Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

QUOTE(Tina Les @ 2010 10 29, 15:39)
Pasakysiu atvirai - NUSIBODOT

Eikit aiškintis kitur

Atsiprasau is savo puses 4u.gif
As nuejau aiskintis tiesiai i AZ lotuliukas.gif
Atsakyti
Sobieska, lotuliukas.gif lotuliukas.gif o man dzin paveiksliukas tai ar servetėlė, svarbu matau grąžų rezultatą.
Atsakyti
sveikos smile.gif atejo i pagyru puoda ir padare skundu knyga lotuliukas.gif
mena kiekvienas supranta kitaip todel gincytis cia ne vieta ne laikas ir is vis ner prasmes 4u.gif todel labai linkiu ir toliau islaikyti sia tema viena is tu SM kur uzejus ner pykciu kandziu repliku ir t.t. ir kur visada norisi ikisti nosi pasigrozeti darbais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 10 29, 09:12)

man kaip zaliai ir tik padariusiai vaikiska staliuka su kedutemis blush2.gif kaip pirma karta tikrai gavosi neblogai,pamaciau klaidas,kurias ateiti nedarysiu,serveteliu klijavimas,pagrindas koks joms turi butiir t.t na stalas didesnis uz dezutes lotuliukas.gif tai ten viska ir bandziau ir aizikli ir su zvake lotuliukas.gif dvynukams labai patinka bando lupti paveiksliukus yra veiklos kol nusibos lotuliukas.gif tai jusu darbai thumbup.gif wub.gif
aisku ir kitu merginu darbeliai labai wub.gif
Atsakyti
Sobieska, labai grazi tavo dezute. As pati jau senokai svajoju nusipirkti printeri tinkama spausdinti paveikslelius, nes na nepykit, bet serveteles visa laika tos pacios, ir tikrai ne visada atitinka norus deja. Ir beje yra teke man klijuoti spausdinta paveiksleli, tai kad tas darbas butu panasus i dekupazinta ir meniskai atrodytu tikrai neuzteko "uzvarvolint piesineli" doh.gif .

p.s. o tam , kad kritikuuoti kito darba iki tokio kategorisko lygio , tai manau reiktu bent jau irodyti, kad kritikuotojas turi tam pakankama kompetencija, ir parodytu bent keleta savo profesionaliu darbu ax.gif . As tai niekad nerekomentuoju darbelio "lygio", galiu tik pasakyt suzavejo jis mane ar ne. Ir galiu prisipazint , kad iki siol turiu kompiuteri issisaugojusi Sobieskos dezutes nuotrauka su jorkuciu wub.gif

O del kliento noru koregavimo kaip kazkas sake, doh.gif doh.gif doh.gif , pabande cia viena kirpeja profe pakoreguot mano norus lotuliukas.gif , tai rezultate istorija gavosi nelabai smagi jai doh.gif . O ir dezute uzsisakius jei padarytu ne tokia kaip noriu tai turbut ir nebuciau isipareigojusi jos pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo decopa: 29 spalio 2010 - 16:55
QUOTE(sobieska @ 2010 10 29, 10:12)

numirt galima kaip grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, jei uzsakove pasirinko Sobieskos darbus na ir saunu, nera ko pavydeti...
Ir baikit cia aiskintis verysad.gif
Atsakyti
Drugelių plazdėjimas-tobulas. Nuostabus darbas. TOBULAS.
Atsakyti
sobieska-nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Sobieskos papuošalinei į kompaniją biggrin.gif karštos

Afrikietės
user posted image

Tik labai jau sunku buvo fotografuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 30 spalio 2010 - 11:33
Bus_ka ir sobieska, abieju papuosalines nuostabios thumbup.gif wub.gif