Zivivi grazus rinkinukas,liabai liabai
evukke niugis grazuolis tavo rankinukas, vien servetele
ir aciukas
labai patiko evukke rankinė
sobieskos dėžutė irgi faina, tik mano akims kliūva tie rožiniai apvadai ir kojelės, norėtųsi ne tokios rėkiančios spalvos.
sobieskos dėžutė irgi faina, tik mano akims kliūva tie rožiniai apvadai ir kojelės, norėtųsi ne tokios rėkiančios spalvos.
Aurelia_ma, Otema, Campari, Evukke, Biriusa, AČIU
Beje, pagyros skatina siekti dar geresnio rezultato
Papildyta:
Bus_ka neįsižeidžia ir sudeda viską į pastabėlių skrynelę-naudingas daiktas
Pussycat, pilnai su tavim sutinku. Pasakyčiau tą patį, jei pamatyčiau tokį darbą be paaiškinimų, bet, kadngi tai buvo "užduotis", gavosi šiek tiek kitokia interpretacija, negu, jei tai būtų "laisva tema"
Papildyta:
Kristule666, aš rašau su "konturais"
Man patiko rinkinukas, visai ne teplionė
Papildyta:
Zivivi, koks elegantiškas grožis
Sobieska, aš irgi iš tų, kurioms ta ružava užkliuvo
Bet visa kita tai labai meistriškai atlikta, man gražūs tavo tapyti darbai
Bambooce, lygiai priklijuota
Evukke, super rankinė
Papildyta:
QUOTE(pussycat @ 2010 10 22, 15:59)
Bus_ka ir Sobieska, tikiuosi labai neisizeisit, jei pasakysiu savo nuomone - gal kam nors irgi taip pasirodys.
Bus_ka man kazkaip to angeliuko net nesinoretu deti, man labai graziai ir svelniai subtiliai ir su tom gelytem atrodo - taip butu lengva ir subtiliai svelnu, vientisa, ne marga.
Bus_ka man kazkaip to angeliuko net nesinoretu deti, man labai graziai ir svelniai subtiliai ir su tom gelytem atrodo - taip butu lengva ir subtiliai svelnu, vientisa, ne marga.
Bus_ka neįsižeidžia ir sudeda viską į pastabėlių skrynelę-naudingas daiktas
Pussycat, pilnai su tavim sutinku. Pasakyčiau tą patį, jei pamatyčiau tokį darbą be paaiškinimų, bet, kadngi tai buvo "užduotis", gavosi šiek tiek kitokia interpretacija, negu, jei tai būtų "laisva tema"
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2010 10 22, 09:42)
Bus ka, labai grazi dezute, tik noriu paklausti kaip jsu taip dailiai uzrasot vardus ir t.t.? Su kuo ten taip padaryta?
NA idedu dar viena patepliojima?
NA idedu dar viena patepliojima?
Kristule666, aš rašau su "konturais"
Man patiko rinkinukas, visai ne teplionė
Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2010 10 22, 11:50)
Zivivi, koks elegantiškas grožis
Sobieska, aš irgi iš tų, kurioms ta ružava užkliuvo
Bambooce, lygiai priklijuota
Evukke, super rankinė
Labas vakaras, pateršiu temelę su nemažai nuotraukyčių su dideliu daiktu
Mano didžiausia dekupažinė kančia, bet užsakovės emocijos jį pamačius, privertė viską pamiršti

Mano didžiausia dekupažinė kančia, bet užsakovės emocijos jį pamačius, privertė viską pamiršti

Jennifer, nu ir mastai pas tave
Superinis darbelis ir sudetingas ir grazus...fantastisdkai padirbeta
mano skoniui tik dar truksta patrinimu ir flisiuko spalvyte biski per riski, na bet svarbiausia kad seimininkei viskas patiko
QUOTE(biriusa @ 2010 10 22, 19:40)
Jennifer, nu ir mastai pas tave
Superinis darbelis ir sudetingas ir grazus...fantastisdkai padirbeta
mano skoniui tik dar truksta patrinimu ir flisiuko spalvyte biski per riski, na bet svarbiausia kad seimininkei viskas patiko
Patrynimų, pamurzinimų šiek tiek yra, čia jau mano interpretacija, kadangi šeimininkė labai konservatyvi ir tokio stiliaus nelabai mėgsta, o dėl filciuko, tai na niekur neradau šviesesnio tokio dydžio, nei matuojamo, neturėjau kitos išeities, ačiū už komplimentus
Na Jennifer " iš peties " padirbėjai...
šaunuolė
turiu ir aš stalą "padriskusį", bet dar nesiryžtu jo "gadint"..reik pasitreniruot ant mažesnių objektų...
turiu ir aš stalą "padriskusį", bet dar nesiryžtu jo "gadint"..reik pasitreniruot ant mažesnių objektų...
[quote=Jennifer,2010 10 22, 20:19]
superinis darbas
10 balu
ech as irgi noriu kazka panasaus pasidaryt tik neturiu tokiu dideliu daiktu
re
vis laukiu kada vyrelis darbo kambary padarys man galu gale lentynu tai va tas reiks dekoruot nes dabar neturiu normaliai kur visu grozybiu susidet
superinis darbas
vis laukiu kada vyrelis darbo kambary padarys man galu gale lentynu tai va tas reiks dekoruot nes dabar neturiu normaliai kur visu grozybiu susidet
Jennifer, vakar temukėj apžiūrėjau tavo gigantišką darbą
Reikėjo nufotografuoti prieš dekoruojant, bet ir be to matosi kiek darbo. Tas flisas, tai smulkmena palyginus su visuma
Šaunu
O aš pabaigiau dar vieną darbą, beje, pasinaudojau viena pastaba iš savo "pastabų skrynelės"
Mergina skolinta, pertapyta, fonas- mano teptuko, šonai modeliuoti iš servetėlės motyvo.
Paryžietė

Reikėjo nufotografuoti prieš dekoruojant, bet ir be to matosi kiek darbo. Tas flisas, tai smulkmena palyginus su visuma
O aš pabaigiau dar vieną darbą, beje, pasinaudojau viena pastaba iš savo "pastabų skrynelės"
Mergina skolinta, pertapyta, fonas- mano teptuko, šonai modeliuoti iš servetėlės motyvo.
Paryžietė

otema, millamia Ačiū dideliausias
Dėkoju, brangioji, tu žinai, aš viską fotografavau ir kokį jį parsivežiau ir kaip vyko darbas, bet labai netyčia ir baisiai kvailai viską ištryniau, perkėlinėdama iš kortelės į kompiuterį, na negaliu kaip gaila
Tavo dėžutė atrodo kaip tapyta
QUOTE(bus_ka @ 2010 10 23, 09:49)
Jennifer, vakar temukėj apžiūrėjau tavo gigantišką darbą
Šaunu
Dėkoju, brangioji, tu žinai, aš viską fotografavau ir kokį jį parsivežiau ir kaip vyko darbas, bet labai netyčia ir baisiai kvailai viską ištryniau, perkėlinėdama iš kortelės į kompiuterį, na negaliu kaip gaila
Tavo dėžutė atrodo kaip tapyta