Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(Mimika118 @ 2011 03 07, 12:50)
Sveikos , noreciau vykti kuriam nors savaitgaliui i druskininkus ir noreciau jusu patarimo del viesbucio ? ar geras mano sprendimas rintis kambari www.akvapark.lt ? gal kas esat buve ir galetumete ka nors pakomentuoti ir dar vienas klausimas iskilo , raso kad i kaina iskaiciuota :
    * 1 nakvynė; * pusryčiai (švediškas stalas); * 1 val. pramogų Druskininkų vandens parke ir poilsis pirčių ervėje; * 20 min. pasirinkta procedūra SPA centre “Aqua Rojus” (terminis masažas nefrito akmenimis ARBA vibrotreniruoklis ARBA atpalaiduojanti nesvarumo terapija; * chalatai ir rankšluoščiai kambariuose (pasirūpinkite šlepetėmis); * bevielis interneto ryšys;* požeminė saugoma automobilių stovėjimo aikštelė., tai reikia kad jei noriu normaliai pailseti tai man dar teks uzsisakyti  bent jau kelias paslaugas ?

Atsiprasau, esu visiskai zalia :>
Aciu uz atsakymus .

Na maanau norint normaliai (nors cia subjektyvi savoka biggrin.gif ) pailseti jums tektu uzsisakyti dar proceduru, nes tarkim terminis masazas nefrito akmenimis (skamba graziai biggrin.gif ), bet tai tiesiog toks gultas kur po pamusalu tokie akmenukai vaikstineja ir masazuoja kuna. Man asmeniskai nepatiko, nes jauciau kaip per kaulus tie akmenukai "vaiksto". Bet ten yra daug kitu proceduru kurias galima pasirinkti uz papildoma mokesti, kiek zinau, ten viesbucio gyventojams ir nuolaida taikoma smile.gif
Atsakyti
Su drauge lekiam balandžio 11d į Eglę savaitikei mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksim įspūdžių bigsmile.gif mes su MB gegužę planuojam savaitgalį ax.gif kokias procedūras rinkotės/rinksitės?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 03 15, 11:36)
Su drauge lekiam balandžio 11d į Eglę savaitikei mirksiukas.gif

ooo, cia tai poilsis tongue.gif buvom sausi Birstone su drauge savaite, o cia dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,

Gal ką nors galite pasakyti apie Druskininkų Dainavą g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 03 15, 14:52)
Lauksim įspūdžių  bigsmile.gif mes su MB gegužę planuojam savaitgalį  ax.gif kokias procedūras rinkotės/rinksitės?

Teko kovo pr. praleisti 1,5 savaitės Druskininkuose, patiko nerealiai, jau vėl noriu biggrin.gif Penkias dienas skyrėm Eglei, tai rinkomės šias procedūras:
kiekvieną dieną povandeninis masažas (kai pabandėm povandeninį masažą ir masažą rankomis, pasirinkom povandeninį, toks stiprus, visą kūną gerai išmasažuoja);
kas antrą dieną pakaitomis purvo aplikacija (išbandžiau ir juodo, ir balto purvo aplikaciją, tai MB labiau patiko juodasis, o man - baltasis, kartu gavosi kaip kaukė tiek kūnui ir veidui) ir vaistažolių vonia;
kiekvieną dieną haloterapija (druskų kambarys) ir inhaliacija (skeptiškai į šią procedūrą žiūrėjau kol nepabandžiau, labiausiai patiko inhaliacija su šaltalankiais).

GrandSpa Lietuvoje dar esu ėjusi ir į vertikalią vonią (čia tokia mankštelė vandenyje + kabojimas, ši procedūra gerai kai yra skaudanti/sukaustyta nugara), tai ir Eglėje mačiau irgi yra vertikali vonia, kitą kartą išbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake123 @ 2011 03 15, 19:35)
Labutis,

Gal ką nors galite pasakyti apie Druskininkų Dainavą g.gif

Ačiū 4u.gif

Labutis 4u.gif Dainavoje esu tik šias atskiras procedūras atlikusi: viso kūno masažas, povandeninis masažas, bio-detox ir parafino vonelė rankom. Gyventi pačioj Dainavoj neteko, pats Dainavos kompleksas mena tarybinius laikus, mačiau pirmame aukšte daug garbaus amžiaus žmonių, atvykusių po ligų reabilitacijai, bet kiti kambarius išsinuomoja ir poilsiui, tai kiek supratau, juos apgyvendina kitame aukšte. Procedūros ten pigesnės nei kitose sanatorijose, darbuotojos labai malonios. Šiam kompleksui priklauso ir kitame pastate esanti kavinė Širdelė, tai teko skaniai pavalgyti, porcijos antrų patiekalų laaaabai gausios biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinot ar Medea yra koks baseinas ar tik sukurines vonios? Ar buvot kas Medea pusrycius uzsisake? O kas nors jau isbandet romantiska poilsi dviems Violetoj? Niekaip negaliu issirinkt blush2.gif

Aciu 4u.gif

Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Best Western Druskininkuose?
5* nepavyko nieko rasti, norisi kad bent tos 4* butu rimtos. Zodziu, ieskome vietos, kur galetume visiskai nepriekaistingai praleist savaitgali. Ypac svarbu kokybiskas maistas, tikrai geri kambariai ir aptarnavimas. Maziau aktualios proceduros, nes busim su vaiku, o as dar ir su dideliu pilvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2011 03 23, 15:23)
Kokie atsiliepimai apie Best Western Druskininkuose?
5* nepavyko nieko rasti, norisi kad bent tos 4* butu rimtos. Zodziu, ieskome vietos, kur galetume visiskai nepriekaistingai praleist savaitgali. Ypac svarbu kokybiskas maistas, tikrai geri kambariai ir aptarnavimas. Maziau aktualios proceduros, nes busim su vaiku, o as dar ir su dideliu pilvu  biggrin.gif

Sveiki, tikrai keli puslapiai anksciau rasiau apie Best Western Druskininkuose. Mes ten pries kelis metus buvom. Kambarys mums tikrai patiko (nesulyginsi su Spa Vilnius 4* biggrin.gif ), maistas taip pat skanus. Kazkio isskirtinio aptarnavimo tai tikrai nera. Manau viskas dar priklauso ir nuo poziurio i aptarnavima. Tiesa, kas ten nelabai patiko tai ju pirtis ir sukurine vonia, toks pagyvenes sakyciau irengimas. Bet jei jums proceduros ne taip svarbu, tai kamarys mums gal labiausiai patiko is musu aplankytu lietuvos kurorto viesbuciu.
Atsakyti
Eglėj+ neturiu kuom prikibti prie kambarių ir maisto ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif "Eglei" buvau, zinau, kad yra vaiku kambarys. O kaip su kitom sanatorijom g.gif
Atsakyti