Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

Is visu proceduru man labiausiai patinka perlines vonios thumbup.gif na cia taip parelaksuoti thumbup.gif
[/quote]

Perlines vonios ir man patiko thumbup.gif dar druskų kambarys ir povandeninis masažas thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit kas nors išvardinti skirtumus ir privalumus bei trūkumus tarp GrandLietuva ir Spa Vilnius? 4 dienu sveikatinimo programos, kainos SpaVilniuje aukstesnes, idomu, ar motyvuotai ir ten tikrai geriau? Smalsu, ar yra GrandLietuvoj treniruoklių salė? labai laukciau asiliepimu ir tiesiog pasidalijimu nuomone... ax.gif
Atsakyti
Grand Spa Lietuvoj yra treniruoklių salė prie vandens parko. Pastarasis turi pranašumą prieš SPA VIlniaus baseiną. Visa kita man labiau patinka Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2011 02 15, 20:56)
Gal galit kas nors išvardinti skirtumus ir privalumus bei trūkumus tarp GrandLietuva ir Spa Vilnius? 4 dienu sveikatinimo programos, kainos SpaVilniuje aukstesnes, idomu, ar motyvuotai ir ten tikrai geriau? Smalsu, ar yra GrandLietuvoj treniruoklių salė? labai laukciau asiliepimu ir tiesiog pasidalijimu nuomone... ax.gif

Esu buvusi ir ten ir ten. Tai mano nuomone daugiau moketi Spa Vilniuje tikrai neverta. Viskas kas yra Spa Vilniuje, yra ir Grand SPA. Treniruokliu sale yra. Kambariuose chalatukai taip pat yra, todel i proceduras vaikstai su chalatuku. Beja dvivietis kambarys Grand Spa tikrai geresnis nei Spa Vilniuje. Grand Spa turi restorana 8 aukste, su skaniu maistu, kur savaitgaliai taip pat groja muzikantai.
vienintelis privalumas Spa Vilniuje tai gal gausus svediskas stalas, bet Grand Spa taip pat tikrai uztenka pavalgyti ir yra is ko pasirinkti.
Tiesa pasakius nelabai suprantu uz ka Spa Vilnius ima tookius pinigus doh.gif Tikrai kaina neatitinka kokybes. Va sienadien grizom is Jurmala SPA, tai kainos ziema sakyciau panasios kaip SPA Vilniuje, bet lyginti tikrai nera ka (Jurmalos SPA aisku naudai)
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri išbandėt daugiafunkcinę vandens procedūrų kapsulę Druskininkų gydykloje? Ar verta mokėti už šią procedūrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 02 16, 21:21)
Mergaitės, gal kuri išbandėt daugiafunkcinę vandens procedūrų kapsulę Druskininkų gydykloje? Ar verta mokėti už šią procedūrą?  g.gif

Bandziau tokia kapsule Trasalyje - be komentaru doh.gif ...Druskininkų gydyklose tokios proceduros ispudis geresnis, bet vienas kartais - nezinau, man atrodo, kad geriau masazas...siaip as apskritai tokiu paglostymu nemegstu...gal todel nesu labai objektyvi...
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2011 02 17, 21:16)
Bandziau tokia kapsule Trasalyje - be komentaru doh.gif ...Druskininkų gydyklose tokios proceduros ispudis geresnis, bet vienas kartais  - nezinau, man atrodo, kad geriau masazas...siaip as apskritai tokiu paglostymu  nemegstu...gal todel nesu labai objektyvi...

Ačiū už atsakymą, verčiau pasirinksiu kokią kitą naudingesnę procedūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2011 02 17, 21:16)
Bandziau tokia kapsule Trasalyje - be komentaru doh.gif ...Druskininkų gydyklose tokios proceduros ispudis geresnis, bet vienas kartais  - nezinau, man atrodo, kad geriau masazas...siaip as apskritai tokiu paglostymu  nemegstu...gal todel nesu labai objektyvi...

o man visai patinka tos kapsules ax.gif tik as renkuosi tokias funkcijas, kad vandens daugiau butu (ta prasme daugiau purkstu).
Kadangi man patinka ivairios proceduros, tai ir vonios ir kapsules ir masazai patinka, tik duok lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jaučiuos žalių žalia, nors perskaičiau dvi paskutines temas, galvelė visai susisuko blush2.gif
Gal man padėsit? 4u.gif Visiškai pasimečiau tarp viešbučių, gydyklų, vandens parkų ir pan doh.gif Bandžiau sistemintis, rašytis, bet ne ypatingai kas gavos man unsure.gif

Lyginau lyginau ir pasilikau prie dviejų viešbučių- "Grand Spa Lietuva" 3* ir "Spa Vilnius". Pagal komentarus kažko labiau traukia pirmasis viešbutukas. Ankstesnė temoj buvau paskaičius, kad ten apsistojant nemokamai aqua parkas būdavo, bet dabar kiek supratau jau nebėra smile.gif Aš parašysiu ko maždaug noriu, o senbuvės gal pataisys mane, ar patars ka nors 4u.gif Balandį MB jubiliejus, mūsų vestuvių metinės, o beto gali būti kad gegužės mėnesį išvažiuoja dirbti į užsienį. Poilsiui dviese progų nemažai wub.gif Nesugalvoju kaip geriau, ar imti kokį savaitgalio pasiūlymą, ar geriau kažką atskirai? Galvoju apie:
* liukso kambarį;
* pusryčius (pietus ar vakariene smagu būtų kitur pabandyti)
* pasibuvimą pirtelėse/baseine; (tarkim atvykus penktadienį)
* po masažiuką /kokias nors vonias, dar ką nors pasilepinimui (čia manau šeštadienį)
sekmadienį kadangi išvykstam, gal šiaip pasilepinimą kambary wub.gif
Komentaruose skaičiau, kad būna pačiam viešbuty muzikiniai vakarai, ar klystu?

Maždaug parašiau ko noriu, gal pagelbėsit 4u.gif Druskininkuose esam buvę vieną kartą vandens parke, tai net neįsivaizduoju nei kas, nei kur.

Atsiprašau už tokią ilgą "paklodę", bet taip noriu nerealaus savaitgalio dviese wub.gif
Papildyta:
http://www.grandspa....mos-groziui-ir/

O ką manot apie šią savaitgalio programą? Ar dar reiktų ką nors papildomai pasiimti?
Stipriai skiriasi dvivietis kambarys nuo miniliukso? g.gif
Jei gerai suprantu, pvz.3*viešbuty miniliukse mums dviese kainuotu 617lt.
Atsakyti
http://www.violeta.l...t...ang=1&id=66

O šitas? Įdomu kaip šis viešbutis? ax.gif

Norėčiau kažko tooookio... wub.gif

Nu nemaniau, kad taip sunku bus doh.gif
Atsakyti
o man asmeniskai Druskininkuose labiau patiko, nei Jurmalos SPA. Jurmalos SPA pasijutom kaip konferenciju sukuryje. Po visus aukstus zujo ivairus renginiai, istisai visose patalpose, salese visokiu kosmetiku pristatymai doh.gif Kol daeidavom iki kambario, braudavomes per minias zmoniu. Dar minusas, kad visi vaiksto pasipuose, nepanasu i poilsi, o i kazkoki madu sou doh.gif Druskininkuose chalaciukas ir relaksas, o cia visai kitaip. Servisas zemo lygio, personalas man sovietinis, jokios pagarbos ir kulturos. I proceduras nueini, sedi, lauki lauki....Ziauru. Nuejom i pilinga, susalom, belaukiant kol teiksis ateit darbuotojai doh.gif Na mums ispudziai nekokie. Beje, pasijaute, kad lankosi isskirtiniai asmenys, su apsaugomis, ir butent jiems ten demesys didziausias. Naturalu, bet manau, kad Jurmalos SPA dar augt ir augt iki Druskininku.
Faina tik, kad buvom geguzes menesi ir buvo labai smagu, kad SPA prie pat juros.
Atsakyti
monikiux.pa , patart nieko negaliu, nes nebuvau nei ten nei ten, bet pagal aprašą rinkčiausi violeta.lt, kažkaip jaukiau man ten skamba wub.gif bet kokiu atveju linkiu labai gerai praleist laiką wub.gif
Atsakyti