QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 19:04)
Allende esu numačiusi kada nors paskaityti. Bet po ranka kažkaip nepapuola. Galėtų kokią akciją jos knygoms
išmesti
Žiūriu, ne aš viena knygomis šopinuosi

O tai jau galvoju, kad aš ligonis beviltiškas
O kaip jums Camiu "Maras"? Varčiau ją tarp akcijinių. Nieko nesu šio autoriaus skaičiusi. Gal jau laikas būtų
B
Pegaso išpardavime yra Allende knygų, pvz. "Eva Luna"- nors pati dar neskaičiau, bet, kiek žinau, prie geresnių. O dėl knygų- jau esu rašiusi, kad tu ne viena tokia "ligonė". Aš tai net nenoriu pagalvot, kiek per paskutines kelias savaites išleidau knygoms, bet bandau save raminti, kad tokios didelės akcijos labai retai būna, todėl reikia jomis naudotis.

O Kamiu, manau, galėtum pradėt ir nuo "Maro".
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 19:11)
Aš skaičiau tris jo knygas, nei viena nepatiko

Esu net įdėjus į "laiko gaišimas" lentyną. Man jis vienodo lygio kaip ir Coelho. Banalybė tiesiog.
O patrankyt aš jį norėčiau už nepasisprendimą. Toks
myžnius, nežinantis ko pats nori, jau gal sutikau savo moterį, bet ji ne pati geriausia, einu kitos ieškoti, va vėl sutikau, bet ir šita netobula, gal dar man paieškoti

Nemėgstu tokių neapsisprendusių vyrų, nežinančių ko nori ir ieškančių kituose tobulybės

Fui, sunervino net

Einu

Kas vienam banalybė, kitam šedevras. Aš jo šitą vienintelę knygą teskaičiau, ir man ji niekaip nenusibosta, bet turiu prisipažinti, kad sužinojus, kaip jiems abiem iš tikrųjų sekėsi ateity, truputį knyga nusivyliau.