Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 13, 16:15)
Na aš dabar kimbu į Aklumą, nusipirktą Pegase už 9 lt. Įdomi knygos idėja, kai skaičiau ten pirmąsias mintis iš kart susimąsčiau, o kaip būtų jeigu būčiau akla, baisu buvo.  verysad.gif

Pavydžiu, kad ja skaitai wub.gif Man ji labai labai patiko wub.gif Nusipirkau vakar jo kitą knygą pegase "Rikardo Rejišo mirties metai" wub.gif

Šiandien nusipirkau Margaret Mazzantini "Nejudėk" - forumo įtaka bigsmile.gif Ir "Dėdės Tomo trobelė"- gėda, kad dar neskaičius.

Žiūriu į savo biblioteka, ir pamačiau, kad irgi turiu "Viskas nušviesta", bet tai kaip keista, kad gera knyga, o tokia maža kaina buvo. As pirkau už septynis lt kažkur, o poto mačiau ir už penkis g.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 10 13, 20:16)
As pirkau už septynis lt kažkur, o poto mačiau ir už penkis  g.gif

Aš už 5 papirkau motulėj Maximoj hihihi.gif
Bet dar neskaičiau
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 10 13, 18:16)
Pavydžiu, kad ja skaitai  wub.gif  Man ji labai labai patiko  wub.gif  Nusipirkau vakar jo kitą knygą pegase "Rikardo Rejišo mirties metai"  wub.gif

Aš šią jo knyga kažkada maximoje už 12lt pirkau, o kiek ji Pegase?
Atsakyti
Savijauta šūdina,nuotaikos nera, dar taip prastai seniai nesijauciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 13, 19:22)
Aš šią jo knyga kažkada maximoje už 12lt pirkau, o kiek ji Pegase?

Irgi 9 kaip ir "Aklumas" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 18:24)
nemačiau, bet labai noriu. Tik man baisiai gaila tiek už filmą mokėti  doh.gif  galvoju gal sulauksiu Jomajo dienos  g.gif
jei nueisi, būtinai pasidalink atsiliepimais. Aš dar iki filmo ir knygą perskaityt spėsiu matyt  bigsmile.gif

Jau parsisiunčiau tą filmą smile.gif Tik neįsivaizduoju, kada jį žiūrėsiu, vėl kišu CD į stalčiuką tongue.gif
Šiaip tai rytoj akcija FB draugams Forumcinemas 9 Lt . Ir spalio 20 d. 10 Lt visiems. Užtat ir klausiau, galvojau, gal reiktų pasinaudojus kažkuria iš šių akcijų nueiti jį pasižiūrėt. Bet kadangi parsisiunčiau, tai suptaupiau smile.gif Ta proga leidau sau "Našlė vieneriems metams nusipirkti" biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 13, 18:28)
o mokykloje nereikia jos perskaityti?  g.gif Aš esu skaičius, man patiko. Nors šiaip Camus nėra pramogai ar atsipalaidavimui, rimta literatūra.

Ingėnai jei nori galiu paskolinti paskaityti turiu aš jo 'Svetimas' ir 'Maras'.

Na aš juk senokai mokiausi tongue.gif Tai mano skaitytini pagal mokyklinę programą kūriniai buvo visai kiti. Tikrai nepamenu, kad būčiau Camus skaičiusi.

Gal prie progos tuomet ir pasiskolinsiu kurią nors iš jų mirksiukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 18:42)
Šią irgi universitete skaičiau, patiko ganėtinai smile.gif

Bet tai koks puikus tas leidimas, kurio nuorodą aš įdėjau rolleyes.gif Na tikras meno kūrinys. Ne tik turinys, bet ir forma. Viršelis, liustracijos. Žodžiu, super thumbup.gif
O sutrumpintą "Pragaro" variantą aš irgi turiu. Bet norėčiau, aišku, pilno kūrinio.
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 10 13, 18:23)
Irgi 9 kaip ir "Aklumas"  4u.gif

oi tai tikrai gera kaina smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 18:25)
Na aš juk senokai mokiausi tongue.gif  Tai mano skaitytini pagal mokyklinę programą kūriniai buvo visai kiti. Tikrai nepamenu, kad būčiau Camus skaičiusi.

Na aš irgi gana seniai, mokykla 1998m baigiau. Bet mums jau reikėjo, bet buvo neprivaloma, tik sveikintina. Na kadangi aš planavau lietuvių žodžiu laikyti, tai skaičiau viską biggrin.gif

Na kai planuosim susibėgimą galėsiu ir atnešti, 'Svetimas' plona labai greitai persiskaitys.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 13, 19:30)
Na aš irgi gana seniai, mokykla 1998m baigiau. Bet mums jau reikėjo, bet buvo neprivaloma, tik sveikintina. Na kadangi aš planavau lietuvių žodžiu laikyti, tai skaičiau viską biggrin.gif

Na kai planuosim susibėgimą galėsiu ir atnešti, 'Svetimas' plona labai greitai persiskaitys.

Aš 1993m. baigiau. Tai per penkis metus galėjo labai daug mokyklinė programa pasikeisti. O lietuvių k. žodžiu mes laikėme privalomai.

Ok, tai tuomet norėsiu "Svetimą" pasiskolinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 18:32)
Ok, tai tuomet norėsiu "Svetimą" pasiskolinti 4u.gif

ok iš karto atidedu
Atsakyti
Sveikos, pupos, ir sveika, Eglutė smile.gif
Registras su „Altorių šešėly“ (dar vis pastrigus ties 49psl), „Puikybė ir prietarai“ ir Stankevičiaus „Diktantai sielai“ wub.gif.

O ten kažkas lyginot Coelho su Bach... na nežinau... Coelho daug popsiškenis, bent jau man...

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 13, 17:15)
Na aš dabar kimbu į Aklumą, nusipirktą Pegase už 9 lt. Įdomi knygos idėja, kai skaičiau ten pirmąsias mintis iš kart susimąsčiau, o kaip būtų jeigu būčiau akla, baisu buvo.  verysad.gif

aš pirmą skyrių perskaičiau ir drebėt pradėjau. bet knyga labai puiki.

QUOTE(adžani @ 2010 10 13, 20:23)
Savijauta šūdina,nuotaikos nera, dar taip prastai seniai nesijauciau. doh.gif 
Oj laikykis. man panašiai smile.gif nieko nesinori daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 13 spalio 2010 - 19:38
laba dar kartą hihihi.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 17:37)
Mickevičiaus aš nemažai skaičiau mokykoj. Ir Gražiną, ir Valenrodą . Bet tikrai skaičiau, nes reikėjo, nepamenu net tikslių detalių apie ką ten  ax.gif

Valenrodą skaičiau, bet, pamenu, išsisukau ir visiškai jo nebaigiau. pamenu, kad ten bokšte buvo kažkas, o tas valenrodas ėjo prie to bokšto plepėt hihihi.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 13, 17:45)
jaaaaaaargau koks fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif

4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 13, 17:48)
jau persiritau per pusę, tai pasakysiu, kad užkabina iš karto, labai intriguojanti, šiurpoka ir nemažai gana šlykštokų vaizdu (sukapotų kūnų, jau beveik supuvusių). Vienu žodžių silpniems nerekomenduojama.

aš esu silpna tik ant liūdnų istorijų blush2.gif o va visokios šlykštynės wub.gif nė velnio jos manęs neveikia.

QUOTE(sphinx @ 2010 10 13, 18:20)
O aš tokią turiu 1997 m. blush2.gif
user posted image

būtent šią skaičiau. mirksiukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 19:31)
Kaip fainai. Esu ir aš gyvenime kažkada siuvinėjus, bet kažkaip jau nebetraukia  biggrin.gif

4u.gif manęs vienu metu irgi nebetraukė...

QUOTE(miaubraske @ 2010 10 13, 20:16)
"Dėdės Tomo trobelė"[/b]- gėda, kad dar neskaičius.

aš irgi neskaičiau blush2.gif gal kada nors...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 20:32)
Aš 1993m. baigiau.

aš dar tik gimiau tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Uoj, nepasveikinau naujokės Eglutės 4u.gif
aš pikta esu, nukėlė kolį kitai savaitei doh.gif einu galvos dažyt, nebegaliu žiūrėt
Atsakyti