Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

Man kažkaip pirmi 70 psl labai lengvai suėjo, o po to laaabai sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 14, 13:39)
ir svarbiausia, kad neiškrenta ta stiklinė lotuliukas.gif

Po to toliau rašė, kaip mirė tas tėvas skaitydamas vėl daug knygų, bet jau viskis išsipylęs buvo...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 12:41)
Taip taip, bet negirdejau kad turkas zudytu savo vaikus, arba issivestu nuo motinos ( cia knygu itaka  doh.gif ). Bet tarkim egiptieciai vartoja labai daug narkotiniu medziagu, labai nesvarus ir tt. Turkai labiausiai europietiska salis, o kai zmones europeja- jie darosi kaip visi- pradeda gerti ir metyti vaikus. Tai va pas turkus to nepasatebejau. Ir labai svarus, kas man labai malonu buvo ziurint i juos ten. O egiptieciai skarmaliai. Kitur nebuvau.

nenoriu ginčytis ir bartis, bet aš gyvenau mrtus tiek turkijoje tiek egipte ne kaip turistė ir esu mačiusi daug ir visko. Bet jei imti žmogiškąjį faktorių, tai ir turkai ne ką švaresni, o beto geria ir labiausiai neištikimi savo žmonoms.
Atsakyti
Registruojuos su,pagalia,perskaityta "Dinos knyga".Pradzioj skaitesi sunkiai ir labai letai,ne del turinio(nors ir turinys ne is lengvu)bet daug zodziu(lietuvisku)kuriu as net negirdejus blush2.gif blush2.gif Paliginimai,gamtos aprasimai,viskas grazu,bet velgi,turejau po du kart,vietomis ir daugiau perskaityti sakini,kad suprasciau apie ka kalba.Bet cia ne esme biggrin.gif Puse perskaicius pastebejau,kad pradedu taupyti,kuo leciau,zodis po zodzio...Knyga tiesiog uzburenti,iki siol dar apsvaigus blush2.gif Apie ka ji nerasau,nes manau as cia dauguma,o gal net ir visos ja perskaite.
Dabar ant stalo guli tesinis "Laimes sumus"vakare pradesiu ja skaityti,laukiu,nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
kažkada buvau pradėjusi Dinos knygą, bet taip ir normaliai neįsiskaičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 14, 13:44)
nenoriu ginčytis ir bartis, bet aš gyvenau mrtus tiek turkijoje tiek egipte ne kaip turistė ir esu mačiusi daug ir visko. Bet jei imti žmogiškąjį faktorių, tai ir turkai ne ką švaresni, o beto geria ir labiausiai neištikimi savo žmonoms.

Va cia tai tikrai lotuliukas.gif praeit neimanoma. As su vyru eidavau, o jie vistiek mirkciodavo parazitai. Bet kas keisciausia- jie labai vieni uz kitus eina. Jei jau konfliktas - bandom puola, pradeda lyst is nezinia kur ju tuntais. Lietuvoj niekas nesikistu.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 12:49)
Va cia tai tikrai  lotuliukas.gif  praeit neimanoma. As su vyru eidavau, o jie vistiek mirkciodavo parazitai. Bet kas keisciausia- jie labai vieni uz kitus eina. Jei jau konfliktas - bandom puola, pradeda lyst is nezinia kur ju tuntais. Lietuvoj niekas nesikistu.

kai mano vyras pasakytų karštas kraujas neleidžia likti ramiam lotuliukas.gif o plius ir pramoga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 14, 14:46)
kažkada buvau pradėjusi Dinos knygą, bet taip ir normaliai neįsiskaičiau g.gif

Butent man pats,pats idomumas nuo 300psl! prasidejo wub.gif o knyga 438 psl turi.Pradzioj irgi galvojau,kad mesiu salin,na bet tiek geru,is pazistamu,atsiliepimu girdejau,kad priverciau save skaityti toliau.Dabar labai dziaugiuosi ja perskaicius.Ma ji kolkas pati paciausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 14, 13:53)
kai mano vyras pasakytų karštas kraujas neleidžia likti ramiam  lotuliukas.gif o plius ir pramoga  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(ceburashka @ 2010 10 14, 14:45)
Knyga tiesiog uzburenti,iki siol dar apsvaigus blush2.gif
Vat ir mane ji kažkaip labai keistai užbūrė wub.gif Perskaičius jaučiaus tokia stipriai užspaustom smegenim biggrin.gif Nemoku net išsireikšt blush2.gif Nu tokia sunki psichologiškai man ji pasirodė, plius ta šalta skandinaviška atmosfera wub.gif Labai ilgai po Dinos trilogijos negalėjau niekaip į kitą knygą įsijaust, vis norėjosi ko nors tokio paties lygio, tokio stipriai stipriai su skandinavišku šaltuku per smegenis užvažiuojančio cool.gif Man Dina irgi viena tų gerųjų knygų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 14, 08:58)

vakar pasiziurejau jusu senesnes temas, noriu paklaust gal kas turit nebereikalingas sias knygutes, mielai priglausciaunupirkciau ax.gif

1.Choga Regina Egberne "Uz auksiniu grotu"
2. Ilona Maria Hilliges "Baltoji ragana"
3. Peter Mayle "Metai provanse"
4. Suada "Sudeginta gyva"

Neturiu nei vienos,bet Sudeginta gyva,turi mano drauge,galeciau paprasyti,gal paskolintu tau,kai atvaziuosi duociau,galim netgi kitam penktadieniui bandyt pasiplanuot,nes regis dirbsiu popiet,o tai reiskia,kad penktadienis tada bus laisvadienis,tai lauksiu taves labai user posted image O Metai provanse galiu tau nupirkt.kaina kazkas apie 27 litai.Pasiskambinau draugei i Pegasa,dvi turi dar.Paimt?

QUOTE(Pukis_miau @ 2010 10 14, 09:19)

Perskaičiau jau prieš kelias dienas, bet vis dar negaliu pamiršti  wub.gif Knygoje antrosios dvaro šeimininko žmonos lūpomis pasakojama dvaro istorija, jos pačios jausmai ir išgyvenimai, vidiniai lūžiai...Sužavėjo knygos kalba, vyraujanti paslaptinga atmosfera, aplinkos aprašymai, yra ir detektyvo elementų smile.gif Žodžiu, tikrai rekomenduoju  thumbup.gif

Prisijungiu prie pagyru siai knygai,man irgi ji wub.gif Filmas irgi neblogas.
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 09:21)
Man REBEKA labai patiko, uztai visa laika galvoju ar pirkt tesini, bet kitos autores- REBEKOS ISTORIJA  smile.gif

Turiu ja,bet nesiskaito kazkaip,kai zinau,kad bus ta pati beveik istorija tik kitaip,atsiliepia tai siaip sau apie ja zmones...

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 14, 09:32)
itraukiu i sarasa thumbup.gif

Sita (Rebeka) galesiu paskolinti mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 14, 10:48)
Tuoj padarysim tvarką ten, sureguliuosim kainas, kas per brangiai nori  lotuliukas.gif  4u.gif

O kur tas knygu pardavimo puslapis,galit nuoroda imesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 14, 14:17)

O kur tas knygu pardavimo puslapis,galit nuoroda imesti  ax.gif

http://www.supermama...?...=652459&hl=
Atsakyti