Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(monikiux.pa @ 2011 02 20, 00:19)

Lyginau lyginau ir pasilikau prie dviejų viešbučių- "Grand Spa Lietuva" 3* ir "Spa Vilnius".  Galvoju apie:
* liukso kambarį;
* pusryčius (pietus ar vakariene smagu būtų kitur pabandyti)
* pasibuvimą pirtelėse/baseine; (tarkim atvykus penktadienį)
* po masažiuką /kokias nors vonias, dar ką nors pasilepinimui (čia manau šeštadienį)
sekmadienį kadangi išvykstam, gal šiaip pasilepinimą kambary wub.gif
Komentaruose skaičiau, kad būna pačiam viešbuty muzikiniai vakarai, ar klystu?

Maždaug parašiau ko noriu, gal pagelbėsit 4u.gif  Druskininkuose esam buvę vieną kartą vandens parke, tai net neįsivaizduoju nei kas, nei kur.

buvau menesio pradzioje siame viesbutyje, man patiko, nauja, svaru smile.gif ziurejau savaitgalio kompleksus ir nusprendziau, kad neapsimoka, o imant nakvynes kompleksa gauni ir baseina valandai. tai vakariene romantiska galima ir atskirai susiorganizuoti, o vien masaziuko pusvalandinio gal ir mazoka buti biggrin.gif reik pasiskaiciuoti smile.gif gyvenau ir dvivieciame ir miniliukse (kai seimyna atvaziavo) tai miniliuksas - didesnis kambarys, papildoma sofa lova, staliukas. skirtumai: (jei tiksliai atsimenu), kad viena dviviete lova, o ne dvi vienvietes sustumtos, vonia o ne dusas ir toaletas atskirai. Gal jei labai labai romantiskai tai miniliuksas gerai, bet dviviecio irgi uztektu (man smile.gif )
muzikiniai vakarai buna, bet juose nebuvom, tai atsiliepimu neturiu, savaitgali stipriai priguzejo zmoniu, proceduras reiktu is anksto rezervuotis.
bet faina ten smile.gif tik proceduras chalturina...
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 02 20, 22:41)
monikiux.pa , patart nieko negaliu, nes nebuvau nei ten nei ten, bet pagal aprašą rinkčiausi violeta.lt, kažkaip jaukiau man ten skamba wub.gif  bet kokiu atveju linkiu labai gerai praleist laiką wub.gif

Ačiū labai labai 4u.gif Ir mane ten vilioja, kad galima pusryčius į kambarį, nereiktų anksti iš lovos ristis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rasulka @ 2011 02 21, 00:01)
buvau menesio pradzioje siame viesbutyje, man patiko, nauja, svaru smile.gif  ziurejau savaitgalio kompleksus ir nusprendziau, kad neapsimoka, o imant nakvynes kompleksa gauni ir baseina valandai. tai vakariene romantiska galima ir atskirai susiorganizuoti, o vien masaziuko pusvalandinio gal ir mazoka buti  biggrin.gif reik pasiskaiciuoti smile.gif gyvenau ir dvivieciame ir miniliukse (kai seimyna atvaziavo) tai miniliuksas - didesnis kambarys, papildoma sofa lova, staliukas. skirtumai: (jei tiksliai atsimenu), kad viena dviviete lova, o ne dvi vienvietes sustumtos, vonia o ne dusas ir toaletas atskirai. Gal jei labai labai romantiskai tai miniliuksas gerai, bet dviviecio irgi uztektu (man  smile.gif )
muzikiniai vakarai buna, bet juose nebuvom, tai atsiliepimu neturiu, savaitgali stipriai priguzejo zmoniu, proceduras reiktu is anksto rezervuotis.
bet faina ten smile.gif tik proceduras chalturina...

Labai dėkoju už atsiliepimus 4u.gif Ir aš kuo toliau, tuo labiau mastau, kad gal tik nakvynę su ta valandėle baseinukų, o poto ką nors savo nuožiūra g.gif

O Jūs man nežinančiai gal galit paaiškinti, ar yra koks nors viešbutukas netoli to pagrindinio vandens parko, na kur visi važiuoja blush2.gif o gal net sujungtas koks? Aš nelabai susigaudau atstumuose, nes nesu normaliai buvus Druskininkuos smile.gif
Atsakyti
Jei gerai suprantu, pvz.3*viešbuty miniliukse mums dviese kainuotu 617lt.
[/quote]

Čia kaina vienam asmeniui dviems paroms smile.gif Para 1 asmeniui gaunasi 308,50 Lt. Sutinku su rasulka, brangokai gaunasi. Aš pvz imčiau sveikatingumo programą su 2 kartų maitinimu (vakarienę romantišką galima ir kitur susiorganizuoti) + su vonia/purvo aplikacija + haloterapija + 15 min masažas + 1 val baseinas su pirtim, kaina miniliukse 1 asmeniui parai 194 Lt smile.gif

Papildyta:
O Jūs man nežinančiai gal galit paaiškinti, ar yra koks nors viešbutukas netoli to pagrindinio vandens parko, na kur visi važiuoja blush2.gif o gal net sujungtas koks? Aš nelabai susigaudau atstumuose, nes nesu normaliai buvus Druskininkuos smile.gif
[/quote]

Pačiam Druskininkų vandens parke yra viešbutis Aqua, artimiausias nuo parko
Europa Royale Druskininkai smile.gif

http://www.akvapark....ciu-pasiulymai/

Atsakyti
[quote=grmarti,2011 02 21, 09:56]
Jei gerai suprantu, pvz.3*viešbuty miniliukse mums dviese kainuotu 617lt.
[/quote]

Čia kaina vienam asmeniui dviems paroms smile.gif Para 1 asmeniui gaunasi 308,50 Lt. Sutinku su rasulka, brangokai gaunasi. Aš pvz imčiau sveikatingumo programą su 2 kartų maitinimu (vakarienę romantišką galima ir kitur susiorganizuoti) + su vonia/purvo aplikacija + haloterapija + 15 min masažas + 1 val baseinas su pirtim, kaina miniliukse 1 asmeniui parai 194 Lt smile.gif
Papildyta:
[/quote]

Pačiam Druskininkų vandens parke yra viešbutis Aqua, artimiausias nuo parko
Europa Royale Druskininkai smile.gif

http://www.akvapark....ciu-pasiulymai/
[/quote]

Nu jo, tada brangoka rolleyes.gif Labai ačiū, pasinaudosiu Jūsų nuoroda ir komentaru 4u.gif O Jūs viską ką čia parašėte radote jų puslapyje?
Atsakyti
Nu jo, tada brangoka rolleyes.gif Labai ačiū, pasinaudosiu Jūsų nuoroda ir komentaru 4u.gif O Jūs viską ką čia parašėte radote jų puslapyje?
[/quote]

taip smile.gif jų puslapyje:

http://www.grandspa....gumo-programos/

esu pernai buvus GrandSpa, tik ėmiau gydymo programą (papildomai įėjo mankšta baseine, fitoterapija (vaistažolių arbata) bei mineralinis vanduo (mineralinį galima gerti nepriklausomai ar tu kokią programą esi pasiėmęs)), likau labai patenkinta; šįmet imčiau sveikatingumo programą smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes,
Butu ydomu pasidalinti ispudziais kurios buvo Druskininkuose vaiku sanatorijoje Saulute.
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2011 02 21, 14:57)
Labas mamytes,
Butu ydomu pasidalinti ispudziais kurios buvo Druskininkuose vaiku sanatorijoje Saulute.

Mano drauge buvo 2 kartus su savo sunum, tai lig tai buvo viskas thumbup.gif
Atsakyti
O aš esu buvusi Eglėje(dabar 140lt 1 parai),Eglėje+(190lt),GrandspaLietuva(193 lt).Aš rikčiausi pirmoje vietoje Eglė+,bet jei per brangu tada Eglė,o paskui GrandspaLietuva.Tik Grandspa gundo kad duoda 1 val nemokamai baseino ax.gif Dar labai patiko Eglėje dariausi „Undinėlė“ – liekninamoji pilvo ir šlaunų procedūra. (Trukmė ~ 1 val. 30 min.)
1. Viso kūno masažas su „Ocean“ aliejumi;
2. Viso kūno šveitimas švelnia jūros dugno druska sumaišyta su „Ocean“ aliejumi;
3. Liekninamoji nulupamoji guaranos kaukė;
4. Pilvo ir šlaunų masažas šildomuoju - liekninamuoju ir stangrinamuoju geliais.
Remineralizuojantis masažas su jūriniu "Ocean" aliejumi (fermentuotas, laminarijos dumbliais ir vitaminu „E“ įsotintas vynuogių kauliukų aliejus) švelnina, minkština odą.
Jūros druska prisotinta mikroelementų ir mineralų gausių laminarijos miltelių. Šveitimas druska su „Ocean“ aliejumi giliai ir veiksmingai išvalo negyvas odos ląsteles, skatina epidermio atsinaujinimą.
Visos šios priemonės bei nulupamoji dumblių, rozmarinų aliejaus, asiūklio ektrakto ir Amazonės džiunglėse augančios guaranos kaukė stangrina, glotnina odą ir nuslopina „apelsino žievelės“ išvaizdą.
Procedūros metu naudojami anticeliulitiniai preparatai padeda „sudeginti“ riebalinio audinio perteklių, stangrina odą.
Kūno formos tampa tobulesnės ir puošnesnės.
Komplekso kaina: 150 Lt
Bet žinokit oda buvo tokio švelnumo,nu tokio švelnumo.Kad grįžus ir vyras klausė kas čia su tavo oda pasidarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 22, 10:23)
O aš esu buvusi Eglėje(dabar 140lt 1 parai),Eglėje+(190lt),GrandspaLietuva(193 lt).Aš rikčiausi pirmoje vietoje Eglė+,bet jei per brangu tada Eglė,o paskui GrandspaLietuva.Tik Grandspa gundo kad duoda 1 val nemokamai baseino ax.gif Dar labai patiko Eglėje dariausi „Undinėlė“ – liekninamoji pilvo ir šlaunų procedūra. (Trukmė ~ 1 val. 30 min.)
1. Viso kūno masažas su „Ocean“ aliejumi;
2. Viso kūno šveitimas švelnia jūros dugno druska sumaišyta su „Ocean“ aliejumi;
3. Liekninamoji nulupamoji guaranos kaukė;
4. Pilvo ir šlaunų masažas šildomuoju - liekninamuoju ir stangrinamuoju geliais.
Remineralizuojantis masažas su jūriniu "Ocean" aliejumi (fermentuotas, laminarijos dumbliais ir vitaminu „E“ įsotintas vynuogių kauliukų aliejus) švelnina, minkština odą.
            Jūros druska prisotinta mikroelementų ir mineralų gausių laminarijos miltelių. Šveitimas druska su „Ocean“ aliejumi giliai ir veiksmingai išvalo negyvas odos ląsteles, skatina epidermio atsinaujinimą.
            Visos šios priemonės bei nulupamoji dumblių, rozmarinų aliejaus, asiūklio ektrakto ir Amazonės džiunglėse augančios guaranos kaukė stangrina, glotnina odą ir nuslopina „apelsino žievelės“ išvaizdą.
            Procedūros metu naudojami anticeliulitiniai preparatai padeda „sudeginti“ riebalinio audinio perteklių, stangrina odą.
            Kūno formos tampa tobulesnės ir puošnesnės.
Komplekso kaina: 150 Lt
Bet žinokit oda buvo tokio švelnumo,nu tokio švelnumo.Kad grįžus ir vyras klausė kas čia su tavo oda pasidarė blush2.gif

Tai Jums labiau patiko Eglej+ nei Grand spa Lietuva? 4u.gif O kokie esminiai skirtumai? ax.gif Norim romantiško savaitgalio, tai neišsirenku kur būtų super super bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 22, 10:23)
O aš esu buvusi Eglėje(dabar 140lt 1 parai),Eglėje+(190lt),GrandspaLietuva(193 lt).Aš rikčiausi pirmoje vietoje Eglė+,bet jei per brangu tada Eglė,o paskui GrandspaLietuva.

O kaip as svajoju vel nuvaziuoti i Egle rolleyes.gif bet dar anksti soske.gif
Atsakyti
Sveikutes,

planuojam visa seimyna,su 1.5metu dukryte vaziuoti i druskininkus.Kaip manot ar jai butu nepersaltas vandens pramogu parko vandenukas? mes siaip planuojam apsistoti butent juo viesbuty,bet gal galit pasiulyt ka nors kita,mums aktualu kad kambaryje butu lovyte,maitintu skaniai, baseinai butu toje pacioje pataloje,o ne per lauka eiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 02 22, 23:43)
Sveikutes,

planuojam visa seimyna,su 1.5metu dukryte vaziuoti i druskininkus.Kaip manot ar jai butu nepersaltas vandens pramogu parko vandenukas? mes siaip planuojam apsistoti butent juo viesbuty,bet gal galit pasiulyt ka nors kita,mums aktualu kad kambaryje butu lovyte,maitintu skaniai, baseinai butu toje pacioje pataloje,o ne per lauka eiti g.gif

Vaiku zonoje ,tai tikrai nebus per saltas vandenukas.Ten ir aplamai silta labai.O siaip mano vaikinukas 2 metu,tai bendruose baseinuose siek tiek susaldavo.Tai eidavome daznai pasisildyti i jakuzy. thumbup.gif
Mes buvom apsistoje ju viesbutyje,tai labai patiko ,kad nereikia per lauka eiti,su chalatukais nuzingsniuoji,atsibosta pareini.Pailsim ir vel einam. rolleyes.gif
Lovyte duoda ten.
Maitinimas geras. 4u.gif
Atsakyti