Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:06)
aham, iš linamog pasiskolinau vasarą, jai daviau dramblius, dabar apsikeisim per meet'ą  ax.gif

Primink trumpai ar patiko tau ta knyga?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 14:06)
Tai tau mano knygos negražiai atrodo?  blink.gif  Shame on you  biggrin.gif
aham, iš linamog pasiskolinau vasarą, jai daviau dramblius, dabar apsikeisim per meet'ą  ax.gif

Man graziai atrodo tavo knygos, nes jos vienodo ugio. Bet tada sudeciau pagal spalvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 15:09)
Primink trumpai ar patiko tau ta knyga?

žiūriu, kad suknyga.lt daviau jai 4balus. Šiaip filmas man pasirodė stipresnis, bet knyga nenuvylė, man tik per trumpa buvo, norėjosi, kad ilgesnė istorija būtų. Aš perskaičiau gal per pusvalandį. Labai atviros sexo scenos ten buvo ax.gif Bet man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Fati, gal parduosi Pajurio Muzika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 15:11)
Man graziai atrodo tavo knygos, nes jos vienodo ugio. Bet tada sudeciau pagal spalvas  rolleyes.gif

Žinok aš bandau ir pagal splvas dėlioti ax.gif Kai viršeliai tokie margi, tai gana sunku, bet dėdama tikrai atkreipiu į tai dėmesį, kiek tai įmanoma. O kaip tu tada dėliotum? Nuo tamsiausios iki šviesiausios? Tada ūgis neatitiktų, vėl blogai doh.gif O man ūgis labai svarbu, jau kur išlenda kokia knyga ne vietoj ir nebegaliu žiūrėt doh.gif
va šita lentyna, nu nesugalvoju kaip dar išdėlioti ją, trūksta panašių knygų ir iš karto negražiai atrodo doh.gif Bet sutvarkysiu ir ją gražiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 16, 12:51)
Fatimaalla, ačiū už paaiškinimą. Išsiskyrusi ir su vaiku- seriale, pasirodo, visai kitaip. Bet vis tiek labai noriu tų knygų.  smile.gif

Aš visas 12 turiu, bet nutariau nepardavinėti smile.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 13:12)
Fati, gal parduosi Pajurio Muzika4u.gif

Žinok, aš dar jos neskaičiusi esu, galiu tik paskolinti paskaityti. Aš va kaip tik su amber123 penktadieni planuojam susitikti, tai ji galėtų tau perduoti. Tu su ja dažniau susitinki, o perskaičiusi, vėl jai galėtum grąžinti. O aš jau iš jos pasiimčiau smile.gif Žinoma, jei tave tenkina toks variantas.
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 13:15)

Kaip norėčiau 'Skerdykla Nr5' perskaityti bigsmile.gif O tu jau skaičiusi ją?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:11)
žiūriu, kad suknyga.lt daviau jai 4balus. Šiaip filmas man pasirodė stipresnis, bet knyga nenuvylė, man tik per trumpa buvo, norėjosi, kad ilgesnė istorija būtų. Aš perskaičiau gal per pusvalandį. Labai atviros sexo scenos ten buvo  ax.gif  Bet man patiko  biggrin.gif

As pamenu ja ne is karto ir pirkau, paziurejau kad tokia plona, galvoju mazu cia koks sutrumpintas reklaminis variantas. biggrin.gif
Man irgi patiko ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 15:18)
Kaip norėčiau 'Skerdykla Nr5' perskaityti  bigsmile.gif O tu jau skaičiusi ją?

Skaičiau prieš kelis metus. Buvau kažkada susipirkusi visas Vonnegut'o knygas, perskaičiau tris. Paskui pardaviau ir pasilikau šitą, nes vistik geriausia iš jo skaitytų buvo ax.gif Jeigu nori galiu paskolinti paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:15)
Žinok aš bandau ir pagal splvas dėlioti  ax.gif  Kai viršeliai tokie margi, tai gana sunku, bet dėdama tikrai atkreipiu į tai dėmesį, kiek tai įmanoma. O kaip tu tada dėliotum? Nuo tamsiausios iki šviesiausios? Tada ūgis neatitiktų, vėl blogai  doh.gif  O man ūgis labai svarbu, jau kur išlenda kokia knyga ne vietoj ir nebegaliu žiūrėt  doh.gif
va šita lentyna, nu nesugalvoju kaip dar išdėlioti ją, trūksta panašių knygų ir iš karto negražiai atrodo  doh.gif  Bet sutvarkysiu ir ją gražiai  ax.gif
user posted image

Man kaip Meskutei, netrukto visai nevienodi ugiai. O del tos paskutines lentynos tai man labiauisiai nepatinka kai stovi isrikiuotos kaip kareiviai nuo didziausios iki maziausios. blush2.gif atrodo, lyg ir pagal verte sustatytos. Geriau pametyk idomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 14:15)
Žinok aš bandau ir pagal splvas dėlioti  ax.gif  Kai viršeliai tokie margi, tai gana sunku, bet dėdama tikrai atkreipiu į tai dėmesį, kiek tai įmanoma. O kaip tu tada dėliotum? Nuo tamsiausios iki šviesiausios? Tada ūgis neatitiktų, vėl blogai  doh.gif  O man ūgis labai svarbu, jau kur išlenda kokia knyga ne vietoj ir nebegaliu žiūrėt  doh.gif
va šita lentyna, nu nesugalvoju kaip dar išdėlioti ją, trūksta panašių knygų ir iš karto negražiai atrodo  doh.gif  Bet sutvarkysiu ir ją gražiai  ax.gif
user posted image

Nu va, as nedeciau pagal ugi, nes man spalvos akis isbadytu.. Deciau pagal spalvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 15:12)
Fati, gal parduosi Pajurio Muzika4u.gif

sena.lt ja parduoda. Bet tas vidutine bukle .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 15:25)
Man kaip Meskutei, netrukto visai nevienodi ugiai. O del tos paskutines lentynos tai man labiauisiai nepatinka kai stovi isrikiuotos kaip kareiviai nuo didziausios iki maziausios. blush2.gif  atrodo, lyg ir pagal verte sustatytos. Geriau pametyk idomiau smile.gif

Tikrai ne pagal vertę schmoll.gif Sudėtos pagal ūgį ir viskas, bet ir man ji nepatinka, nes čia kaip "likučiai" sudėtos, kas netilpo į kitas lentynas ax.gif
va šita lentyna mano niekad nesikeičia ir man labai gražiai atrodo. Gaila, kad siaura ir netelpa kitos iš tos serijos doh.gif
user posted image
Atsakyti