aurelija_ma labai mieli sepetukai, uzrasiukai dailiai papaisyti, ka ten dailiai-tiesiog tobulai...ir mergaitei plaukuciai papurenti, ar cia tik optine apgaule
otema aciukas sobieska aciukas , aga papurenti biskutuka, iskilu ten Papildyta: niu ir dar pasivaidensiu su remeliais, dar ne visai uzbaigta, daba jau tik remininkams atiduosiu, kad stikliukas ir nugarele atsirastu
Enita kažkodėl gal tik man bet, lentelė atrodo kaip pro rūką Gal įtrinant tarpelius taip atsitiko? Ar čia toks sumanymas? Tačiau kaip pirmas darbelis, tai viskas čiki, piki
versus* spalvų parinkimas, suderinamumas jų, pritapymas , o visą kitą jau sakiau anksčiau p.s. avataras pakeistas, kas toliau
Enita kažkodėl gal tik man bet, lentelė atrodo kaip pro rūką Gal įtrinant tarpelius taip atsitiko? Ar čia toks sumanymas? Tačiau kaip pirmas darbelis, tai viskas čiki, piki
Gal nuotrauką nekokybiškai padariau, nes realybėj tai rūko nėra
[quote=aurelija_ma,2010 10 19, 21:24]
niu ir dar pasivaidensiu su remeliais, dar ne visai uzbaigta, daba jau tik remininkams atiduosiu, kad stikliukas ir nugarele atsirastu
Aurelia_ma, šukos ir rėmelis . Rėmelio ornamentai pavydėtini Bambooce, idomus "Miesto" sprendimas Enita, darbeliai tvarkingi Aistulka 3in1 Zivivi, man tas bantukas aplink kažkoks netoks, nenusimanau segėse, gal per platus, o gal priekabiauju iš pat ryto:hm , bet užtad vidus ir "perliukai" labai prie širdies