Sekmes visoms
Siandien isgeriau tik viena stikline to limonado, per pietus isgeriau aktimelio buteliuka, ir dabar vakare banana suvalgiau. Savijauta puiki
energijos pilna, o jau skonio receptoriau, tai is vis fantastika
isimeciau orbit gumos gabaliuka, tai tiek ji man saldi buvo, kad turejau vandens uzgert, burna trauke, bananas irgi toks ypatingo skonio, o jau kvapas jo
valgyt nesinori, o nuotaikele tai ypatinga. Rytoj ryta pradesiu nuo aviziniu dribsniu koses. Manau kad tikrai i gera isejo tos kelios dienos. Ir ateiti neatmetu galimybes, kad vel kartosiu. tik gal vel, uzteks keliu dienu.
Sekmes visoms
Sekmes visoms
Sveikutes. Skaitau, skaitau ir likau nesupratus - ka nors galima valgyt laike tos limonadines dietos ? Negaliu but nevalgius...
Tai ar kas nors issilaike 10 dienu? Kaip su kg?
rezultatai ir mane domintu
bet manau, kad jei kas ir islaike, tai is ligonines nepareina, 10dienu be maisto, tai pelnas duobkasiam
bet manau, kad jei kas ir islaike, tai is ligonines nepareina, 10dienu be maisto, tai pelnas duobkasiam
QUOTE(tagreta @ 2009 05 02, 09:02)
Man sesija siuo metu, tai nenoriu apsikraut dar ir dietom. Kai baigsis mokslai, vel laikysiuos kelias dieneles. Po praeito karto nukrito 4 kg, neatauga dar
Pasilaikyk, sunkiausia prisiverst kazka pradet, o po to jau lengva, tas limonadas apetita slopina, nera labai sunku.
QUOTE(Yourga @ 2009 05 03, 05:28)
sekmes
Kaip matau pradejusiu nera, arba nesiskelbia. Man tai ziauriai patiko vien del to, jog raso, kad isvaloma oda, ivairus slakai, zarnynas, tada jau tikrai savijauta pasikeicia, o tai ir yra svarbiausia, bet ziauriai sunki, sudetinga dieta-organizmo valymas. As kol kas dar maitinu todel tikrai nepradesiu, bet kai baigsiu, vasara manau tikrai noreciau pabandyti, idomu ar veikia.