Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža

nu tai tada susirask Medea, joje daro tas nuotraukas, nors Kaune gal daug kur daro, ir su siuntimu ir be jo, as mokejau apie 500 , be siuntimo.
O mankstos..tai aj-jai.. biggrin.gif reiks daryt, jei noresi gerai jaustis, kamuoly nusipirkt gym, ant jo as ir dabar sedziu, tai pasivartau biski, kai nugara pavargsta .
O del kieto pagrindo, tai reik klausyt organizmo, ka jis sako, vieniems gerai kieciau, kitiems minksciau, as miegu ant lentu, man labai gerai, atsikeliu pailsejus.. tiesa dabar ne namie gyvenu, tai ir miegu ant ciuzinio, kai suries- eisiu ant zemes.
Man dar padejo jogos pratimukasi tempimo, mane pamoke kinezoterapeute, as juos darydavau..kaip Teve Musu biggrin.gif
reik judet daugiau..man tas pats.. uzsisedziu, jau ziurek koja skauda, ypac masinoj negaliu sedet..stubura apkrauna.
Tai va tokie mano metodai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 04 17, 11:11)
...  paskui ar turint isvarza galima eiti i pirti?

Galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 04 17, 16:17)
nu tai tada susirask Medea, joje daro tas nuotraukas, nors Kaune gal daug kur daro, ir su siuntimu ir be jo, as mokejau apie 500 , be siuntimo.
O mankstos..tai aj-jai.. biggrin.gif  reiks daryt, jei noresi gerai jaustis, kamuoly nusipirkt gym, ant jo as ir dabar sedziu, tai pasivartau biski, kai nugara pavargsta .
O del kieto pagrindo, tai reik klausyt organizmo, ka jis sako, vieniems gerai kieciau, kitiems minksciau, as miegu ant lentu, man labai gerai, atsikeliu pailsejus.. tiesa dabar ne namie gyvenu, tai ir miegu ant ciuzinio, kai suries- eisiu ant zemes.
Man dar padejo jogos pratimukasi tempimo, mane pamoke kinezoterapeute, as juos darydavau..kaip Teve Musu  biggrin.gif
reik judet daugiau..man tas pats.. uzsisedziu, jau ziurek koja skauda, ypac masinoj negaliu sedet..stubura apkrauna.
Tai va tokie mano metodai..  smile.gif

Man kietas pagrindas miegot thumbup.gif , na gal 2 naktis ne kaip buvo, bet pripratau.
Ech vis tik reiks uzsiimt savipagalba matyt unsure.gif , tik kai privercia ka nors daryt, tai kazkaip lengviau einasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2008 04 17, 12:24)
Mokamai, ar reikia siuntimo? nesuprantu ka man daryt, nes jauciu poliklinikoj tik nuotrauka padare, bet pasake, kad kazkas biskiuka pakite ir nusiunte pas reabilitologa, o cia visa kursa proceduru israse, praejau. Bet poveikio jokio. Bijau laukti, kad dar blogiau nepasidarytu, nes koja jauciu, bet ji vis duoda zinot apie save, o ir kai manksta atlieku specialia, tai jauciu kad skauda, ko seniau nebudavo. Beje spranda skauda jau 2 men. Vaistu dar nereikia gerti, bet ir nenoriu to sulaukt schmoll.gif

Su siuntimu turejo but kaip ir nemokamai, bet vistiek 100 lt liepe sumoket ax.gif o dare kaune ligonineje, jonavoje gydytoja israse siuntima ir nuvaziavo, dar pasieme rengenu daryta nuotrauka, tai sako nejuokinkit su tokia nuotrauka, cia neimanoma pamatyt kas gali but doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 04 17, 18:47)

Bet gal negalima is pirties i salta vandeni lyst g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 04 17, 19:01)

Bet gal negalima is pirties i salta vandeni lyst  g.gif

Į šaltą vandenį negalima schmoll.gif
Atsakyti
jei skausmas baisinis - deda leda, nors man labiau siluma tiko..cia kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 04 17, 19:42)
jei skausmas baisinis - deda leda, nors man labiau siluma tiko..cia kaip kam.

Maniškis tai nelenda į šaltą vandenį, nors yra didelis pirčių mėgėjas. Jam šiluma labiau tinka ir kai skausmai suriečia, eina pagulėt į karštą vonią. Tas jam labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 04 17, 19:33)
Į šaltą vandenį negalima  schmoll.gif

O kodel negalima? g.gif Gydytojai net rekomenduoja, ir dar tempimo pratimuka koki padaryti saltam (lediniam) vandeny. Nes nebus traumos, galima labiau itemti raumenukus
Atsakyti
MB gydytojas sake, kad sildyti negalima, tai del to ir pagalvojom ar galima eiti i pirti, o dabar israse sildymus, tai nelabai ir suprasi vienas sneka taip, kitas kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2008 04 17, 21:02)
O kodel negalima?  g.gif  Gydytojai net rekomenduoja, ir dar tempimo pratimuka koki padaryti saltam (lediniam) vandeny. Nes nebus traumos, galima labiau itemti raumenukus

Reikės paklausti maniškio, jis ten "pusė daktaro" hihihi.gif jau besidomėdamas ir beskaitydamas. Jam jau operacija daryta doh.gif
Atsakyti
O korsetus kas nesiojat? ar padeda? nes man sake nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2008 04 18, 15:53)
O korsetus kas nesiojat? ar padeda? nes man sake nusipirkt g.gif

nenešioju ir nepirkau.. reik natūralų - raumenų - korsetą pasigaminti mirksiukas.gif bet čia nuo konkretaus atvejo priklauso.
Vienai moteriai buvo daryta trečia operacija, tada jau jai rekomendavo korsetą nešioti smile.gif
Atsakyti