuburo iscarza, nes kankinosi nuo baisiu nugaros skausmu ir se tau...jai 48 metai...dabar vaiksto pas visokius gydytojus, geria vaistus saujom, db norejo i ligonine guldyt, kad statyt visokias lasalines ir t.t. bet jinai nesutiko, tokia jau jinai yra unsure.gif tai dabar vazineja kasdien i Santariskes i visas tas lasalines ir t.t.per diena po 400 lt palieka ant gydymo.
cia kazkur skaiciau, kad ta iscarza gali buti trukus, tada ji uzspaudzia nerva...tai manau kad mano mamai taip ir yra,nes kartais jai "atima" kaire ranka...turbut reik operuotis, bet jinai pas mane tokia, kad greciau jau sulauks kol visa kuna suparalyziuos nei guls po skalpeliu....sako juk cia stuburas, ne juokai, galiu gi paralyzuota likt...tai net nezinau ka ir daryt, ka sakyt, bet mana, kad operuotis reik?noreciau jusu patarimo...na geriau tu,kurios tai patyre ar susidure,o ne siaip speliojanciu blush2.gif
Atsakyti