Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 13:16)
Galiu ziureti filmus tik kur nors kas nors mirsta arba ka nors nusauna  lotuliukas.gif

Kokia tu man ne dvyniška esi ax.gif Kiek pas tave rėmų visokių. Knygos be rudų viršelių, ne baltais lapais. Filmai tik kur miršta. Daiktai visi savo vietoj ir t.t. biggrin.gif

Aš tai skaitysiu Austen, kažkaip nenumušė mano noro jūsų komentarai ax.gif

Beje, tai niekas nenori mano knygos dovanų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 12:38)
Kokia tu man ne dvyniška esi  ax.gif Kiek pas tave rėmų visokių. Knygos be rudų viršelių, ne baltais lapais. Filmai tik kur miršta. Daiktai visi savo vietoj ir t.t.  biggrin.gif

skaitau ir rudais virseliais ir baltais lapais lotuliukas.gif O daiktai tai taip, savo vietoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 12:38)
Kokia tu man ne dvyniška esi  ax.gif Kiek pas tave rėmų visokių. Knygos be rudų viršelių, ne baltais lapais. Filmai tik kur miršta. Daiktai visi savo vietoj ir t.t.  biggrin.gif

Aha, tikrai per daug rėmų ir griežtų taisyklių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 12:44)
Aha, tikrai per daug rėmų ir griežtų taisyklių tongue.gif

Kame cia remas ar taisykle, kad man filmai patinka tokie, o ne kitokie? Arba kad knyga rudu virseliu negrazi, bet jei ji idomi- as ja vistiek skaitau. Nenusikalbekit doh.gif
Atsakyti
Na tu parašei, cituoju:

Galiu ziureti filmus tik kur nors kas nors mirsta arba ka nors nusauna

Tai reikštų, kad tu apsiriboji laaabai siauru žiūrėtinų filmų ratu. Galvoju, net vyriškiai žiūri ne tik tuos filmus, kur tik šaudo ir miršta.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 12:51)
Na tu parašei, cituoju:

Galiu ziureti filmus tik kur nors kas nors mirsta arba ka nors nusauna 

Tai reikštų, kad tu apsiriboji laaabai siauru žiūrėtinų filmų ratu. Galvoju, net vyriškiai žiūri ne tik tuos filmus, kur tik šaudo ir miršta.

Jei cituoji, tai cituok su sypsena gale.. o jei nesuprantat bajerio - cia ne mano beda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 10 15, 13:10)
Nu bet man tikrai nesiskaito Austen Puikybė ir prietarai, negaliu kaip nesiskaito. Nes skaitau, kad perskaityti, o knyga turi įtraukti, kad net nesistengiant būtų įdomi. Šita tokia nėra. Esu girdėjus, kad tai KLASIKA, JĄ REIKIA PERSKAITYTI, bet man kažkodėl visai ši knyga nepatinka doh.gif  schmoll.gif  g.gif
Papildyta:
Ne mano knyga ax.gif

Man ir iš pradžių nelabai skaitėsi ši knyga, buvo nuobodi kažkokia, bet poto kai atsirado šiek tiek veiksmo skaitėsi greičiau ir idomiau, bet nepasakyčiau, kad man ši knyga labai patiko ax.gif Jei jau skaitymas nėra malonumas tai manau neverta kankintis ir skaityt, yra daugyb gerų knygų 4u.gif Aš turbūt mesiu Suvalgykite mane, nors nedaug perskaičiau bet kažkaip neidomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 15, 10:10)
Tai gal Pilaitėj gyveni?  hihihi.gif
Nes kažkurią čia dieną išėjau iš namų, normalus oras, nuvažiuoju į Pilaitę, neįmanoma nuo vėjo  doh.gif

Ne,Fabijoniskese smile.gif Pilaiteje pazistama gyvena,tai kuo,bet veju ten netruksta biggrin.gif
Atsakyti
Ne nu vėl prasideda asmeniškumai doh.gif Niekas meškutė nesako, kad tai blogai. Aš tik pagalvojau, kad kaip dvyniui (pati tokia) nelabai tai būdinga ax.gif

Klausykit, kaip manot, kiek svertų "Dvasių namai" knyga? Būtų virš 500g? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 13:59)
Ne nu vėl prasideda asmeniškumai  doh.gif  Niekas meškutė nesako, kad tai blogai. Aš tik pagalvojau, kad kaip dvyniui (pati tokia) nelabai tai būdinga  ax.gif

Klausykit, kaip manot, kiek svertų "Dvasių namai" knyga? Būtų virš 500g?  g.gif

Beveik garantuotai unsure.gif
+- 350psl sveria tik iki 0.5kg
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 12:59)
Ne nu vėl prasideda asmeniškumai  doh.gif  Niekas meškutė nesako, kad tai blogai. Aš tik pagalvojau, kad kaip dvyniui (pati tokia) nelabai tai būdinga  ax.gif

Klausykit, kaip manot, kiek svertų "Dvasių namai" knyga? Būtų virš 500g?  g.gif

lotuliukas.gif tai prie ko filmai? Parasau bajeri - ne visi supranta, nu ka darysi verysad.gif

Dvasiu namai tikrai svers daugiau nei 500 gr. Knyga, turinti daugiau kaip 300 psl ir kietu virseliu - sveria virs 500 gr.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 15, 14:15)
Beveik garantuotai unsure.gif
+- 350psl sveria tik iki 0.5kg

Ačiū. gavau pinigų, galvoju ar į mytą varyt ar pasidovanoti sau knygą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 14:16)
lotuliukas.gif tai prie ko filmai? Parasau bajeri - ne visi supranta, nu ka darysi  verysad.gif

Dvasiu namai tikrai svers daugiau nei 500 gr. Knyga, turinti daugiau kaip 300 psl ir kietu virseliu - sveria virs 500 gr.

Nu aš tada nesupratau to baerio, nes man gana rimtai nuskambėjo, kad ir raiteis ant žemės iš juoko biggrin.gif

Nu va, priešinga nuomonė, tai ką daryt ax.gif
Atsakyti