Persiprasau kad buvau prapuolus, bet dabar atsikapsciau savo popieriukus su "receptu" (nes ziuriu gal jau ir man nepakenktu

), tai ta pacia proga idesiu ka as turiu gero susirasius sia tema.
Siaip svorio metimas yra vienas is efektu, bet jau kaip ir minejau, esminis dalykas - organizmo valymas. Isvalo toksinus, gerina kraujo apytaka ir pan.
Trukme - nuo 10 iki 40 dienu. Rekomenduotina ne daugiau 3-4 kartus per metus. Siaip nesiulau iki 40 dienu tempt, kazkaip is praktikos man atrodo 10-12 pats tas.
Receptas:
2 valg. saukstai citrinos sulciu
2 valg. saukstai medaus (kaip sakiau, kam kas, mano isitikinimu tai geriau nei klevu sirupas, bet neturiu kategoriskos nuomones)
1/10 arbat. saukstelio raudonu pipru (paprikos tiksliau)
300 ml vandens (saltinio idealiausia)
Gerti 6-12 stikliniu (stikline - 200 gr.) per diena. velgi is asmenines patirties - man optimaliausias kiekis kazkur 1,5 litro.
Dietos metu jokio kito maisto nevartoti, negerti vitaminu. Norisi valgyt - limonaduko makt

dar dietos metu rekomenduojama gert metu arbatos - kiek telpa.
ka svarbu zinot - mistika ne mistika, bet vos ne kasdiena dietos metu paskauda vis kita kuno viecike - tai strenas, tai spranda, tai dar koki gala. rasoma, kad butent tuo pasireiskia kenksmingu medziagu valymas is atskiru kuno vietu.
labai svarbu dieta tinkamai nutraukti, t.y. prie iprasto maisto grizti palaipsniui.
Pirma diena gerti keleta kartu 300 ml svieziu apelsinu sulciu (galima skiest vandeniu)
Antra diena - toks pats sulciu kiekis ir paciu issivirta darzoviu sriubyte is to ka turit (bulves, morkos, salierai, agurkai, paprika, pomidorai). Jei norit sriubyte pasiskanint galima isidet darzoviu sultinio kubeli, tik jokiu budu ne mesos sultini. ir butinai druska nepiktnaudziaukit!
Trecia diena prie sulciu ir sriubos prisidet vakare darzoviu ir vaisiu, bet vis dar jokiu kavu, arbatu, mesu, zuvu, kiausiniu ar duonos.
Ketvirta diena ryte geriam sultis. Valgom jau iprasta maista, bet aisku stengiames kuo daugiau darzoviu, vaisiu, kruopu.
Dar raso kad staigiai grizus prie iprasto maisto gali atsirast zarnyno distresas (nebandziau staigiu judesiu daryt tai is praktikos patvirtint negaliu

).
ufff kiek cia prirasiau... na tikiuosi toms kas domisi bus naudinga
ir dar karta noriu palinket viska daryt su geru nusiteikimu ir nepriimt kaip kancios, tada viskas paprasciau ir smagiau!
sekmes