Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Raseleb, kaip visada svarus grazus darbelis, albumo savininkas manau labai patenkintas wub.gif
Sobieska, ideja su atvirlaiskais superine thumbup.gif man irgi labiausiai patiko tas su kuotuku bet man pasirode, kad tai ne ikurtuviu o koks vedybu metiniu sveikinimas biggrin.gif o del to daikt ant kurio fokini galim spelioti lotuliukas.gif : manau tai bronzinis katinas arba tigras g.gif
Svelniuke, tikrai labai nepriekaistingas, neperkrautas stilingas darbelis wub.gif
Kvartetas, labai grazus tvarkingi darbai 4u.gif man labaisiai ikrito i aki dukreles papuosaline ir nors as nemegeja vazonu tavo komplektelis...jis kaskuo ipatingas...toks siltas...nerealus thumbup.gif o tas seseliavimas svelnus tai man labai labai grazus wub.gif
Pich, man pasirode labai tavrkingi darbeliai mirksiukas.gif , bet tokie perkrauti siek tiek rolleyes.gif labai jau daug tu gelyciu g.gif na bet cia mano skoniui. Gal galima butu kita karta paprasyti daugiau nuotraukyciu is ivairiu pusiu, labai jau cekava paziuret bigsmile.gif
ir kito darbstuolem po 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
kokie grazus visu darbeliai bigsmile.gif
kalediniai burbulai tikrai kvepia sventem wub.gif
smagu matyti grazius ir kruopsciai nudekoruotus daiktus bigsmile.gif dezutes, papuosalai.. visu ir neisvardinsiu biggrin.gif visom darbstuolem po 4u.gif

o pas sobieska tai nei tigras, nei kate, ten pantera cool.gif
Atsakyti
help.gif
mamukai, bukit geros parasykit man i az kurinors kiek kainuotu pas jus uzsakyt kaledini burbula, darau pasiulyma vienam viesbuciui puostis, nezinau kokia kaina imesti - prasyciau pas jus kad padarytumet
domina vidutiniai ir dideli burbulai
help.gif
Atsakyti
gal Rasaleb labai nesupyks, kad nukopijavau jos minti blush2.gif
mes gal kaip nors susitarsim 4u.gif

"Metas arbatai"
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
Malonu, kad pastebėjote mano pirmuosius darbelius 4u.gif Ačiū už mielus komentarus. 4u.gif
Birusa, kitą kartą įdėsiu daugiau nuotraukyčių smile.gif Man ant nuotraukų ne taip gražiai atrodo, ypač stalas, atrodo truputį perkrautas smile.gif bet bendram kontekste-kambarį atrodo gražiau blush2.gif
bus_ka nuostabūs kalėdiniai burbuliukai, nerealiai atrodo thumbup.gif
bambooce ir kada spėti tiek padaryt gražių darbelių? labai garžu, labai thumbup.gif
Norėčiau išvardinti visas darbštuoles, bet bijau, kad neužteks puslapio biggrin.gif 4u.gif Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti

Kvartetas, puikūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 11 15, 01:36)
gal Rasaleb labai nesupyks, kad nukopijavau jos minti  blush2.gif
mes gal kaip nors susitarsim  4u.gif

Kad tu žinotum kaip man ši dėželė patiko, nedrįsau kopijuoti, žinoma, tokios pat lygiai nepadarysi, bet vis tiek, idėja tai Raseleb, žiauriai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 11 15, 00:31)
help.gif
mamukai, bukit geros parasykit man i az kurinors kiek kainuotu pas jus uzsakyt kaledini burbula, darau pasiulyma vienam viesbuciui puostis, nezinau kokia kaina imesti - prasyciau pas jus kad padarytumet
domina vidutiniai ir dideli burbulai
help.gif

Aciu labai atsakiusioms 4u.gif

Sekmes kuryboje! Zaviuosi jusu darbais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
Visoms norėčiau po saldainį, kaikurioms po 2 tongue.gif
bus_ka - už burbulą ir papuošalinę, kurios jau pasidarė tavo vizitine kortele 4u.gif
biriusa - už gražų apmozojimą ir puikiai pritaikytus kampukus 4u.gif
Raseleb - už puikų, profesionalų ir charakteringą "vaikišką" darbą (ajaj, kaip juos mėgstu rolleyes.gif ) 4u.gif
Sobieska - už idėjas thumbup.gif
Mamukas Indriukas - už auskariukų juodą spalvą ir detales 4u.gif
kvartetas - už gausybės ragą, o ypač už povą ir mašiniuką 4u.gif
bambooce - už tai kad Raseleb darbo nebuvau mačius, bet tavasis man gražus 4u.gif Tik paveiksliukui vidinėje pusėje pagrindo norėtųsi.
Atsakyti
Sveikutės, jau turbūtų mane kaip dekupažininkę nurašėt ax.gif Seniai seniai nesirodžiau, auginu nestuke.gif tai nesinori su chemikalais darbuotis blush2.gif Vis užeinu seilę pavarvinu ir tuo viskas užsibaigia doh.gif Turiu kelis darbelius seniau pradėtus ir baigtus, bet niekaip nesutvarkiau nuotraukų, tai dabar būdama namie galėsiu susitvarkyti visas thumbup.gif Mano darbeliai kaip visada minimalistiniai, jokio šedevro, tik nuostabi dėdės daryta dėžutė deginto ąžuolo ir užklijuota servetėlė:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
bambooke grazi arbatine 4u.gif
Atsakyti
naujienele ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti