Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

Laba diena biggrin.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 14:53)
O dabar demesio - idesiu i skelbima knygas keturias, is uosvienes atsiveziau, ji vistiek neskaitys, kas spes pirma parasyt - tai ir parduosiu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokios knygos bigsmile.gif Aš aš noriu, man man clap.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Juokaunu - turiu ir pati namie - MB mamos. Bet kažin ar kada skaitysiu. Nebent laaaabai neturėčiau ką skaityt ir lomkės prasidėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:28)
va šita lentyna mano niekad nesikeičia ir man labai gražiai atrodo. Gaila, kad siaura ir netelpa kitos iš tos serijos  doh.gif
user posted image

Ta pasteline kolekcija ir siaip labai grazi wub.gif Katinas koks grazus bigsmile.gif

skaitei "Jura jura"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 15, 20:27)
Jurga Ivanauskaitė "Kelionių alchemija"

kai pasidarydavo liūdna, ypač tada, kai buvo kalbama apie ligas ir mirtį- skaitydama galvojau, ar ji būtų rašiusi kitaip, jei būtų žinojusi, kas jos laukia visai netolimoje ateityje.

norėčiau jos bigsmile.gif

labai daug ji kalbėjo ir rašė apie mirtį verysad.gif kadangi ruošiau referatą, labai daug skaičiau apie ją, jos interviu, atsiliepimus apie knygas. įdomi asmenybė labai thumbup.gif bet kalbų apie mirtį buvo labai daug jau tada, kai ji net nesirgo verysad.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 15:18)
Kaip norėčiau 'Skerdykla Nr5' perskaityti  bigsmile.gif O tu jau skaičiusi ją?

ši bus kita mano skaitoma po ,,aklumo'' ax.gif

man kažkokie neskaitadieniai doh.gif galvojau paskaitysiu savaitgalį normaliai doh.gif bet vakar vakare žiūriu į knygas ir netraukia nu nė kiek doh.gif galvojau, gal kitą pasiimt, bet nu nė vienos nenoriu schmoll.gif
bet kažkaip vis tiek pasiėmiau aklumą ir paskaičiau, dar ryte truputuką. gan lėtai ji man skaitosi. įdomi, bet kol kas nepretenduoja į geriausių knygų topus unsure.gif ar čia nuotaika ne ta ją skaityti unsure.gif nežinau unsure.gif bet kad žiūriu, pas mane lyg ir visos tokios depresuotos knygos lotuliukas.gif o visai norėčiau ko nors Kinsellos stiliaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 16, 15:30)
Laba diena biggrin.gif
Kokios knygos bigsmile.gif Aš aš noriu, man man clap.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
Juokaunu - turiu ir pati namie - MB mamos. Bet kažin ar kada skaitysiu. Nebent laaaabai neturėčiau ką skaityt ir lomkės prasidėtų lotuliukas.gif

O kas per knygos tos apie Katrina? Meiles romanai cia?
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 15:33)
O kas per knygos tos apie Katrina? Meiles romanai cia?

Aga, "Katrina". Man rodos, ten istorinis meilės romanas per visas knygas, bet pati neskaičiau, nors MB mama labai siūlo, sako geros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 15:31)
Ta pasteline kolekcija ir siaip labai grazi wub.gif  Katinas koks grazus bigsmile.gif
skaitei "Jura jura"? ax.gif

Man irgi graži, kadanors visą perskaitysiu ax.gif Katinas gražus ir sunkus, pirkau Egipte ax.gif
Jūros dar neskaičiau, tik labai noriu blush2.gif Ta proga pasiėmiau J. Fowles "Juodmedžio bokštas", žiūriu skirtukas įdėtas 20pls biggrin.gif Jamu skaityt prie Vienatvės
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 15:26)
Nu va, as nedeciau pagal ugi, nes man spalvos akis isbadytu.. Deciau pagal spalvas  4u.gif

Aš tai pirmiausia knygas dedu pagal dydį, tada žiūriu, kad vieno autoriaus visos šalia būtų (nebent jos skirtingo dydžio), jei įmanoma, ir pagal leidyklas surikiuoju (man gražu, kai eina visa eilė vienodų leidyklos logotipų ant viršelių). Spalvos nesvarbu, na nebent apytiksliai- tamsios prie tamsių ir atvirkščiai, bet ne per daug tiksliai, kad neatrodytų kaip kokia vaivorykštė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 16, 15:42)
Aš tai pirmiausia knygas dedu pagal dydį, tada žiūriu, kad vieno autoriaus visos šalia būtų (nebent jos skirtingo dydžio), jei įmanoma, ir pagal leidyklas surikiuoju (man gražu, kai eina visa eilė vienodų leidyklos logotipų ant viršelių). Spalvos nesvarbu, na nebent apytiksliai- tamsios prie tamsių ir atvirkščiai, bet ne per daug tiksliai, kad neatrodytų kaip kokia vaivorykštė.  smile.gif

Dar negirdetas budas deliot knygas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 15:46)
Dar negirdetas budas deliot knygas bigsmile.gif

AŠ žinok irgi atkreipiu dėmesį į leidyklas. Pasižiūrėjau į vieną savo lentyną, tai vien Alma Littera knygos, kitoj dominuoja Tyto Alba. Aš tai mąstau taip, kai leidykla turi tam tikrą savo knygų formatą, tai dėliojant pagal ūgį, kažkaip netyčia ir išeina taip ax.gif AL mėgsta didesnes leisti, TA būna žemėsnės.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 16, 15:32)
labai daug ji kalbėjo ir rašė apie mirtį verysad.gif kadangi ruošiau referatą, labai daug skaičiau apie ją, jos interviu, atsiliepimus apie knygas. įdomi asmenybė labai thumbup.gif bet kalbų apie mirtį buvo labai daug jau tada, kai ji net nesirgo  verysad.gif

Man ji irgi labai įdomi asmenybė pasirodė, nors tik vieną knygą ir perskaičiau. Su kuo esu apie ją kalbėjusi, vis bandydavo mane įtikinti, kad ji visai paplaukusi, nenormali kažkokia, o toj knygos ji tokia, kaip čia pasakius, žemiškesnė.
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:35)
Jūros dar neskaičiau, tik labai noriu  blush2.gif  Ta proga pasiėmiau J. Fowles "Juodmedžio bokštas", žiūriu skirtukas įdėtas 20pls  biggrin.gif  Jamu skaityt prie Vienatvės

Kaip man patiko "Juodmedžio bokštas". ax.gif Tiksliau, du kūriniai- pats "Juodmedžio bokštas" ir "Mįslė", jei taip lietuviškai pavadinta, nes aš skaičiau angliškai.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 14:18)

Žinok, aš dar jos neskaičiusi esu, galiu tik paskolinti paskaityti. Aš va kaip tik su amber123 penktadieni planuojam susitikti, tai ji galėtų tau perduoti. Tu su ja dažniau susitinki, o perskaičiusi, vėl jai galėtum grąžinti. O aš jau iš jos pasiimčiau smile.gif Žinoma, jei tave tenkina toks variantas.

Butu neblogai, jei susitiksit - perduok tada 4u.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 14:27)
sena.lt ja parduoda. Bet tas vidutine bukle .. unsure.gif

Tai kad nicko nera, tik adresas pasto, o kai parasau - grazina laiska man atgal. Nesuprantu..

QUOTE(sphinx @ 2010 10 16, 14:30)
Laba diena biggrin.gif
Kokios knygos bigsmile.gif Aš aš noriu, man man clap.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

As neskaiciau ju.. nezinau ar kada skaitysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 16, 15:58)
Man ji irgi labai įdomi asmenybė pasirodė, nors tik vieną knygą ir perskaičiau. Su kuo esu apie ją kalbėjusi, vis bandydavo mane įtikinti, kad ji visai paplaukusi, nenormali kažkokia, o toj knygos ji tokia, kaip čia pasakius, žemiškesnė.

mano vienai draugei ji į raganą panaši lotuliukas.gif
o šiaip aš irgi tik vieną jos knygą skaičiau- Ragana ir lietus. Bet ateity norėčiau jos ,,kelionių alchemijos'', ,,viršvalandžių'', ,,placebo'' ir ,,miegančių drugelių tvirtovės'' ax.gif
Atsakyti