balte, labai šiltai miela raktinė

Na toli čia iki šedevro, greičiau smarkiai prisvilęs pirmas blynas. Padariau daug klaidų darydama, nes čia pirma mano dėžutė, tai daug ko neapgalvojau ir daug kas nesigavo kaip norėjau (ir piešinys kažkodėl pabaltavo, ir su pritapymu išėjo visškas šnipštas ir dar dėžutė galima sakyt neužsidaro arba tik per didelės jėgos panaudojimą, ko pasekoje apsidaužo dažai ir t.t. ir t.t.). Bet vistiek parodysiu. Ir labai lauksiu jūsų patarimų kaip ištaisyt klaidas, jei dar tai įmanoma padaryt arba ką daryt, kad ateity jų nepakartočiau

Nors čia tik gėrimasi darbais, bet trumpai gal...Pabalę plotai greičiausiai nuo neišdžiūvusių sluoksnių (pvz., ne visiškai išdžiūvęs pirmas dvikomponenčio sluoksnis, o užteptas antras). Visko gali būti, kad taip ir liks. Sunku komentuoti kitką (aureolės apie paveikslėlį, įtariu, kad jis nesendintas...tokiais atvejais geriau sendinti, bet ne visur įtrinti).
balte, raktine labai grazi

Be galo daug gražių darbų!
Baltės raktinė...labai laba
Baltės raktinė...labai laba

laba
ieškau kas man galėtų padaryti dovanėlę Kaune, t.y. noriu padovoti krikštasūniui Kalėdų proga (ieškau ankščiau
) išdekupažuotą medinę kėdutę su jo vardu ir pan. Kas galėtų pagelbėti Kaune? Laukiu pasiūlymų į AŽ

ieškau kas man galėtų padaryti dovanėlę Kaune, t.y. noriu padovoti krikštasūniui Kalėdų proga (ieškau ankščiau

Enita butu grazi dezute, jei isoreje butum tepusi dvikomponenti ant viso pavirsiaus o itrynusi tik dali pavirsiaus, nebutu aplink paukstelius tokiu pliku plotu; viduje buciau iskirpusi atidziai paveiksliuka, arba jei taip kaip padaryta dabar prasosi fona uzdazyti ta pacia spalva kaip aplink gelyte fonas ir tada pagal pageidavima ji sendinti arba ne
o seip grazu kad sakeles ant dezutes virsaus ant kuriu sedi pauksteliai iseje is krastu o ne isdyge is niekur
daryk, nebijok eksperimentuoti ir gausis sauniai
o sita jei paciai nepatinka siulau nusveisti viska ir daryti per naujo
sekmes kuryboje

Baltė, tikra jauki, kvepianti namais raktinė
Enita,, o man labai patiko kaip foną padarei, tokiom išplaukusiom bangom, spalva labai graži
Tavo vietoj imčiau ir uždažyčiau fono spalva tą motyvą, kad susilietų į visumą, o paskuj dar nulakuočiau, būtų
Viduj norisi perėjimo kažkokio, nors... jei padarytum aplink rėmelį, gautųsi kaip paveikslas, kažkas toj kompozicijoj yra
O aš taip pasiilgau šepetukų, kad prišaukiau, turbūt, žmogų, kuriam jo reikėjo
Štai kas gavos:
Pavasario dvelksmas

Enita,, o man labai patiko kaip foną padarei, tokiom išplaukusiom bangom, spalva labai graži

O aš taip pasiilgau šepetukų, kad prišaukiau, turbūt, žmogų, kuriam jo reikėjo

Štai kas gavos:
Pavasario dvelksmas

[quote=Enita,2010 10 27, 00:02]
Na toli čia iki šedevro, greičiau smarkiai prisvilęs pirmas blynas. Padariau daug klaidų darydama, nes čia pirma mano dėžutė, tai daug ko neapgalvojau ir daug kas nesigavo kaip norėjau (ir piešinys kažkodėl pabaltavo, ir su pritapymu išėjo visškas šnipštas ir dar dėžutė galima sakyt neužsidaro arba tik per didelės jėgos panaudojimą, ko pasekoje apsidaužo dažai ir t.t. ir t.t.). Bet vistiek parodysiu. Ir labai lauksiu jūsų patarimų kaip ištaisyt klaidas, jei dar tai įmanoma padaryt arba ką daryt, kad ateity jų nepakartočiau
Buvau ir as "nusvilusi" su tokia dezute kai po viso dekoro ji neuzsidare.. Ryztingai nusveiciau visus dazus ir lakus nuo to kantelio ir dezutes dangtelio vidines puses, zodziu ten, per kur neuzsidaro. O po to vel uzdaziau ir uzlakavau. Tik reikia sveisti tiek ir tol kol dangtelis darinesis labai lengvai kad ir padazius uzsidarytu.. Vidu galima tiesiog isklijuoti filcu.
Man su pirmais darbeliais buvo blogiau
Sekmes !

Buvau ir as "nusvilusi" su tokia dezute kai po viso dekoro ji neuzsidare.. Ryztingai nusveiciau visus dazus ir lakus nuo to kantelio ir dezutes dangtelio vidines puses, zodziu ten, per kur neuzsidaro. O po to vel uzdaziau ir uzlakavau. Tik reikia sveisti tiek ir tol kol dangtelis darinesis labai lengvai kad ir padazius uzsidarytu.. Vidu galima tiesiog isklijuoti filcu.

Ačiū visoms už patarimus ir paguodą. Ėmiausi naujo darbo, gal pavyks geriau. Įdomu tik kiek teks dėžučių sugadint kol jau gausis taip kaip norisi
bus_ka, turi omeny visai uždažytum paveikslėlį ant dėžutės viršaus?

QUOTE(bus_ka @ 2010 10 27, 18:35)
Enita,[/b], o man labai patiko kaip foną padarei, tokiom išplaukusiom bangom, spalva labai graži
Tavo vietoj imčiau ir uždažyčiau fono spalva tą motyvą, kad susilietų į visumą, o paskuj dar nulakuočiau, būtų
Viduj norisi perėjimo kažkokio, nors... jei padarytum aplink rėmelį, gautųsi kaip paveikslas, kažkas toj kompozicijoj yra

QUOTE(Enita @ 2010 10 27, 23:09)
Ačiū visoms už patarimus ir paguodą. Ėmiausi naujo darbo, gal pavyks geriau. Įdomu tik kiek teks dėžučių sugadint kol jau gausis taip kaip norisi

Nea, tik foną perdažyčiau, o raštas likų