Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(Kristaline @ 2010 10 14, 12:32)
O be sūdyto vandens negalima apsieiti? Aš nelabai galiu vartoti druskos ir aštrių prieskonių, nes tinstu nuo jų... g.gif

Tokiu atveju ir ryte reikia arbatą gerti laisvinančią. galima tą pačią užsiplikyti kur iš vakaro gėrėt smile.gif
Atsakyti
o juros druska galima pakeisti i paprasta valgoma?
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2010 10 14, 15:52)
Tai jei tau per rūgštu, dėk vieną šaukštą citrinos tik smile.gif

taip ir darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Aura34 @ 2010 10 14, 16:53)
o juros druska galima pakeisti i paprasta valgoma?

nerašo ar galima, bet manau, kad lb blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura34 @ 2010 10 14, 16:56)
jeigu viska susipirksiu siandien, tai ir as nuo rytojaus jungsiuos prie jusu
Papildyta:
tai ryte irgi vandeni maisyt su juros druska?

taip,kiekvieną rytą vandenį su druska gert, tada visą dieną gėrimuką, o vakare laisvinančią arbęsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Symmka @ 2010 10 14, 16:55)
kaupiuosi ax.gif  jei rasiu cia pas mus to sirupuko tada nuo ryt pradesiu 4u.gif

čia pas mus tai kur?smile.gif
Papildyta:
Beje, kai ko nepasakiau. Būtinai gerkite arbatas laisvinančias, nes mama negėrė, tai sakė labai po kelių dienų nemalonus jausmas ištuštinti aštrią papriką smile.gif)) blush2.gif
Atsakyti
Maltos aitriosios paprikos...
cia ja reikia isdziovinti ir susimalti, ar kaip?kokia paprikos spalva tos aitriosios? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 10 14, 17:09)
Maltos aitriosios paprikos...
cia ja reikia isdziovinti ir susimalti, ar kaip?kokia paprikos spalva tos aitriosios? doh.gif

gali džiovinti ir malti arba gali pirkti gatavai džiovintas ir maltas biggrin.gifD raudona spalva, taip ir būna užrašyta: aitrioji paprika smile.gif prie prieskonių pardėse. kainuoja centus
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2010 10 14, 17:12)
gali džiovinti ir malti arba gali pirkti gatavai džiovintas ir maltas biggrin.gifD raudona spalva, taip ir būna užrašyta: aitrioji paprika smile.gif prie prieskonių pardėse. kainuoja centus

dekui rekes paieskoti...
bandysiu gal ir as tik veliau,kai viska susipirksiu...
tai esme dietos, sis sirupas?
valgyti nieko negalima?
o laisvinancia arbata galima tik vakare?
o vanduo ir kitos arbatos galimos?
o vitaminai?
oj kiek kvailu klausimu uzdaviau , bet butu gerai, jei pradininke atsakytu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Symmka @ 2010 10 14, 17:39)
stai mergaites... cha viska jau susipirkau... ryt tada startuoju....

tik nesinori kiekviena kart daryti vis po stikline reiks tada in koki asoti uzsimaisyti visai dienai?  biggrin.gif o kaip jus darot?

jei 10st galima, tai kazkur 2litrai iseina...reikes ieskot taros...kur viska pirkai ir kokios kainos parasyk, ka? blush2.gif

beje, koks skonis to gerimuko, kazkaip man nesiderina ta paprika lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 spalio 2010 - 15:43
man po antros stiklines irgi vistiek skaudejo skrandi, nezinau ar imsiuosi, baisu skrandi susigadinti. mano skrandis visada buvo jautrus, rukstys kildavo nuo juodos duonos, pomidoru, gal todel ir sio gerimo neiseina gerti.
Atsakyti
kol neuzvalgiau tol ir grauze skrandi, jauciu nerizikuosiu, kad kokia zaizda skrandyje neatsivertu. doh.gif jei truputi ryte valgius grauze skrandi, tai kas bus nevalgius, is viso... Tai ka linkiu sekmes, produktu prisipirkau ir gavosi snipstas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blykse @ 2010 10 14, 17:33)
tas pats efektas, tik juros druska sveikiau.
Papildyta:
gal kai gersim visiskai "ant tuscio" skrandziui bus lengviau. Nes  vistiek kazka jau esi valgius.
Papildyta:
o tavo mama rytais druskos tirpala ar arbata gere?

Užverčiau mamą skambučiais šiandien apiė šią dietą smile.gif))) Ji rytais druskiną vandenį,o vakare arbatą vidurių gėrė
Papildyta:
QUOTE(Symmka @ 2010 10 14, 17:39)
stai mergaites... cha viska jau susipirkau... ryt tada startuoju....

tik nesinori kiekviena kart daryti vis po stikline reiks tada in koki asoti uzsimaisyti visai dienai?  biggrin.gif o kaip jus darot?

Aš suskaičiuoju proporcijas ir susipilu į didelį butelį,kai einu į darbą, o jeilaisva diena bus, susipilsiu kur nors eidama į mažą buteliuką smile.gif Paprika apačioj nusistovi,tai prieš geriant sumaišau ar suplaku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2010 10 14, 17:40)
dekui rekes paieskoti...
bandysiu gal ir as tik veliau,kai viska susipirksiu...
tai esme dietos, sis sirupas?
valgyti nieko negalima?
o laisvinancia arbata galima tik vakare?
o vanduo ir kitos arbatos galimos?
o vitaminai?
oj kiek kvailu klausimu uzdaviau , bet butu gerai, jei pradininke atsakytu 4u.gif
Papildyta:

jei 10st galima, tai kazkur 2litrai iseina...reikes ieskot taros...kur viska pirkai ir kokios kainos parasyk, ka? blush2.gif

beje, koks skonis to gerimuko, kazkaip man nesiderina ta paprika lotuliukas.gif

Pabandyiu atsakyti smile.gif
Dietos esmė-ne tik sirupas,o visi produktai. Sirupas aprūpina organizmą reikalingomis medžiagomis, citrina valo kraują ir kūną nuo toksinų ir ttt, paprika greitina medžiagų apykaitą ir duoda organizmui šoką smile.gif
Laisvinančią arbatą gerti tik vakare, jei negali ryte gerti sūdyto vandens-vietoj jo taip pat arbatą. Dieną kitokių arbatų negerkite, bet vandens galit kiek norit smile.gif
Vitaminus vartoti galima smile.gif
Kainos: klevų sirupo - apie 20lt, paprika-centai, citrinos kainas žinosit turbūt smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(blykse @ 2010 10 14, 17:45)
mes su mazium rengiames ir vaziuosim i parduotuve. smile.gif
As tai planuoju i dideli mineralinio buteli pasigaminti vandens ir citrinos misini, nes vistiek vienu metu reikia visa citrina isspausti. O paprika ir klevu sirupa desiu atskirai i stikline. Nes paprikos daleles yra sunkios ir nuses ant dugno. Zinoma pries pilant galima buteli suplakti, bet manau gali netolygiai pasiskirstyti.

Tai prieš gerdama suplakit ir viskas bus ok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2010 10 14, 19:30)
kol neuzvalgiau tol ir grauze skrandi, jauciu nerizikuosiu, kad kokia zaizda skrandyje neatsivertu.  doh.gif jei truputi ryte valgius grauze skrandi, tai kas bus nevalgius, is viso... Tai ka linkiu sekmes, produktu prisipirkau ir gavosi snipstas.  unsure.gif

linkiu tada rasti tinkamą savo organizmui dietą smile.gif grikių pvz smile.gif sėkmės 4u.gif
p.s o produktus tikrai panaudosit,klevų sirupas daug kur tinka
Papildyta:
QUOTE(patranka @ 2010 10 14, 20:03)
..sveikos..na manau ryt ir aš prisijungsiu...o abejoju tik dėl to ar gausiu klevų sirupo...aš ne LT doh.gif ...bet jau taip viliojančiai skamba viskas+man patinka rūgštumai ir aštrumai smile.gif

ne LT to sirupo dar lengviau bus rasti smile.gif
Atsakyti
as as as ryt startuoju as lotuliukas.gif

a tai vandens galima gerti papildomai? g.gif lb ipratau cia prie vienos dietos reikejo
p.s. tam internetiniam angliskam raso kad gali pamesti 9 kg. kazi tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Symmka: 14 spalio 2010 - 20:18