Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 13:38)
Beje, tai niekas nenori mano knygos dovanų?  ax.gif

Dorifore, atsivezk i klp. Tikiuosi, neveluosiu i myta, pavyks uosvius islydet iki to laiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 13:18)

Nu va, priešinga nuomonė, tai ką daryt  ax.gif

Tai ne priesinga. ar kazko nesupratau. Papugele rase virs 350 psl bus daugiau kaip 500 gr. o mano patirtis rodo - virs 300 psl- jau daugiau kaip 500 gr.
Atsakyti
As po 'Dazyto namo' pradejau sita knyga. Apie Afganistana, berniuko ir jo mamos gyvenima. Sunku ten jiems unsure.gif Bet skaitosi idomiai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Zodziu Dvasiu namai turi 406 psl - tikrai bus virs 500 gr.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 15, 14:20)
Dorifore, atsivezk i klp. Tikiuosi, neveluosiu i myta, pavyks uosvius islydet iki to laiko. ax.gif

Gerai, atidedu knygą tau drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 14:20)
Tai ne priesinga. ar kazko nesupratau. Papugele rase virs 350 psl bus daugiau kaip 500 gr. o mano patirtis rodo - virs 300 psl- jau daugiau kaip 500 gr.

Aham, aš čia susimaišiau doh.gif Svers tikrai virš 500g. Tada nepirksiu schmoll.gif Važiuosiu geriau pas mergas į mytą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 15, 00:53)
user posted image

KVIETIMAS

thumbup.gif KLAIPEDA REGION KNYGĖS IR KITOS PRIJAUČIANČIOS KVIEČIAMOS Į RUDENINĮ KNYGIŲ SUSITIKIMĄ
ŠĮ SEKMADIENĮ (T.Y. SPALIO 17 D.) 14 VAL. PRIE FRYDRICHO PASAŽO KLAIPĖDOJE !!!
PRAŠOME ATSINEŠTI GERĄ NUOTAIKĄ, DAUG KNYGYNIŲ ĮSPŪDŽIŲ IR, ŽINOMA, KNYGŲ !!!
DALYVAVIMAS BŪTINAS.  thumbup.gif

P.S. Dėl kitų pageidavimų/ koregavimų prašome kreiptis į daitę.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 11:07)
- Dėl "100 metų vienatvės". Turiu ir aš ją, kažkada irgi kankinsiu tongue.gif  Bet jau esu prisiskaičiusi nuomonių, kad šią knygą skaitant nereikia pernelyg stengtis atsirinkti varduose. Iš komentarų supratau, kad tiesiog reikia skaitant ja mėgautis ir visks. Bent pati taip ir žadu daryti.
- O kodėl niekas nekalbat / neskaitot "Apie meilę ir kitus demonus"? Kaip tik juk filmas tuoj pasirodys. Pats laikas ir su knyga padraugauti.

- "Šimtas metų vienatvės" paauglystėje padarė nemažą įspūdį. rolleyes.gif Vardų tikrai neišėjo surūšiuoti, tačiau mėgavausi pačiu aprašymu. Man magiškasis realizmas labai patinka. wub.gif
- Neskaitau, nes jau perskaityta. Nebloga knygelė, bet "Šimatas metų vienatvės" ir "Meilė choleros metu" padarė didesnį įspūdį. mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 11:50)
Mums tiktų 14val. Nes autobusas 13.10. Būtume kaip tik laiku  ax.gif
Prašau  4u.gif

- daite, o kokių knygų atsinešti?  g.gif

Pataisyta. 4u.gif

- O kokių turi? Kiek supratau, Harris Apelsinus teturi audio formate?
Kol kas iš linamog norėčiau "Merės Popins" knygučių, aišku jei galima. blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 13:18)
Ačiū. gavau pinigų, galvoju ar į mytą varyt ar pasidovanoti sau knygą  biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 13:26)
Važiuosiu geriau pas mergas į mytą  biggrin.gif

Kokie čia gali būti svarstymai - aišku į meet'ą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 15 spalio 2010 - 13:41
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 09:36)
user posted image - dar viena iveikta knyga  yahoo.gif

nerodo paveiksliuko, kokia cia knygute
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 10:14)
Labas  rytas:4u:
Sveika prisijungusi 4u.gif
Ir kaip tau patiko "Trapumas"? Ypač jei lyginti su kitomis Picoult knygomis.
Ir kokie pirmieji įspūdžiai apie Pamuk'o knygą?

Na turiu pipazinti, kad Trapumas tikrai paliko gilu ispudi, beje galiu drasiai teigti, jog ji man stipresne net uz jos pirma knyyga Mano sesers globeja. skausminga, graudi ir kaip visada nepaliekanti jokios iseities stoti i viena ar kita puse. O Pamuko knyga, kol kas manes nesuzavejo, bet, kad jau pradejau tai pabaigsiu nors beveik 600psl. turesiu nakti ka veikti kai mazoji nemiega ax.gif .
QUOTE(Mona187 @ 2010 10 15, 13:10)
Nu bet man tikrai nesiskaito Austen Puikybė ir prietarai, negaliu kaip nesiskaito. Nes skaitau, kad perskaityti, o knyga turi įtraukti, kad net nesistengiant būtų įdomi. Šita tokia nėra. Esu girdėjus, kad tai KLASIKA, JĄ REIKIA PERSKAITYTI, bet man kažkodėl visai ši knyga nepatinka doh.gif  schmoll.gif  g.gif
Papildyta:
Ne mano knyga ax.gif

su klasika ir as dabar vargau blush2.gif kai skaiciau Parmos vienuolyna, na taip nesiskaite, kad nors rek, bet pabaigiau ax.gif
QUOTE(Papugele @ 2010 10 15, 14:21)
As po 'Dazyto namo' pradejau sita knyga. Apie Afganistana, berniuko ir jo mamos gyvenima. Sunku ten jiems unsure.gif Bet skaitosi idomiai smile.gif

user posted image

O as irgi labai norejau skaityti sia knyga, bet man yra palikusi labai stipru ispudi "Begantys paskui aitvara" knyga, nezinau ar ji jai prilygs?

Turiu tik viena knyga, kuria galeciau skaityti ir skaityti, tai "Pajurio muzika", kol kas jau pora metu man tesiasi sis syzas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 15, 14:42)

Turiu tik viena knyga, kuria galeciau skaityti ir skaityti, tai "Pajurio muzika", kol kas jau pora metu man tesiasi sis syzas  lotuliukas.gif

O as net nezinau tokios g.gif

Sveikute prisijungus 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, as tik pradejus skaityt "Gime seseliuose" atkreipiau demesi kas nupiesta ant knygos virselio. O jus matot? smile.gif
Atsakyti
gavau patarimą biggrin.gif skaityti vienatvę naudojant šeimos medį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 15, 13:41)
nerodo paveiksliuko, kokia cia knygute
unsure.gif

Mergaite su devyniais perukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 15, 13:42)
Turiu tik viena knyga, kuria galeciau skaityti ir skaityti, tai "Pajurio muzika", kol kas jau pora metu man tesiasi sis syzas  lotuliukas.gif

Aš ją turiu nusipirkusi, bet dar niekaip neprieinu. Kuo ji taip tamstą sužavėjo? mirksiukas.gif
Atsakyti