Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

sveikos smile.gif
šį kartą ateinu čia ne parodyt savo darbų o pasigirti nauju vardu flirt.gif blush2.gif
ir dar pasinaudosiu proga pagirti labiausiai įsimintinus darbelius:
Kandi krikstadėžę,- vienas gražiausių tavo darbelių wub.gif o dar atsižvelgiant , kad per tokį trumpą laiką nudekoravai .. doh.gif nesugebėčiau per tokį trumpą laiką padaryti,- man krikštadėžei reikia savaitės...
balte, bumbulai nuostabūs,- skoningi ir neperkrauti 4u.gif Ir raktinė tokia pat skoninga savo paprastumu.
evukke,- tavo rankinė taip pat subtili paprastumu, labai dera pasirinktas motyvas:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelniukė: 28 spalio 2010 - 12:07
QUOTE(Švelniukė @ 2010 10 28, 13:06)
šį kartą ateinu čia ne parodyt savo darbų o pasigirti nauju vardu  flirt.gif 

gera užduotis smile.gif galvoju- na tikrai matyti darbeliai, ir kruopščiai atlikti ir man patinkantys, nu bet niekaip neatgaminu nors tu ką lotuliukas.gif
bet pavariau kelis psl atgal...

O šepetys Bus_ka- gražus, pavasariškas. Ir pastarosios dėžutės pritapytos, suderintos spalvos- tai ne man toks kruopštumas... kantrybės pas mane schmoll.gif

Baltė- burbulai wub.gif ir aš tokių noriu... ir raktinė be priekaištų

apskritai man mieli darbeliai su varnelėm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute6: 28 spalio 2010 - 12:25
Oi, Versus, na visiškai neatpažįstamai pasikeitei lotuliukas.gif Iš pradžių avataras, dabar lotuliukas.gif ir vardas biggrin.gif
Tai galima tave su Gimtadieniu pasveikint tongue.gif

Sorry už offtopic 4u.gif

Mildute6, 4u.gif smagu, kad parašai mirksiukas.gif
Atsakyti
mano naujausias darbas,foto albumas 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mamukas Indriukas, vau wub.gif apakau ir prareget nebegaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2010 10 28, 14:57)
Mamukas Indriukas, vau  wub.gif  apakau ir prareget nebegaliu wub.gif

biggrin.gif 4u.gif smagu girdet,aciu smile.gif tikiuos patiks ir seimininkei ax.gif
Atsakyti
Indriuk Mamuliuk, man labai grazus albumas thumbup.gif
Atsakyti
Mamukas Indriukas labai labai dailus albumas 4u.gif

Ilgai jaukintas, ilgai darytas labai ružavas, labai mergaitiškas darbelis 4u.gif

Papuošalų dėžutė "Fėja"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kandi: 28 spalio 2010 - 15:20
Nieko ypatingo - maza dovanele sesers dukrytei. Tures savo kedute nuvaziavus pas senelius smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2010 10 28, 17:49)
Nieko ypatingo - maza dovanele sesers dukrytei. Tures savo kedute nuvaziavus pas senelius  smile.gif

Kokia minksta atrodo biggrin.gif , fainulka iki negaliu wub.gif

Mamukas Indriukas nu ir zavingai albumelis atrodo thumbup.gif

Balte
, burbulai aukstam lygy...grazu 4u.gif

Kandi, nu jau taip "svaru", gal todel, kad kuris laikas darau "purvina"darbeli biggrin.gif
Bet mergaitiska, nieko neprikisi...
Atsakyti
Kandi, gražuuu wub.gif Aš tokią servetėlę dukrytės krištadežėi užsislėpus laikau biggrin.gif O tavoji ružavam ar geltonam fone buvo?
Atsakyti
Švelniukė ačiū už pagyras krikštadėžei mirksiukas.gif
sobieska taip taip švaru - mergaitiška, bet taip turėjo būti ax.gif jei krikštadežę per tris dienas sukurpiau tai šią dėžutę du mėnesius dariau doh.gif vis jaukinausi po truputėlį ax.gif
Žydraakė ačiū, ši fėja atskrido iš geltonos servetėlės mirksiukas.gif, aš esu irgi darius krikštadėžę su šia fėja tik - geltona wub.gif

L.M.A.
- kėdutė išties atrodo minkštutė, pritariu sobieskai,taip ir norisi ten meškiną pasodinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kandi: 28 spalio 2010 - 21:30