Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(Aura34 @ 2010 10 15, 09:26)
Laba ryta,
jungiuosi ir as i jusu bureli, siandien ryte isgeriau vandeni su druska, bet pasidare labai bloga, sukilo rugstis, pykino, bet paskui pramuso. Nezinau, kaip rytoj ryte isgert, pagalvojus plaukai siausiasi. Gal kaip cia rase geriau gersiu arbata?
Na kaip jums sekesi?

Manau jei taip blogai,gerkit arbatą smile.gif man sūrus vanduo nieko blogo kol kas...
Atsakyti
Labas rytelis,
as taip pat jau pasigardziavau visai skaniu gerimuku mirksiukas.gif tik aitrioji paprika nelabai patiko schmoll.gif , bet manau priprasiu blink.gif
As negeriau druskos tirpalo, nes dabar turesiu lekti su reikalais, kur WC nelabai bus. Bet rytoj jau galesiu gerti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blykse @ 2010 10 15, 10:15)
Labas rytelis,
as taip pat jau pasigardziavau visai skaniu gerimuku mirksiukas.gif tik aitrioji paprika nelabai patiko schmoll.gif , bet manau priprasiu blink.gif
As negeriau druskos tirpalo, nes dabar turesiu lekti su reikalais, kur WC nelabai bus. Bet rytoj jau galesiu gerti tongue.gif

Linkiu sėkmės smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba mergaites 4u.gif

nu stai ir as jau po rytiniu visu gerimuku... ka galiu pasakyti: ta druska tai wacko.gif wacko.gif bet pakenciama...
o gerimukas tai tikrai skanus .. man visai patiko.. skranduko niekas negrauzia jauciuosi pakolkas gerai...
idomu rezultatai, kadangi esu is tu, kurios sveriasi kiekviena ryta tai stebesiu as ne tik grozio lotuliukas.gif bet ir svorio pokycius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Symmka @ 2010 10 15, 10:39)
Laba mergaites 4u.gif

nu stai ir as jau po rytiniu visu gerimuku... ka galiu pasakyti: ta druska tai  wacko.gif  wacko.gif bet pakenciama...
o gerimukas tai tikrai skanus .. man visai patiko.. skranduko niekas negrauzia jauciuosi pakolkas gerai...
idomu rezultatai, kadangi esu is tu, kurios sveriasi kiekviena ryta tai stebesiu as ne tik grozio lotuliukas.gif  bet ir svorio pokycius ax.gif

Žinau,kad skamba erzinančiai, bet būtina pajudėti smile.gif aš esu badavusi 7 dienas, numečiau tik 2kg, nes gulėjau lovoje visą laiką - spec tam buvau savaitę atostogų pasiėmusi lotuliukas.gif tuo tarpu mano kolegė numetė 8kg per 7 dienas badavimo - ji gyveno įprastu rėžimu. T.y judėjo. Šis gėrimukas kaloringas. Ir nesvarbu, kad skrandis nėra apkrautas ir valosi organizmas, pajudėti vis tiek reikia. Net ir tos "nestorinančios" kalorijos susidegins ir rezultatas tikrai bus geresnis smile.gif aš eisiu sportuoti..
Papildyta:
QUOTE(Symmka @ 2010 10 15, 10:39)
Laba mergaites 4u.gif

nu stai ir as jau po rytiniu visu gerimuku... ka galiu pasakyti: ta druska tai  wacko.gif  wacko.gif bet pakenciama...
idomu rezultatai, kadangi esu is tu, kurios sveriasi kiekviena ryta tai stebesiu as ne tik grozio lotuliukas.gif  bet ir svorio pokycius ax.gif

Ir dar vienas dalykėlis. Net JEI svoris nekris taip greit,kaip to norėtųsi, nepasiduok smile.gif Pamatysi, priprasi prie gėrimuko ir sunku tikrai nebus laikytis tol,kol nukris. smile.gif o po kurso, kai žinosi ir jausi,kad organizmas švarus, tau net nesinorės visų nesveikų maistų - o tai ir yra svarbiausia baigus valymą. Beje, po kurso geriausia dar porą dienų pagerti morkų sultis smile.gif

Atsakyti
Sveikutes,

as irgi jungiuosi prie jusu 4u.gif
jau isgeriau gerimuka, visai patiko.

Papildyta:
QUOTE(Symmka @ 2010 10 15, 09:39)
Laba mergaites 4u.gif

as taip pat sversiuos kiekviena diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
siandien buvau Rimi pc, radau tik juros druska ir aitrios paprikos, to kito pipiro neradau tarp priskonu ir arbatos ne ir klevu sirupo doh.gif kitur ieskosiu,kai rasiu prisijungsiu ir as.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 10 15, 12:00)
siandien buvau Rimi pc, radau tik juros druska ir aitrios paprikos, to kito pipiro neradau tarp priskonu ir arbatos ne ir klevu sirupo doh.gif kitur ieskosiu,kai rasiu prisijungsiu ir as.... smile.gif

Iki pardėj būna arba Ekologiški produktai
Atsakyti
ryte isgeriau tos druskos su vandeniu, siaip pabandymui, nes neturiu kitu produktu...bet jau skonis kooooks slykstus, vos isgeriau ta stikline, paskui kaip bloga buvo, brrrr...tai vandens geriau daug, kad nuimtu ta sleikstuli, o po geros val, kai lekiau i wc, permuso kiaurai...kazi ar cia tas vanduo su druska taip suveike? thumbup.gif delto tai gerai, bet , kad gerti reikia, tai net nupurto... doh.gif schmoll.gif

beje kokia arbatyte geriat is laisvinamuju, nes pasirinkimas tai nemazas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 15 spalio 2010 - 12:01
QUOTE(xiuke @ 2010 10 15, 13:00)
ryte isgeriau tos druskos su vandeniu, siaip pabandymui, nes neturiu kitu produktu...bet jau skonis kooooks slykstus, vos isgeriau ta stikline, paskui kaip bloga buvo, brrrr...tai vandens geriau daug, kad nuimtu ta sleikstuli, o po geros val, kai lekiau i wc, permuso kiaurai...kazi ar cia tas vanduo su druska taip suveike? thumbup.gif delto tai gerai, bet , kad gerti reikia, tai net nupurto... doh.gif  schmoll.gif

beje kokia arbatyte geriat is laisvinamuju, nes pasirinkimas tai nemazas...

taip cia druskos darbelis tongue.gif Toki gerima naudoja kai reikia staiga isvalyti organizma.
As pirkau IKI parduotuvej GRACIA misini, ten ieina meta, kiaulpiene ir salteksnio zieve.
Atsakyti
nu mergaites, o man tas vanduo su druska jokio efekto nesukele ( wc prasme) niekur is namu nejau -mislinu, kad jau prirems cia tai bus bedu ir ka jus manot.. nieko...

kuriu planus kaip ta gerimuka cia paskirstyti,kad visai dienai uztektu, nes dabartiniu tempu ir plius tai ,kad skanu, as jau beveik baigiu ivekti dienos norma, o kur dar vakaras?

o kaip jum sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Symmka @ 2010 10 15, 14:11)
nu mergaites, o man tas vanduo su druska jokio efekto nesukele ( wc prasme) niekur is namu nejau -mislinu, kad jau prirems cia tai bus bedu ir ka jus manot.. nieko...

kuriu planus kaip ta gerimuka cia paskirstyti,kad visai dienai uztektu, nes dabartiniu tempu ir plius tai ,kad skanu, as jau beveik baigiu ivekti dienos norma, o kur dar vakaras?

o kaip jum sekasi?

as tai dziaugiuos, kad namiebutu, nes butu buve doh.gif bet kox jo slykstumas, siaubas, kaip jus nuryjat ji? lotuliukas.gif
Atsakyti