Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

evukke niugis grazuolis tavo rankinukas, vien servetele wub.gif ir aciukas 4u.gif
Zivivi grazus rinkinukas,liabai liabai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai patiko evukke rankinė thumbup.gif
sobieskos dėžutė irgi faina, tik mano akims kliūva tie rožiniai apvadai ir kojelės, norėtųsi ne tokios rėkiančios spalvos.
Atsakyti
Aurelia_ma, Otema, Campari, Evukke, Biriusa, AČIU 4u.gif Beje, pagyros skatina siekti dar geresnio rezultato biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(pussycat @ 2010 10 22, 15:59)
Bus_ka ir Sobieska, tikiuosi labai neisizeisit, jei pasakysiu savo nuomone - gal kam nors irgi taip pasirodys.
Bus_ka man kazkaip to angeliuko net nesinoretu deti, man labai graziai ir svelniai subtiliai ir su tom gelytem atrodo - taip butu lengva ir subtiliai svelnu, vientisa, ne marga.

Bus_ka neįsižeidžia ir sudeda viską į pastabėlių skrynelę-naudingas daiktas biggrin.gif
Pussycat, pilnai su tavim sutinku. Pasakyčiau tą patį, jei pamatyčiau tokį darbą be paaiškinimų, bet, kadngi tai buvo "užduotis", gavosi šiek tiek kitokia interpretacija, negu, jei tai būtų "laisva tema" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2010 10 22, 09:42)
Bus ka, labai grazi dezute, tik noriu paklausti kaip jsu taip dailiai uzrasot vardus ir t.t.? Su kuo ten taip padaryta?

NA idedu dar viena patepliojima? ax.gif

Kristule666, aš rašau su "konturais" 4u.gif
Man patiko rinkinukas, visai ne teplionė mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2010 10 22, 11:50)
Pasirodau dar vieną paskutinį darbelį  blush2.gif
Komplektėlis "Nuotaka"

Zivivi
, koks elegantiškas grožis wub.gif

Sobieska,
aš irgi iš tų, kurioms ta ružava užkliuvo biggrin.gif Bet visa kita tai labai meistriškai atlikta, man gražūs tavo tapyti darbai ax.gif
Bambooce, lygiai priklijuota biggrin.gif
Evukke, super rankinė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 22 spalio 2010 - 18:56
Labas vakaras, pateršiu temelę su nemažai nuotraukyčių su dideliu daiktu ax.gif
Mano didžiausia dekupažinė kančia, bet užsakovės emocijos jį pamačius, privertė viską pamiršti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jennifer, nu ir mastai pas tave bigsmile.gif Superinis darbelis ir sudetingas ir grazus...fantastisdkai padirbeta wub.gif mano skoniui tik dar truksta patrinimu ir flisiuko spalvyte biski per riski, na bet svarbiausia kad seimininkei viskas patiko
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 22, 19:40)
Jennifer, nu ir mastai pas tave  bigsmile.gif  Superinis darbelis ir sudetingas ir grazus...fantastisdkai padirbeta  wub.gif  mano skoniui tik dar truksta patrinimu ir flisiuko spalvyte biski per riski, na bet svarbiausia kad seimininkei viskas patiko

Patrynimų, pamurzinimų šiek tiek yra, čia jau mano interpretacija, kadangi šeimininkė labai konservatyvi ir tokio stiliaus nelabai mėgsta, o dėl filciuko, tai na niekur neradau šviesesnio tokio dydžio, nei matuojamo, neturėjau kitos išeities, ačiū už komplimentus smile.gif
Atsakyti
Na Jennifer " iš peties " padirbėjai... thumbup.gif šaunuolė 4u.gif
turiu ir aš stalą "padriskusį", bet dar nesiryžtu jo "gadint"..reik pasitreniruot ant mažesnių objektų...
Atsakyti
[quote=Jennifer,2010 10 22, 20:19]
Labas vakaras, pateršiu temelę su nemažai nuotraukyčių su dideliu daiktu ax.gif
Mano didžiausia dekupažinė kančia, bet užsakovės emocijos jį pamačius, privertė viską pamiršti smile.gif

superinis darbas 4u.gif 10 balu thumbup.gif ech as irgi noriu kazka panasaus pasidaryt tik neturiu tokiu dideliu daiktu biggrin.gif re
vis laukiu kada vyrelis darbo kambary padarys man galu gale lentynu tai va tas reiks dekoruot nes dabar neturiu normaliai kur visu grozybiu susidet doh.gif
Atsakyti
Jennifer, vakar temukėj apžiūrėjau tavo gigantišką darbą thumbup.gif
Reikėjo nufotografuoti prieš dekoruojant, bet ir be to matosi kiek darbo. Tas flisas, tai smulkmena palyginus su visuma mirksiukas.gif Šaunu 4u.gif

O aš pabaigiau dar vieną darbą, beje, pasinaudojau viena pastaba iš savo "pastabų skrynelės" biggrin.gif
Mergina skolinta, pertapyta, fonas- mano teptuko, šonai modeliuoti iš servetėlės motyvo.

Paryžietė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 23 spalio 2010 - 09:50
otema, millamia Ačiū dideliausias ax.gif 4u.gif
QUOTE(bus_ka @ 2010 10 23, 09:49)
Jennifer, vakar temukėj apžiūrėjau tavo gigantišką darbą thumbup.gif
Reikėjo nufotografuoti prieš dekoruojant, bet ir be to matosi kiek darbo. Tas flisas, tai smulkmena palyginus su visuma mirksiukas.gif Šaunu 4u.gif 

Dėkoju, brangioji, tu žinai, aš viską fotografavau ir kokį jį parsivežiau ir kaip vyko darbas, bet labai netyčia ir baisiai kvailai viską ištryniau, perkėlinėdama iš kortelės į kompiuterį, na negaliu kaip gaila verysad.gif
Tavo dėžutė atrodo kaip tapyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 23 spalio 2010 - 10:15
bus_ka LABAI, LABAI,LABAI GRAŽU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jennifer darbo tikrai idėta nemažai, bet rezultatas manęs kažkodėl nežavi.Atrodo kaip Singer senovinė mašina su suskaldyto porceliano imitacija.Aš ją matau labiau pabraižytą, nuo laiko tėkmės labiau susidėvėjusią.Nepyk, bet viršus ir apačia į bendrą visumą nesusieina. schmoll.gif
Atsakyti