Sobieska, faina dezute
o tai dabar sakyk viduje juosteles tos dvi ant dugno eina per flica?
kaip klijavai tada? labai grzus akcentukas
Ikeliu pora savo darbeliu pasirodyti, tik jie gal labiau vasara jau kviecia negu ziema 
stiklines vazeles

remelis mazai panelytei
stiklines vazeles

remelis mazai panelytei
Sobieska, nuostabi dezute
Mamukai I... tikrai nuosirdus aciu
biriusa
Pievuzele grazus tavo juodasis trapus grozis, tik...dar siek tiek arciau motyvo matosi skirtingos juodos spalvos (serveteles) plemukai...prie geros sviesos, su plonu teptuku visa tai galima istaisyt...
biriusa
Pievuzele grazus tavo juodasis trapus grozis, tik...dar siek tiek arciau motyvo matosi skirtingos juodos spalvos (serveteles) plemukai...prie geros sviesos, su plonu teptuku visa tai galima istaisyt...
QUOTE(Kita mama @ 2010 11 17, 15:29)
Sobieska, nuostabu!
Pažiūrėjus tokių darbų jau pradedu bijot, kad be reikalo įsitraukiau į tą ratuko žaidimą, kad ne mano nosiai jis
Pažiūrėjus tokių darbų jau pradedu bijot, kad be reikalo įsitraukiau į tą ratuko žaidimą, kad ne mano nosiai jis
Nugis ACIU
Taigi minejai, kad sokolado tai jau tikrai turesi...svarbu palaikysi rankose, mazu kas nors tuo metu saus i galva
ir as po truputi ruosiuosi kaledoms

QUOTE(ADREV @ 2010 11 17, 20:13)
ir as po truputi ruosiuosi kaledoms
Kaip tam eilėraštuke: "...žėri auksu sidabru"
Laba 
Perziurejau visa tema... Kokios Jus visos saunuoles, visu darbeliai nuostabus, truksta zodziu, grozis neapsakomas
Mano hobby taip pat yra dekupazas, bet man iki Jusu visu sedevru dar toloka
Perziurejau visa tema... Kokios Jus visos saunuoles, visu darbeliai nuostabus, truksta zodziu, grozis neapsakomas
Mano hobby taip pat yra dekupazas, bet man iki Jusu visu sedevru dar toloka
aaangelika, visos kazkada sakeme ta pati
ADREV, nu labai idomiai tas blizgesys isikomponaves, kazkodel visai graziai ziurisi ir tie blizgantys stogai-tarsi sniegas apsviestas saules spinduliu...nors pati taip nedaryciau
ADREV, nu labai idomiai tas blizgesys isikomponaves, kazkodel visai graziai ziurisi ir tie blizgantys stogai-tarsi sniegas apsviestas saules spinduliu...nors pati taip nedaryciau
Sobieska, meistriškai atlikta dėželė, sujungimai, lygumas
Adrev, man labai patiko motyvas, spalvų derinys ir forma
tam tikrų detalių man asmeniškai per daug, bet tai jau skonio reikalas.
Pievizele, koks rėmukas vasariškas
-fajnuolis
Adrev, man labai patiko motyvas, spalvų derinys ir forma
Pievizele, koks rėmukas vasariškas