Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

QUOTE(Valenthe @ 2011 03 20, 22:07)
siandien atguliau po adata:)

labai gražu
Atsakyti
sveikos mergaites,
uzsikepiau tatoo ir labai net. man visada budavo tai noriu, tia praeina noras, o dabar vel..... kaip suprast ar tikrai noriu? noriu darytis ne visiems matomoj vietoj wink.gif Plius esu zmogus nepakenciantis skausmo, kartais verkiu kai antakius pesioja. ar tikrai labai skauda?
Atsakyti
o aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad noriu pasikoreguoti savo tatoo g.gif permečiau dalį temos, bet neužkliuvo už akių: gal kuri galit pasakyti, kokiu principu yra koreguojama? na realiai aš įsivaizduoju, kad kažkas lyg badoma ant viršaus ir aš noriu sužinoti ar įmanoma kardinaliai viską pakeisti labai ženkliai neišsiplečiant? nežinau ar logiškia čia klausimuką sudėliojau ax.gif

Indijaa skausmas labai individualus dalykas: aš pvz praktiškai nieko nejaučiau, o MB raičiojosi iš skausmo, nors iš principo pagal tatoo vietą buvau girdėjus atsiliepimų, kad būtent aš "mirsiu" iš skausmo ax.gif
Atsakyti
linnn aciu:)))

QUOTE(Indijaa @ 2011 03 21, 13:20)
sveikos mergaites,
uzsikepiau tatoo ir labai net. man visada budavo tai noriu, tia praeina noras, o dabar vel..... kaip suprast ar tikrai noriu? noriu darytis ne visiems matomoj vietoj wink.gif Plius esu zmogus nepakenciantis skausmo, kartais verkiu kai antakius pesioja. ar tikrai labai skauda?

Likimo drauge lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi asaroju kai pesioja: drinks_cheers.gif o del tattoo tai priklauso nuo vietos vienur skauda ir reik dantis sukast biggrin.gif o kitur beveik nepajusi.. blush2.gif
user posted image
iskentejau 4 zvaigdutes, telefonas nugniauzytas... dantis tikrai reik sukast:D tikiuosi info bus naudinga:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 21 kovo 2011 - 13:47
As norint iamzinti sioki toki savo gyvenimo tarpsni galvoju apie tattoo ant galvos. Tik nezinau ar didele daryti ar tik maza...Ar isvis pergalvoti vieta g.gif na kol neradau to ka butent noreciau pavaizduoti tai turbut nezinosiu. Gal reiktu pas meistra nueiti pasitarti.

user posted image
si tokia gan idomi, tik dar galvoju jei kas turejote plaukuotoj kuno daly tatoo ar normaliai uzauga plaukai? g.gif

sis tai siaip sedevras wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Calipso @ 2011 03 21, 15:11)
si tokia gan idomi, tik dar galvoju jei kas turejote plaukuotoj kuno daly tatoo ar normaliai uzauga plaukai? g.gif

Vienam mano draugui ant kojos, kai tattoo padarė, labai prastai augo plaukai, o kitąm kaip ant mielių. Manau čia priklauso nuo to, kokiame gylyje plauko folikulas apsigyvenęs - jei arčiau "lauko", tai augs prasčiau, na nes vistiek darant tattoo yra pažeidžiama oda, tai ir folikulai pažeidžiami, tad ir prasčiau atauga. Nors plikąm ir tattoo kaltint nereik. biggrin.gif
O jei kalbant apie tavąją įdėtą nuotrauką, tai būtent tokios labai paplitusios JAV gyvenančių lotynų amerikiečių mafijozų tarpe, čia net matyti actekų indėnų motyvai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 21 kovo 2011 - 16:56

user posted image
Va,mano sitasai,tiesa,kamienas siek tiek uzsibaigia-be to "laso" ir koreguota saknu konfiguracija siek tiek.

visiek as ji be galo myliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buda: 21 kovo 2011 - 17:04
Noriu paklausti visų, kurios turit tattoo smile.gif
Ar jūsiškės tattoo jums turi kažkokią simbolinę reikšmę (užfiksuotas svarbus įvykis, mylimi žmonės ar pan.) ar tai tiesiog gražus, bet reikšmės neturintis piešinys?
Atsakyti
both.

as asmeniskai kadangi nesu linkusi saistysi saves su zmonemis(beto nelaikau santykiu tvirta grandimi) su jais nesieju visiskai nieko.

visi pasrinkimai,ypac ilgalaikiai(tattoo) -that's all about me.xD

Ir beje nematau nieko blogo tame,jei zmogus tiesiog pasidaro grazu paveiksliuka.
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 03 21, 13:45)
linnn aciu:)))
Likimo drauge  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as irgi asaroju kai pesioja: drinks_cheers.gif o del tattoo tai priklauso nuo vietos vienur skauda ir reik dantis sukast biggrin.gif  o kitur beveik nepajusi.. blush2.gif
iskentejau 4 zvaigdutes, telefonas nugniauzytas... dantis tikrai reik sukast:D tikiuosi info bus naudinga:)

as noreciau NETOLI do not go there vietos biggrin.gif Bet kaip suprasti ar istikro as tam pasirengusi, nes tai visam gyvenimui doh.gif as nesu pankova mergina, todel tatke butu maza , ne visiem matomoj vietoj. beto, planuoju dirbti rimta teisini darba, nesimatanti tatoo nemanau kad maisytu. vaikino ar vyro neturiu, kazin ar busimas jaunikis neissigas, juk ne visiems patinka?
Atsakyti
Twiggy, maniškė man reikšminga. Ji žymi brangų asmenį, kurio jau daugel metų nebėra su manimi, laikotarpį ir mane pačią - viskas viename, neatsiejama, nedaloma, nepamirštama, brangu... smile.gif
Tokių atguls dar tikrai ne viena, tik aplinkybės koreguoja jų atsiradimo laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 21 kovo 2011 - 22:58
Twiggy na pas mane visos tattoo su istorija smile.gif
Indijaa kaip zinot? na niekas iskyrus taves tikrai nepasakys tau smile.gif o del tattoo kad gali atsibosti ar dar kas nors, kaip pati sakei bus maza, nematomoj vietoj... na atsibos pasidarysi cover-up'a, o blogiausiu atveju pasalinsi smile.gif na bent as taip apie tattoo visada gavoju, kol kas man neteko del jokio "investavimo i save" gailetis... as naudoju toki recepta isitikinimui: sugalvoju ko noriu, jeigu per daugiau nei pusmeti nepersigalvoju ir vis dar degu tuo paciu piesiniu tuomet darausi:) na isskyrus su paskutiniaja:) o del vyro, jeigu myles tave tai myles visa:) o jeigu tattoo maisys jam tai tuomet mest toki i sali reik:)
O dabar pavarvint seile:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 21 kovo 2011 - 23:09