Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 14, 10:48)
Tuoj padarysim tvarką ten, sureguliuosim kainas, kas per brangiai nori  lotuliukas.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumėt kažką lengvo anglų kalba? reikia gaivinti kažkaip kalbą ir mokintis rolleyes.gif bet kad nesunkiai skaitytųsi, pradedačiųjų lygio hihihi.gif
Atsakyti

Labs 4u.gif

Šiandien paštininkė atnešė bigsmile.gif

user posted image

linamog dėl meet'o laiko, aš tai visai norėčiau susimatyt tarkim kokią 13-14 h rolleyes.gif

Dorifore a ko tu tyli? Negalėsi šeštadienį dalyvaut meet'e? unsure.gif

QUOTE(Pukis_miau @ 2010 10 14, 10:19)
Ateinu su perskaityta D. du Maurier "Rebeka"
user posted image
Labai ačiū už atsiliepimą 4u.gif Dar labiau džiaugiuos, kad ji vakar parkeliavo su manim į namučius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 14 spalio 2010 - 11:50
QUOTE(linamog @ 2010 10 13, 21:50)
Kuri valanda jums tinka?

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 14, 11:33)

linamog dėl meet'o laiko, aš tai visai norėčiau susimatyt tarkim kokią 13-14 h rolleyes.gif

Jei šeštadieniui, man irgi šitas laikas tinka.
Atsakyti
user posted image

J. Grisham "Dažytas namas"

Su malonumu perskaičiau šitą knygą, labai šiltą turinio ir atmosferos prasme. Veiksmas vyksta 1952m, Amerikos medvilnės rinkėjų šeimoje, laikais kai dar ne kiekviena šeima turėjo telefoną ar televizorių. Bet patikėkit jų savaitgalines pramogos budavo ne mažiau laukiamos ir mielos- nuvažiuot i miestelį fermos sunkvežimiuku, aplankyt parduotuvėles, pažiūrėt filmą, išget stiklinę kokakolos( hihihi.gif ). Kaip ir visi amerikiečiai, šeima garbina beisbolą, klausosi visų rungtynių per radiją.
Istorijos pasakotojas septynmetis Lukas labai mielas berniukas, jei skaitysit knygą tikrai jį pamilsit. wub.gif Iki tos vasaros Lukas gyveno ramų gyvenimą, kol tėvai medvilnės darbams nusamdė dvi grubes darbininkų. Prasidėjo kelios Luko pamatytos žmogžudystės, prislėgusios jį- žudikų negali išduot, nes jie jų darbininkai, labai reikalingi medvilnės nurinkimui. unsure.gif
Tuo pačiu metu kažkas pradeda baltai dažyti jų niekad gyvenime nedažytą namą.. Kas jis sužinosit knygoje smile.gif

Žodžiu labai miela knyga, labai patiktų toms kurioms patiko serialas "Mažas namelis prerijose smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 10 14, 13:08)
user posted image
Na va ir perskaitei biggrin.gif Aš dar tik prie pusės priartėjus ax.gif Rimtai kažkokios blogosios jėgos neleidžia prie knygos normaliai prisėst doh.gif biggrin.gif Bet galiu pritarti, kad kas ją beskaitytumėt, berniuką Luką tikrai pamilsit wub.gif Nu fainuolis jis, ui negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Labus dienus smile.gif apciiiiiiiiiii lotuliukas.gif doh.gif nu ir orelis..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 14, 09:17)
Man rodosi, kad tau labiau patiktų jo "Nekaltybės muziejus". Nors tos dar neskaičiau.
O "Juodoji knyga", sakyčiau, labiau rimtų knygų mylėtojams. Pasiskaitinėk atsiliepimus SM knygų klube apie ją mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 14, 09:26)
O "Nekaltybės muziejaus" dar nepirkai?
Papildyta:
Na aš iš jo kūrybos kol kas ir teskaičiau tik "Juodąją knygą" tongue.gif  Jei manyčiau, kad visos jo knygos daugmaž panašios, gal ties tuo ir sustočiau blush2.gif  Bet girdėjau, kad "Stambulas" nepalyginamai lengvesnė, tai jau laukia ji savo eilės mano knygų lentynėlėje. Be to, ji apie patį miestą, jo istoriją, kas man labai įdomu.
Neskaičius negaliu vertinti, bet pagal anotaciją bandau spėti, kad "Nekaltybės muziejus" turėtų būti lengvesnė už "Juodąją knygą". O ir jos  siužetas daugmaž aiškesnis.

Va Fati skaitė jo knygą "Jos vardas - Raudona". Minėjo, kad jai labai patiko. Girdėjau, kad ir į lietuvių kalbą ji bus greitu laiku išversta. Man jau vien šios knygos pavadinimas labai patrauklus. Galbūt ir pačia knyga susidomėsiu.

Norėčiau truputi prašviesti tas kurios susiduria pirmą kartą su Pamuko knygom. Tai literatūra ir kai kurios yra gana sudėtingos. Niekada nelyginkite 'Stambulo' su kitomis jo knygomis, nes tai viena iš paprasčiausių, nesudėtingiausių ir lengviausių jo knygų. Nereikalaujanti žinių apie vietovę, jos kultūrą ir tradicijas. Kitos gi vis tik reikalauja atsidėjimo. Juk ne už šiaip sau jis gavo Nobelio premiją. Reiškias jo knygos gilesnės, reikalauja susikaupimo ir atsidėjimo. Tikrai nerekomenduoju toms kurios nemėgsta sudėtingo siužeto, turinio ar žinių reikalaujančias knygas. Čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 09:59)
Paziurekit kas mokat anos temos plepiu top, isivaizduojat, ten turbut |Amber nebus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu zinok as dar tiek nepazengusa, kad nebudama prie pc galeciau kalbet lotuliukas.gif 4u.gif bet keista keista.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sphinx @ 2010 10 13, 21:35)
Amber, sveika sugrįžus 4u.gif

Sveika drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 21:17)
bet kas čia per vestuvės šiais laikais 3 dienas  g.gif  lotuliukas.gif

A kas cia keisto? seniau visada taip budavo.. 4u.gif kaip kam geriau, tas taip daro wub.gif zmonem smagu buvo, tai ir uzsitese lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
Ainu skaityt ka priplepejot bigsmile.gif ui kaip as jusu pasiilgau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 14, 13:16)
Norėčiau truputi prašviesti tas kurios susiduria pirmą kartą su Pamuko knygom. Tai literatūra ir kai kurios yra gana sudėtingos. Niekada nelyginkite 'Stambulo' su kitomis jo knygomis, nes tai viena iš paprasčiausių, nesudėtingiausių ir lengviausių jo knygų. Nereikalaujanti žinių apie vietovę, jos kultūrą ir tradicijas. Kitos gi vis tik reikalauja atsidėjimo. Juk ne už šiaip sau jis gavo Nobelio premiją. Reiškias jo knygos gilesnės, reikalauja susikaupimo ir atsidėjimo. Tikrai nerekomenduoju toms kurios nemėgsta sudėtingo siužeto, turinio ar žinių reikalaujančias knygas. Čia mano nuomonė  4u.gif

Reiskia man i Pamuko puse ,net neverta ziuret schmoll.gif nors ir nesinori blush2.gif
Atsakyti
Zinot, skaitau ta VIDUTINIO SVORIO SANTUOKA, nu bet ir isprotejes Irvingas jaunas buvo lotuliukas.gif atrodo kad ne jo knyga skaityciau.. Kol tave rasiu knyga keturis kart storesne, bet jauciu lengviau perskaityciau tris kartus ana, nei viena karta sita. Kazkokia makalyne doh.gif Papugele, tu ja pardavei jau? Galiu jau det savo skelbima? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 10, 20:16)
O aš vis dar su "Kelionių alchemija", kuri vis dar labai patinka.  smile.gif

Laukiu nesulaukiu, kada ja pradesiu skaityt bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti