Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

Kita savaite zadame su vyru lekti romantisko poilsio i Druskininkus. Dabar svarstau ka rinktis - Druskininku vandens parka, Violeta, as Credo? Norim ir pabuti dviese, ir kad kokia pirtele, maszaas, baseinas ir t.t.butu. Ka patratumete ? Dekui wink.gif
Papildyta:
QUOTE(monikiux.pa @ 2011 02 20, 00:07)
http://www.violeta.l...t...ang=1&id=66

O šitas? Įdomu kaip šis viešbutis? ax.gif

Norėčiau kažko tooookio... wub.gif

Nu nemaniau, kad taip sunku bus doh.gif

Ar jau apsilankete cia? Labai idomu butu suzinoti ispudzius...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivisu @ 2011 02 24, 18:58)
Kita savaite zadame su vyru lekti romantisko poilsio i Druskininkus. Dabar svarstau ka rinktis - Druskininku vandens parka, Violeta, as Credo? Norim ir pabuti dviese, ir kad kokia pirtele, maszaas, baseinas ir t.t.butu. Ka patratumete ? Dekui wink.gif
Papildyta:
Ar jau apsilankete cia? Labai idomu butu suzinoti ispudzius...smile.gif

Ne, dar nebuvom smile.gif Žadu šią staigmenėlę daryti balandžio mėnesį. O aš jau greičiausiai apsisprendžiau, kad vyksim į "Grand Spa Lietuvą". Ten imsiu tik nakvynę, į kurią įeina 1 val baseinuose ir pirtelėse, tada dasipirksim į pirčių ir baseinų kompleksą, žmogui neribotam laikui bus po 22lt. Taip planuoju praleisti pirmąją nuvykimo dieną. Vakare kažkur nueisim pavakarieniauti. O šeštadienš pusryčiai, poto galvoju kokį vienos dienos masažų kompleksiuką pasiimsim, kur truputis masažiuko, kažkas dar atsipalaidavimui, gaunasi žmogui apie 70lt. Poto nulėksim vėl kur nors pavakarieniaut wub.gif Pamasčiau, kad įdomiau bus jei vakarienei ar pietums pasirinksim įvairias vietas, nes skaičiau nemažai atsilipimų, kad ir ten skanu ir ten skanu biggrin.gif Sekmadienį galvojau pasilikti tik pusryčiams ir susiruošimui namo cool.gif

Gal kam nors padės mano planiukas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės prašau patarimo iš jūsų patirties savaitgalį vyksime į GRAND SPA Druskininkus prašau patarkir kokios aprangos ten reikia su kokia patogu ?Ir kokias avalynės reikia šlepetes kaip suprantu reikia atsivežti o chalatus?
Atsakyti
QUOTE(ema*rusnė @ 2011 02 28, 15:56)
Labas mergaitės prašau patarimo iš jūsų patirties savaitgalį vyksime į GRAND SPA Druskininkus prašau patarkir kokios aprangos ten reikia su kokia patogu ?Ir kokias avalynės reikia šlepetes kaip suprantu reikia atsivežti o chalatus?

Chalatai yra kambariuose tiek GrandSpa Lietuvoj, tiek GrandSpa Druskininkuose, tikrai nesivežkit. Jei gyvensit Druskininkuose, yra ir dušo šlepetės kambariuose (bent pernai buvo), įsimeskit tas šlepetes, kurias dėvėsit baseino ir pirčių zonoje, o apranga tinkamiausia - laisvalaikio (džinsai ir t.t.), nebent ruošiatės eiti vakarieniauti į panoraminį restoraną ar eisit į koncertą ir tiesiog norėsit pasipuošti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ema*rusnė @ 2011 02 28, 16:56)

Tikrai yra kambariuose ir chalatai ir slepetes, mes ka tik grizom. Gyvenom Druskininku viesbutyje, viskas labai patiko thumbup.gif Siaip visi vaiksto kasdieniskai kuo patogiau apsirenge, juk jei proceduros ar i vandens parka tai labai patogu tiesiog su chalatu nueiti. Na o jau vakarui, einant i restorana, kazka grazesnio galima pasiimti apsirengti. Gero poilsio mirksiukas.gif
Atsakyti
Balandy planuojame 3 katos (3 šeimos) vykti į Druskininkus, kadangi norime ir uždarumo ir galimybės pabūti (prie didelio stalo) visiems kartu, plius vaikams-kiemo, supuoklių,dviračių....... renkuosi tarp šių poilsio namų:
Andantės
http://www.druskinin...lt/galerija.php

ir Meilės sala http://www.druskininkai-guesthouse.eu/
Gal kas buvote, turite nuomonių. Kurio iš jų geresnė dislokacinė vieta ir pan...ir šiaip savo nuomonės pareikškit ax.gif
Ačiū iš anksto visoms nepatingėjusioms parašyti 4u.gif
Atsakyti
Įsivaizduokit kitam savaitgaliui nei Eglėj,nei lietuvoj,nei Vilnuje nėra vietų.Žlugo mano poilsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 03 01, 18:45)
Įsivaizduokit kitam savaitgaliui nei Eglėj,nei lietuvoj,nei Vilnuje nėra vietų.Žlugo mano poilsis doh.gif

blink.gif žmonės poilsiauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 03 01, 18:45)

Žinokit Eglėj+ visam kovui nėr vietų doh.gif , vat kaip poilsiauja žmonės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2011 03 06, 17:21)
Žinokit Eglėj+ visam kovui nėr vietų  doh.gif , vat kaip poilsiauja žmonės  cool.gif

na mes ilgajam savaitgaliui dar Grand Spa gavome vietu thumbup.gif
matyt krize tikrai baigesi biggrin.gif , kad taip vietu nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2011 03 06, 18:21)
Žinokit Eglėj+ visam kovui nėr vietų  doh.gif , vat kaip poilsiauja žmonės  cool.gif

blink.gif verysad.gif o ne..... Mano norasi tevam padovanot savaitgali vestuviu metiniu proga nuplauke verysad.gif
Atsakyti
Sveikos , noreciau vykti kuriam nors savaitgaliui i druskininkus ir noreciau jusu patarimo del viesbucio ? ar geras mano sprendimas rintis kambari www.akvapark.lt ? gal kas esat buve ir galetumete ka nors pakomentuoti ir dar vienas klausimas iskilo , raso kad i kaina iskaiciuota :
* 1 nakvynė; * pusryčiai (švediškas stalas); * 1 val. pramogų Druskininkų vandens parke ir poilsis pirčių ervėje; * 20 min. pasirinkta procedūra SPA centre “Aqua Rojus” (terminis masažas nefrito akmenimis ARBA vibrotreniruoklis ARBA atpalaiduojanti nesvarumo terapija; * chalatai ir rankšluoščiai kambariuose (pasirūpinkite šlepetėmis); * bevielis interneto ryšys;* požeminė saugoma automobilių stovėjimo aikštelė., tai reikia kad jei noriu normaliai pailseti tai man dar teks uzsisakyti bent jau kelias paslaugas ?

Atsiprasau, esu visiskai zalia :>
Aciu uz atsakymus .
Atsakyti