Kokie skanūs korsetukai

Koks grožis ant krūtinlastės gyvena!

Aš vis svajoju svajoju apie savo pirmosios (ir vienintelės) tatuiruotės patobulinimą, bet taip ir palieku šį reikalą svajonėse... O jei būtų kas padrąsintų ir paskatintų... Dabar atvirkščiai - artimieji nesupranta ir durne vadina.
Nors jau nebe paauglystė seniai, sako, kad IŠAUGSIU.
Sakau, reikia gal pažįstamam meistrui parašyti, gal jis ką patars...

QUOTE(Indijaa @ 2011 03 21, 12:20)
uzsikepiau tatoo ir labai net. man visada budavo tai noriu, tia praeina noras, o dabar vel..... kaip suprast ar tikrai noriu? noriu darytis ne visiems matomoj vietoj
Plius esu zmogus nepakenciantis skausmo, kartais verkiu kai antakius pesioja. ar tikrai labai skauda?

Paskaudės ir praeis, jei nori tattoo, tai pakentėsi

QUOTE(Tikrė @ 2011 03 21, 13:43)
o aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad noriu pasikoreguoti savo tatoo

Tai "šutinkit" pas meistrą, o ne čia rašinėt

QUOTE(Valenthe @ 2011 03 21, 13:45)
iskentejau 4 zvaigdutes, telefonas nugniauzytas... dantis tikrai reik sukast:D tikiuosi info bus naudinga:)
Sveikinu su tattoo, pas ką dareis?

Vurų ir moterų skausmo "ribos" visiškai skirtingos, vyrams ant krutinės tattoo kur kas labiau skauda

QUOTE(Calipso @ 2011 03 21, 14:11)
As norint iamzinti sioki toki savo gyvenimo tarpsni galvoju apie tattoo ant galvos. Tik nezinau ar didele daryti ar tik maza...Ar isvis pergalvoti vieta
na kol neradau to ka butent noreciau pavaizduoti tai turbut nezinosiu. Gal reiktu pas meistra nueiti pasitarti.

Aš irgi noriu, bet dar piešinio neturiu, same story

QUOTE(zazuna @ 2011 03 21, 16:53)
Atauga tie plaukai belenkaip ir nuo tattoo čia nepriklauso

QUOTE(buda @ 2011 03 21, 17:04)
visiek as ji be galo myliu.
Sveikinu

QUOTE(Twiggy @ 2011 03 21, 21:53)
Noriu paklausti visų, kurios turit tattoo 
Ar jūsiškės tattoo jums turi kažkokią simbolinę reikšmę (užfiksuotas svarbus įvykis, mylimi žmonės ar pan.) ar tai tiesiog gražus, bet reikšmės neturintis piešinys?

Ar jūsiškės tattoo jums turi kažkokią simbolinę reikšmę (užfiksuotas svarbus įvykis, mylimi žmonės ar pan.) ar tai tiesiog gražus, bet reikšmės neturintis piešinys?
Jei baksnotum į kiekvieną tattoo ir klaustum ką reiškia, aš tikrai sugalvočiau ką pasakyt, tačiau jau senokai mečiau ženklint įvykius, datas ar dar velnias žino ką. Jos simboliškos, tačiau labiau dėl grožio ir stiliaus, nei reikšmės. Paskutinę darausi nes labai patiko piešinys ir norėjau, kad meistras, kuriam patinka toks stilius man padarytų ką nors

Aišku, jei tu turėsi vieną tattoo, tikiu, kad tau ji labai daug simbolizuos, tačiau nemanau, kad tai būtina

QUOTE(Indijaa @ 2011 03 21, 22:56)
vaikino ar vyro neturiu, kazin ar busimas jaunikis neissigas, juk ne visiems patinka?
Jei išsigas, vadinasi tau jo nereikia

QUOTE(micefee @ 2011 03 21, 23:41)
O jei būtų kas padrąsintų ir paskatintų...
Drasinu, tobulink

Ch Ch pas Rolanda:D ir tegu vyrai pasikankina, taip per mazai sausmo jiem sioj zemej:D
Nugi gražios tos tatuiruotos moterys nors tu ką

Maigad,kaip numalsint niezuli?
atrodo tuoj nagus nasukaposiu,kad tik netycia nepasikasyciau...xDDD
QUOTE(buda @ 2011 03 22, 20:40)
Maigad,kaip numalsint niezuli?
As tokiais momentais uztepu kremuko... irgi jauciu si malonuma

Buda, Cherry_cherie, siaubingai pavydžiu to niežulio

QUOTE(Valenthe @ 2011 03 21, 22:59)
Indijaa kaip zinot? na niekas iskyrus taves tikrai nepasakys tau
o del tattoo kad gali atsibosti ar dar kas nors, kaip pati sakei bus maza, nematomoj vietoj... na atsibos pasidarysi cover-up'a, o blogiausiu atveju pasalinsi
na bent as taip apie tattoo visada gavoju, kol kas man neteko del jokio "investavimo i save" gailetis... as naudoju toki recepta isitikinimui: sugalvoju ko noriu, jeigu per daugiau nei pusmeti nepersigalvoju ir vis dar degu tuo paciu piesiniu tuomet darausi:) na isskyrus su paskutiniaja:) o del vyro, jeigu myles tave tai myles visa:) o jeigu tattoo maisys jam tai tuomet mest toki i sali reik:)

na taip ir galvoju, kad palaukti pusmeti, na menuo jau praejo. kalbejau jau su meistru, tai sake, uzlekti pabandyt piesini pamodeliuoti, nors nelabai dar tiksliai zinau KO noreciau, kazko ir plonu liniju , dailaus orgamento, nes konkretaus piesinio neisivaizduoju kolkas