Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(Symmka @ 2010 10 15, 13:11)
nu mergaites, o man tas vanduo su druska jokio efekto nesukele ( wc prasme) niekur is namu nejau -mislinu, kad jau prirems cia tai bus bedu ir ka jus manot.. nieko...

kuriu planus kaip ta gerimuka cia paskirstyti,kad visai dienai uztektu, nes dabartiniu tempu ir plius tai ,kad skanu, as jau beveik baigiu ivekti dienos norma, o kur dar vakaras?

o kaip jum sekasi?

as tai turbut druskos negersiu, vietoj jos arbata.

irgi galvoju kaip pasiskirstyt gerimuka, nes tik dvi stiklines dar isgeriau.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 10 15, 11:15)
siaubas, kaip jus nuryjat ji? lotuliukas.gif

nu kaip kaip, vienus du ir up...makt makt ir fui,,,,, lotuliukas.gif
slykstu, geriu, nes reikia, kadangi po to nieko neskauda, nepykina tai gersiu ir toliau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Symmka @ 2010 10 15, 14:20)
nu kaip kaip, vienus du ir up...makt makt ir fui,,,,, lotuliukas.gif
slykstu, geriu, nes reikia, kadangi po to nieko neskauda, nepykina tai gersiu ir toliau... doh.gif

tas ir yra, kad mane pykina po isgerimo, brr...gal gert geriau laisvinancia arbata, bet va druskos poveikis tai geras... g.gif
Atsakyti
mano nuomone reikia gerti tai, kas paciai geriausia ir nesikankinti.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 10 15, 13:26)
tas ir yra, kad mane pykina po isgerimo, brr...gal gert geriau laisvinancia arbata, bet va druskos poveikis tai geras... g.gif

mane taip pat vien pagalvojus jau purto doh.gif , tai ir as mastau, kad ryte gersiu arbata. O tas limonadas man irgi nelabai skanus, gal perdaug pipiru isiberiau, siaip nesu megeja astriai valgyt
Atsakyti
QUOTE(Aura34 @ 2010 10 15, 14:49)
mane taip pat vien pagalvojus jau purto doh.gif , tai ir as mastau, kad ryte gersiu arbata. O tas limonadas man irgi nelabai skanus, gal perdaug pipiru isiberiau, siaip nesu megeja astriai valgyt

as pipiru dedu nedideli ziupsneli ir tada visai nieko, nes kai idejau sauksteli tai oi, oi, oi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blykse @ 2010 10 15, 12:58)
as pipiru dedu nedideli ziupsneli ir tada visai nieko, nes kai idejau sauksteli tai oi, oi, oi doh.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blykse @ 2010 10 15, 14:58)

Tai jau matyt as padauginau pipiru, ryt maziau desiu smile.gif
Atsakyti
va. pats pirmas mano badavimas buvo būtent su šituo gėrimu. tik be druskos. savaitę aš jį gėriau. numečiau penkis kilus, po to dar nukrito trys, palaipsniui, nevalgant penktadieniais. daug citrinų ir daug klevų sirupo suėjo smile.gif . skaičiau, kad byonse taip kūdinasi ax.gif . sėkmės visoms 4u.gif (aų japoninuosi)
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2010 10 15, 15:20)
va. pats pirmas mano badavimas buvo būtent su šituo gėrimu. tik be druskos. savaitę aš jį gėriau. numečiau penkis kilus, po to dar nukrito trys, palaipsniui, nevalgant penktadieniais. daug citrinų ir daug klevų sirupo suėjo smile.gif . skaičiau, kad byonse taip kūdinasi ax.gif . sėkmės visoms 4u.gif  (aų japoninuosi)

o koks efektas buvo odai ir siaip savijautai?
Atsakyti
savijauta buvo superinė. jokių bėrimų, jokio diskomforto. bet eidavau į impulsą, į infraraudonųjų pirtį, tai gal ten išsivalydavo. nžn. buvo gerai ir veiksminga. ir nebuvo sunku. išeidinėjau labai atsargiai. kokias tris dienas po šaukštą troškintų daržovių, duonos riekutė per dieną. nu viską reik protingai daryt. čia gi badavimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2010 10 15, 16:14)
savijauta buvo superinė. jokių bėrimų, jokio diskomforto. bet eidavau į impulsą, į infraraudonųjų pirtį, tai gal ten išsivalydavo. nžn. buvo gerai ir veiksminga. ir nebuvo sunku. išeidinėjau labai atsargiai. kokias tris dienas po šaukštą troškintų daržovių, duonos riekutė per dieną. nu viską reik protingai daryt. čia gi badavimas.  4u.gif

aciu uz issamu papasakojima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
smagu kai pasidalinama patirtimi tongue.gif
Atsakyti