Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Sobieska, faina dezute wub.gif o tai dabar sakyk viduje juosteles tos dvi ant dugno eina per flica? g.gif kaip klijavai tada? labai grzus akcentukas thumbup.gif
Atsakyti
Ikeliu pora savo darbeliu pasirodyti, tik jie gal labiau vasara jau kviecia negu ziema biggrin.gif

stiklines vazeles

user posted image

remelis mazai panelytei

user posted image
Atsakyti
Sobieska, nuostabi dezute wub.gif
Atsakyti
Mamukai I... tikrai nuosirdus aciu 4u.gif

biriusa
mirksiukas.gif smile.gif

Pievuzele grazus tavo juodasis trapus grozis, tik...dar siek tiek arciau motyvo matosi skirtingos juodos spalvos (serveteles) plemukai...prie geros sviesos, su plonu teptuku visa tai galima istaisyt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sobieska, nuostabu!
Pažiūrėjus tokių darbų jau pradedu bijot, kad be reikalo įsitraukiau į tą ratuko žaidimą, kad ne mano nosiai jis
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2010 11 17, 15:29)
Sobieska, nuostabu!
Pažiūrėjus tokių darbų jau pradedu bijot, kad be reikalo įsitraukiau į tą ratuko žaidimą, kad ne mano nosiai jis

Nugis ACIU 4u.gif ...tik nepasakei ar TOKIA noretum turet biggrin.gif

Taigi minejai, kad sokolado tai jau tikrai turesi...svarbu palaikysi rankose, mazu kas nors tuo metu saus i galva mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, jau neatsiskayčiau nuo tokios mirksiukas.gif . Padaryk kitą bordo spalvų gamoj, trečią – tamsiai mėlynom spalvom. mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as po truputi ruosiuosi kaledoms
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 17, 20:13)
ir as po truputi ruosiuosi kaledoms

Kaip tam eilėraštuke: "...žėri auksu sidabru" wub.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Perziurejau visa tema... Kokios Jus visos saunuoles, visu darbeliai nuostabus, truksta zodziu, grozis neapsakomas wub.gif wub.gif wub.gif
Mano hobby taip pat yra dekupazas, bet man iki Jusu visu sedevru dar toloka 4u.gif
Atsakyti
aaangelika, visos kazkada sakeme ta pati smile.gif

ADREV, nu labai idomiai tas blizgesys isikomponaves, kazkodel visai graziai ziurisi ir tie blizgantys stogai-tarsi sniegas apsviestas saules spinduliu...nors pati taip nedaryciau
Atsakyti
Sobieska, meistriškai atlikta dėželė, sujungimai, lygumas thumbup.gif

Adrev, man labai patiko motyvas, spalvų derinys ir forma 4u.gif tam tikrų detalių man asmeniškai per daug, bet tai jau skonio reikalas.

Pievizele, koks rėmukas vasariškas bigsmile.gif -fajnuolis

Atsakyti