Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 18:11)
Pažiūrėk sena.lt neseniai Allendės knyga buvo už 10lt  ax.gif  Aš neišgalėjau nusipirkti  blush2.gif

Kol kas nepirksiu, tik morališkai ruošiuosi tongue.gif
Visų norimų juk vistiek nesusipirksiu.
O knygynų akcijos atrakcijos greičiau piniginę atveria tongue.gif

QUOTE(reeva @ 2010 10 13, 18:11)
O kokiam rajone tas PatoguPirkti?

Panerių.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 19:06)

O antra, tai ką patartumėt parekomenduoti vyrukui paskaityt. Aš jau atrodo visas geriausias knygas jam susakiau, viską jau perskaitė, nebesumąstau  doh.gif Patinka jam gera, rimta literatūra, kur yra psichologijos. Skaitė jau ir "Šindlero sąrašas" ir Orwell'ą, ir Fowles, ir Saramago, Kessey  ax.gif

O Rushdie nenoretu paskaityt? mirksiukas.gif

Dar siulau jam E. Kurklietytes "Lyla" smile.gif stipri knyga.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 10:12)
Ar nė viena dar nematėt filmo "Valgyk. Melskis. Mylėk"?
Rezgu mintį, gal reikia jau susiruošti į jį.

nemačiau, bet labai noriu. Tik man baisiai gaila tiek už filmą mokėti doh.gif galvoju gal sulauksiu Jomajo dienos g.gif
jei nueisi, būtinai pasidalink atsiliepimais. Aš dar iki filmo ir knygą perskaityt spėsiu matyt bigsmile.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 13, 12:00)
Ką studijuoji, jei nepaslaptis? 4u.gif

Lietuvių filologiją wink.gif
Papildyta:
QUOTE(sphinx @ 2010 10 13, 14:16)

Atėjau su Yalom "Kai Nyčė verkė" biggrin.gif

Kaip skaitosi? Aš vieną Yalom knygą pradėjau, bet nebaigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 spalio 2010 - 18:22
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 17:04)
O kaip jums Camiu "Maras"? Varčiau ją  tarp akcijinių. Nieko nesu šio autoriaus skaičiusi. Gal jau laikas būtų g.gif

o mokykloje nereikia jos perskaityti? g.gif Aš esu skaičius, man patiko. Nors šiaip Camus nėra pramogai ar atsipalaidavimui, rimta literatūra.

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 17:11)
jeigu nori susipažinti su Camus tai pradėk nuo "Svetimas"  ax.gif
Aš skaičiau tris jo knygas, nei viena nepatiko  schmoll.gif  Esu net įdėjus į "laiko gaišimas" lentyną. Man jis vienodo lygio kaip ir Coelho. Banalybė tiesiog.

oi Dorifore kokius 'keiksmažodžius' tu čia šneki blink.gif Niekada nepagalvočiau, kad tokio lygio rašytoją galima į įdėti į laiko gaišimą blink.gif verysad.gif net graudu pasidarė. Nes Coelho niekada nelyginčiau su Camus.

O šiaip jo 'Svetimas' yra viena iš lengvesnių jo knygų. Pilna prasmės, pamokymų. Tiesiog reikia mokėti skaityti ir vertinti.

Ingėnai jei nori galiu paskolinti paskaityti turiu aš jo 'Svetimas' ir 'Maras'.
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2010 10 13, 15:53)
[b]Roberto Ščesnavičiaus "Gurmano užrašai"

Apie ką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 19:04)
Allende esu numačiusi kada nors paskaityti. Bet po ranka kažkaip nepapuola. Galėtų kokią akciją jos knygoms išmesti smile.gif

Žiūriu, ne aš viena knygomis šopinuosi tongue.gif O tai jau galvoju, kad aš ligonis beviltiškas blush2.gif  tongue.gif  doh.gif
O kaip jums Camiu "Maras"? Varčiau ją  tarp akcijinių. Nieko nesu šio autoriaus skaičiusi. Gal jau laikas būtų g.gif

B

Pegaso išpardavime yra Allende knygų, pvz. "Eva Luna"- nors pati dar neskaičiau, bet, kiek žinau, prie geresnių. O dėl knygų- jau esu rašiusi, kad tu ne viena tokia "ligonė". Aš tai net nenoriu pagalvot, kiek per paskutines kelias savaites išleidau knygoms, bet bandau save raminti, kad tokios didelės akcijos labai retai būna, todėl reikia jomis naudotis. mirksiukas.gif O Kamiu, manau, galėtum pradėt ir nuo "Maro".
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 19:11)
Aš skaičiau tris jo knygas, nei viena nepatiko  schmoll.gif  Esu net įdėjus į "laiko gaišimas" lentyną. Man jis vienodo lygio kaip ir Coelho. Banalybė tiesiog.
O patrankyt aš jį norėčiau už nepasisprendimą. Toks myžnius, nežinantis ko pats nori, jau gal sutikau savo moterį, bet ji ne pati geriausia, einu kitos ieškoti, va vėl sutikau, bet ir šita netobula, gal dar man paieškoti  doh.gif  Nemėgstu tokių neapsisprendusių vyrų, nežinančių ko nori ir ieškančių kituose tobulybės  ax.gif  Fui, sunervino net  mad.gif  Einu  brunette.gif

lotuliukas.gif Kas vienam banalybė, kitam šedevras. Aš jo šitą vienintelę knygą teskaičiau, ir man ji niekaip nenusibosta, bet turiu prisipažinti, kad sužinojus, kaip jiems abiem iš tikrųjų sekėsi ateity, truputį knyga nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 13, 16:48)
ai, dar pasirodysiu  blush2.gif Mano pirmasis rankų darbo skirtukas  blush2.gif labai nepeikit, nes tai Pirmasis  blush2.gif

Kaip fainai. Esu ir aš gyvenime kažkada siuvinėjus, bet kažkaip jau nebetraukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 13, 19:28)
oi Dorifore kokius 'keiksmažodžius' tu čia šneki  blink.gif Niekada nepagalvočiau, kad tokio lygio rašytoją galima į įdėti į laiko gaišimą  blink.gif  verysad.gif net graudu pasidarė. Nes Coelho niekada nelyginčiau su Camus.
O šiaip jo 'Svetimas' yra viena iš lengvesnių jo knygų. Pilna prasmės, pamokymų. Tiesiog reikia mokėti skaityti ir vertinti.

Tu ką, aš dar ne tiek trenkta biggrin.gif Aš Bachą sulyginau su Coelcho, o ne Camus blink.gif dar tiek nenublūdau, kad Camus nepatiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 10 13, 17:29)
Šiandien iš bibliotekos dar parsinešiau Mickevičiaus "Gražiną",  ir "Vėlines". Gal atsiliepimų bus? 

Man atrodo skaičiau mokykloj ar universitete, bet nieko negaliu pasakyti, jaučiu, kad neįdomu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 17:32)
Tu ką, aš dar ne tiek trenkta  biggrin.gif  Aš Bachą sulyginau su Coelcho, o ne Camus  blink.gif  dar tiek nenublūdau, kad Camus nepatiktų  ax.gif

tuomet atsiprašau, net nuotaika pagerėjo biggrin.gif O šiaip dėl Bach ir Coelho sutinku. Nors Coelho kartais ir visai nieko būna, o va Bach'o kai skaičiau 'Tiltas per amžinybė', tai man ten jau ....... ypač pabaiga
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 19:04)
Beje, jei turėčiau atliekamą krūvelę pinigų, matyt pirkčiau BLK akcijinę "Dieviškoji komedija" .

Šią irgi universitete skaičiau, patiko ganėtinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 13, 18:27)
4u.gif
na ne vien ja skaitau, bandau jau trecia menesi iveikt Lars Saabye Christensen "Ibrolis" puse iveikiau, o dabar guli ant spinteles ir bado man akis unsure.gif  biggrin.gif

Pas mane si knyga jau nezinau kiek laiko guli lentynoje ir vis nekyla ranka ja skaityti doh.gif prisiskaiciau nekokiu komentaru apie ja. Kaip tau ji? Kai baigsi skaityti labai lauksiu atsiliepimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovituteee: 13 spalio 2010 - 18:59