Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

bambooce, visai neblogai 4u.gif
Atsakyti
Ilgai žiūrėjusi į nuostabius darbus ir aš pagaliau prisėdu prie savųjų (geras pavyzdys užkrečia biggrin.gif )... toli gražu ne tokie šedevrai, bet darbuotis tikrai buvo nuostabu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
(atsiprasau uz nekokybiskas foto blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievuzele: 17 spalio 2010 - 14:20
Pievuzele, man paskutinis remelis per blankus , nes meskiukas nespalvotas, tai nors remelis turetu buti tamsesnis. Bet taip grazu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu šviežiai iškepta dekupažuotoja smile.gif Vakar padariau savo pirmą darbelį ir nors jis ne šedevras, bet kaip pirmas blynas manau netgi nelabai prisvilęs, tai labai norisi kam nors pasirodyt ax.gif

user posted image

Kadangi man visa tai labai nauja, tai kibau su dideliu užsidegimu, net naktį norėjosi keltis ir pradėt darbą, kai nemiga kankino, bet dar susilaikiau doh.gif , užtai nuo pat ryto visą dieną dekupažuoju, tikiuosi gausis ne blogiau nei vakar smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur yra pirkti tokių rėmelių-pakabėlių? g.gif Kažkada buvau radusi, dabar niekaip neatgaminu...
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 17, 17:05)
Sakykit, o kur yra pirkti tokių rėmelių-pakabėlių? g.gif Kažkada buvau radusi, dabar niekaip neatgaminu...

tokiu ? http://www.mezginiup...ai-jusu-kurybai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 17 spalio 2010 - 17:08
labas rytas 4u.gif

"Pranašaujanti audrą" 30x20,5x12 cm

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 18 spalio 2010 - 07:40
QUOTE(versus* @ 2010 10 18, 07:39)
labas rytas 4u.gif
"Pranašaujanti audrą" 30x20,5x12 cm

Puikus darbas pradedant naują savaitę smile.gif
Kruopštu, gražu, stilinga... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 18 spalio 2010 - 08:04
Versus* man grazu ir ne tik todel ,kad as "spausdintu paveiksliuku fane" biggrin.gif
Atsakyti
Versus- koks grožis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Bambooce, labai simpatiskas tavo Miestas bigsmile.gif , biski atrodo kad dezutes apacioje briaunos prasviecia medi, galima su raudonais dazais biski patapsnot kad ir su pirstu mirksiukas.gif
Pievuzele, man labai jau patiko linksma pakabele thumbup.gif
Enita, pazystamas jausmas kai rnakas ziauriai nesti pradeti nauja darbeli biggrin.gif o tavo pirmas darbelis man laaabai grazus wub.gif tikiuosi nedelsi ir su antru treciu... mirksiukas.gif lauksim lauksim
Versus*, nu ka cia besakysi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū biriusa už pagiriamąjį žodį, nors kai pamatai tokį šedevrą kaip versus wub.gif , tai su savo pražiamoksliu norisi tik slėptis po lapais doh.gif lotuliukas.gif Vakarykščio darbo rezultatais nebesu tokia patenkinta kaip pirmuoju, na bet yra kur tobulėt smile.gif Tikiuosi kada nors išmoksiu padaryt kažką panašaus į versus meną, nes kol kas tai man atrodo aukštasis pilotažas blink.gif O vakar nulipdžiau štai ką:

user posted image

user posted image
Atsakyti