Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Jennifer, stalas tai stalas, bet kad jis toks didelis, tai net negalvojau... Oho... Žinant kieK prie jo plušėjai, tai dvigubi komplimentai - už sprendimą ir už kantrybę. Man regis pas mane jos nebeužtektų tokio dydžio ir kaprizingumo "objektams". thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dar noriu paminėti, kad labai patiko laikrodis su magnolijom, rankinė "Svajonė", "Paryžietė"... Ko nepaminėjau, prašau nepriimti asmeniškai... 4u.gif

O aš tęsiu su burbulaičiais... "Žėrinčios rožės"

user posted image

user posted image
Atsakyti
baalteee, kokie burbulai wub.gif man tai visai nesuprantama kaip taip galima viduje klijuoti ir kad nebutu nevienos rauksleles...lenkiu galva pries tamstos auksines rankeles bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas, esu visiska naujoke sioje temoje, uzklydau siek tiek pasidairyti, nes labai noriu atnaujinti sunelio lovyte....turiu keleta ideju, urios dar generuojamos, kol mintyse susidelios norimas vaizdas. Uzsukau cia ir tiesiog issiziojau - visu jusu darbeliai daugiau nei nuostabus, tiek meiles, tiek jaukumo, tiek silumos, labai labai labai nuostabu. Gal galeciau paprasyti patarimo, jei kam butu nesunku brukstelkit i az, kur perkat priemones, kaip isgaunat didesni vientisa vaizda, ar piesiat ar klijuojat popieriu, serveteles....jei kam butu nesunku, buciau be galo dekinga uz teisingo kelio kripti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kumelaitė @ 2010 10 23, 11:11)
Jennifer  darbo tikrai idėta nemažai, bet rezultatas manęs kažkodėl nežavi.Atrodo kaip Singer senovinė mašina su suskaldyto porceliano imitacija.Aš ją matau labiau pabraižytą, nuo laiko tėkmės labiau susidėvėjusią.Nepyk, bet viršus ir apačia į bendrą visumą nesusieina. schmoll.gif

Na, nemažai, tai čia tikrai netinkamas žodis, jo įdėta žvėriškai daug, gaila, neturiu pradinių jo foto. O kad nepatinka, tai man tikrai nėra ko pykti, juk kiekvienos skonis skirtingas smile.gif . Aš jį sau taip pat būčiau dariusi kitaip, bet užsakovė pati nusakė spalvą, išsirinko motyvus ir kaip kas maždaug turėtų būti. Tad, man nedaug vietos liko savoms interpretacijoms, nors jo kardinalus pakeitimas- buvo šio dekoravimo tikslas, be to, prie interjero kitoks stilius nebūtų žiūrėjęsis smile.gif . Na kas dėl viso stalo sendinimo, tai būtų finansiškai visų pirma neapsimokėję, techniškai sunku, be to, manau, būtų perkrauta. Kaip žinia, stalų viršus visada būna daugiausiai apgadintas, tad ta mintis čia ir buvo, skilimas dar nepasiekė apačios lotuliukas.gif
balte, ačiū už komplimentus mano ryžtui ir kantrybei, pasirodo aš tai turiu, nors maniau esant atvirkščiai mirksiukas.gif Burbulai fantastiški, tokie romantiški wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 23 spalio 2010 - 13:55
Kiek daug graziu darbeliu rolleyes.gif visoms po 4u.gif
Atsakyti
Jūsų grožius jau senokai stebiu, be proto viskas gražu, ypač senbuvių Jennifer, Sobiecka, campari*, versus*, balte aišku visų neišvardinsi.Pagarba 4u.gif
Todėl labai nedrąsiai įdėsiu ir aš savo suoliuką su mano įsimylėtais varniukais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2010 10 23, 21:15)
Jūsų grožius jau senokai stebiu, be proto viskas gražu, ypač senbuvių Jennifer, Sobiecka, campari*, versus*, balte aišku visų neišvardinsi.Pagarba  4u.gif
Todėl labai nedrąsiai įdėsiu ir aš savo suoliuką su mano įsimylėtais varniukais  biggrin.gif

user posted image

bigsmile.gif o geras thumbup.gif as turiu nudazius melynai kedute isikirpau paviksliukus buten situos ir nezinau kaip uzdet kad nepersisvietu tas melynumas doh.gif
nu zodziu noriu vat buten taip padaryt o nekyla ranka kad nesugadinti blush2.gif
super graziai atrodo 1000 4u.gif
gal galetum pasidalinti info i az kaip atikai sita grozi? blush2.gif
Atsakyti
labas visoms mirksiukas.gif palandžiojau per forumiukus ir prisižiurejau jusu grožybių,taikrai super darbuojates good.gif taigi užsimaniau ir as kažka išbandyt smile.gif ir išbandžiau,taigi mano pirmas blynas jūsų teismui
[url]
http://picasaweb.goo...CKmy4NesvMuEOw#
[/url]
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 10 22, 18:19)

man asmeniskai labai patiko, tik as tos siuvimo masinos kojas nudazyciau baltai smile.gif tada butu geras kontrastas nei dabar balta su juodu blush2.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 10 23, 08:49)

super dezute, graziai atrodo, puikiai atlikta. tik man ne prie sirdies pastelines spalvos rolleyes.gif

QUOTE(baltė @ 2010 10 23, 11:06)

super burbulai smile.gif noreciau pabandyti bet man atrodo atvirkstiniu dekupazu daryti yra labai sunku, o dar burbulas lenktas, tai su serveteles klijavimu kariauciau ax.gif

QUOTE(Bretane @ 2010 10 23, 19:15)

grazu, grazu, grazu ax.gif

QUOTE(nobleee @ 2010 10 23, 20:02)

super, man labai patiko. 4u.gif
Atsakyti
po siokios tokios pertraukos ax.gif
intymi dezute intymiem daikciukams smile.gif

user posted image

auskarai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, darbstuoles wink.gif visos saunuoles, graziai darbuojates thumbup.gif
Atsakyti
Mamukas Indriukas šiap į auskarus žiūriu abejingai (nes pati nenešioju), bet tavųjų negaliu nepagirt, nes jie tikrai nuostabūūūūūs wub.gif
Atsakyti