Labai norėčiau gydymo nuovargiui, nervinei itampai pasalinti. Kuri sanatorija tam labiausiai tiktu? kokia programa reiketu rinktis? matau neblogi pasiulymai Beloruse (kainos prasme), bet nezinau, kokia ten aplinka, maistas, salygos...gal kas nors gali palyginti keliu sanatoriju tokias programas?
Sveikos,
planuoju palekti iki Druskininku.Kokias proceduras patartumete uzsisakyti.Kas labiausiai patiko, ir nebuvo labai brangu aisku
planuoju palekti iki Druskininku.Kokias proceduras patartumete uzsisakyti.Kas labiausiai patiko, ir nebuvo labai brangu aisku

QUOTE(grmarti @ 2011 02 10, 13:59)
Mergaitės, reikia jūsų patarimo
Kokį parekomenduotumėte rinktis korpusą Eglėje? Nesu ten buvus, o iš nuotraukų nelabai matosi. Ačiū 

Na man Egleje visi koprusai patiko, isskyrus ta pagrindini, kur registruotis reikia

Papildyta:
QUOTE(belisima @ 2011 02 10, 23:43)
Sveikos,

Is visu proceduru man labiausiai patinka perlines vonios

Ir vyrams kokios labiausiai patiko
parasykite.Aciu

[quote=Žaislų Karalienė,2011 02 11, 08:35]
Na man Egleje visi koprusai patiko, isskyrus ta pagrindini, kur registruotis reikia
Zilvinas atrodo
nors kai pima karta vaziavau su liginiu kasu kelialapiu tai tiko ir sitas 
Ačiū labai
O dar norėjau pasiteirauti, Eglės tinklalapyje nurodyta, kad perkant kelialapius yra skiriamos 5 procedūros. Tai tas procedūras pats gali išsirinkti gydytojos konsultacijos metu ar tik iš kažkokio nurodyto sąrašo, kurio nėra internete (kaip pvz dvi pagrindinės brangesnės: vonia, masažas, o likusios pigesnės kaip arbata, inhaliacijos...)?

Ačiū labai

QUOTE(grmarti @ 2011 02 11, 12:28)
Ačiū labai
O dar norėjau pasiteirauti, Eglės tinklalapyje nurodyta, kad perkant kelialapius yra skiriamos 5 procedūros. Tai tas procedūras pats gali išsirinkti gydytojos konsultacijos metu ar tik iš kažkokio nurodyto sąrašo, kurio nėra internete (kaip pvz dvi pagrindinės brangesnės: vonia, masažas, o likusios pigesnės kaip arbata, inhaliacijos...)? 

Jo kazkaip ten panasiai buvo

Viena diena - sausas masaza, kita povandeninis.
Viena d.- mineraline vonia , kita - purvas
Fizioterapija - manksta,
na o inhaliacijos , arbatos kiekviena diena.
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 02 11, 12:32)
Jo kazkaip ten panasiai buvo
Senokai paskutini karta buvau
Fizioterapija - manksta,

Fizioterapija - manksta,
ačiū

Sveikos mergaites
Tik grizau is Grand SPA Lietuva. Pailsejau per dvi dienas puikiai. Buvau nuvykus su vyru ir vaikiuku.
Labai patiko aromaterapinis masazas. Dariausi Grand SPA vandens parke. Masazavo toks aukstas, grakstus vyrukas. Gal zinot kuri jo varda ar pavarde, nes sekanti karta noreciau pasimasazuot vel tik pas ji?

Tik grizau is Grand SPA Lietuva. Pailsejau per dvi dienas puikiai. Buvau nuvykus su vyru ir vaikiuku.
Labai patiko aromaterapinis masazas. Dariausi Grand SPA vandens parke. Masazavo toks aukstas, grakstus vyrukas. Gal zinot kuri jo varda ar pavarde, nes sekanti karta noreciau pasimasazuot vel tik pas ji?
Ar yra buvusių Belorus sanatorijoje? kaip ten salygos? pagal paslaugas tai man labiausiai panasu i sanatorija...visur kitur daugiau Spa centrai...ar klystu?...butu labai idomi buvusiu Belorus'e nuomone...girdejau, kad ten dabar rus nebeliko ir sanatorija apytuste, ar klystu?
Planuojam papult į vandens parką, būtų gerai su nakvyne. Tad ieškom kur PIGIAI bet JAUKIAI apsistot 2 žmonėms. Gal ką rekomenduotumėt?