Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

Noriu ir as savo ziniomis apie sia dieta (jei ja taip pavadint galima, vis delto tai labiau organizmo valymas) pasidalinti, mano seima ja megsta.

"recepta" mes gavom is biciulio, gyvenancio JAV, ir labai besidomicio sveika mityba, organizmo valymais ir pan. procesais.

keisciausia man tai, kad ne zodziu musu gautame "recepte" nebuvo uzsiminta apie kasdienini suraus vandens gerima, na, man gal siek tiek itarimu tai net kelia.. suprantu kad tai gali buti naudinga pirmomis dienomis, kada dar yra ka valyti, bet paskui... juk ir taip zmogus tik skystymeliu gyvas g.gif na bet nesigincysiu, tik musu seimynoje nieks to nedaro... g.gif

be to, visada vietoj klevu sirupo naudojam medu - dar ir del to, kad, mano sventu isitikinimu, naturalus medus vistiek geriau uz pati organiskiausia klevu sirupa... be to, juk 10 dienu nevalgant medziagu visokiausiu reikia, butent tai medus ir duoda...
ir vietoj kajeno pipiru naudojam raudona malta paprika... hmmm, nezinau kodel, nes apskritai nelabai isivaizduoju ka pipiras sitam reikale turetu veikti smile.gif

ir svarbiausiais dalykas - labai atsargus "isejimas", kaip kad ir minejo viena mamyte... po sulciu laikotarpio sekancia diena valgom darzovyciu sriuba, paskui jau ir ir kita maista pradedam.

svarbiausia i sita procesa ziuret ne kaip i dar viena kancia ir auka svoriui numest, tada ir nesunku smile.gif

sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtukas @ 2009 05 04, 14:57)
Noriu ir as savo ziniomis apie sia dieta (jei ja taip pavadint galima, vis delto tai labiau organizmo valymas) pasidalinti, mano seima ja megsta.

"recepta" mes gavom is biciulio, gyvenancio JAV, ir labai besidomicio sveika mityba, organizmo  valymais ir pan. procesais.

keisciausia man tai, kad ne zodziu musu gautame "recepte" nebuvo uzsiminta apie kasdienini suraus vandens gerima, na, man gal siek tiek itarimu  tai net kelia.. suprantu kad tai gali buti naudinga pirmomis dienomis, kada dar yra ka valyti, bet paskui... juk ir taip zmogus tik skystymeliu gyvas g.gif  na bet nesigincysiu, tik musu seimynoje nieks to nedaro... g.gif

be to, visada vietoj klevu sirupo naudojam medu - dar ir del to, kad, mano sventu isitikinimu, naturalus medus vistiek geriau uz pati organiskiausia klevu sirupa... be to, juk 10 dienu nevalgant medziagu visokiausiu reikia, butent tai medus ir duoda...
ir vietoj kajeno pipiru naudojam raudona malta paprika... hmmm, nezinau kodel, nes apskritai nelabai isivaizduoju ka pipiras sitam reikale turetu veikti smile.gif

ir svarbiausiais dalykas - labai atsargus "isejimas", kaip kad ir minejo viena mamyte... po sulciu laikotarpio sekancia diena valgom darzovyciu sriuba, paskui jau ir ir kita maista pradedam.

svarbiausia i sita procesa ziuret ne kaip i dar viena kancia ir auka svoriui numest, tada ir nesunku smile.gif

sekmes smile.gif

jei ne paslaptis, papasakok daugiau kiek laiko Tu laikydavaisi, kaip jausdavaisi, koki pokyciai svorio ir organizmo atzvilgiu.
Atsakyti
jee thumbup.gif nereikia to vandens suraus gert
Mane taip pat domintu daugiau informacijos apie sia dieta. Kiek suprantu, Amerikoj ji yra labai populiari, vien kiek internete apie ja ismeta info, bet viskas angliskai verysad.gif
o to pipiro funkcija labai paprasta, apetita slopina ir medziagu apykaita greitina. Paprika nemanau kad galima keisti, juk ji to kartumo nepriduoda tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 04 gegužės 2009 - 21:25
Persiprasau kad buvau prapuolus, bet dabar atsikapsciau savo popieriukus su "receptu" (nes ziuriu gal jau ir man nepakenktu blush2.gif ), tai ta pacia proga idesiu ka as turiu gero susirasius sia tema.
Siaip svorio metimas yra vienas is efektu, bet jau kaip ir minejau, esminis dalykas - organizmo valymas. Isvalo toksinus, gerina kraujo apytaka ir pan.
Trukme - nuo 10 iki 40 dienu. Rekomenduotina ne daugiau 3-4 kartus per metus. Siaip nesiulau iki 40 dienu tempt, kazkaip is praktikos man atrodo 10-12 pats tas.
Receptas:
2 valg. saukstai citrinos sulciu
2 valg. saukstai medaus (kaip sakiau, kam kas, mano isitikinimu tai geriau nei klevu sirupas, bet neturiu kategoriskos nuomones)
1/10 arbat. saukstelio raudonu pipru (paprikos tiksliau)
300 ml vandens (saltinio idealiausia)

Gerti 6-12 stikliniu (stikline - 200 gr.) per diena. velgi is asmenines patirties - man optimaliausias kiekis kazkur 1,5 litro.
Dietos metu jokio kito maisto nevartoti, negerti vitaminu. Norisi valgyt - limonaduko makt biggrin.gif dar dietos metu rekomenduojama gert metu arbatos - kiek telpa.

ka svarbu zinot - mistika ne mistika, bet vos ne kasdiena dietos metu paskauda vis kita kuno viecike - tai strenas, tai spranda, tai dar koki gala. rasoma, kad butent tuo pasireiskia kenksmingu medziagu valymas is atskiru kuno vietu.

labai svarbu dieta tinkamai nutraukti, t.y. prie iprasto maisto grizti palaipsniui.
Pirma diena gerti keleta kartu 300 ml svieziu apelsinu sulciu (galima skiest vandeniu)
Antra diena - toks pats sulciu kiekis ir paciu issivirta darzoviu sriubyte is to ka turit (bulves, morkos, salierai, agurkai, paprika, pomidorai). Jei norit sriubyte pasiskanint galima isidet darzoviu sultinio kubeli, tik jokiu budu ne mesos sultini. ir butinai druska nepiktnaudziaukit!
Trecia diena prie sulciu ir sriubos prisidet vakare darzoviu ir vaisiu, bet vis dar jokiu kavu, arbatu, mesu, zuvu, kiausiniu ar duonos.
Ketvirta diena ryte geriam sultis. Valgom jau iprasta maista, bet aisku stengiames kuo daugiau darzoviu, vaisiu, kruopu.
Dar raso kad staigiai grizus prie iprasto maisto gali atsirast zarnyno distresas (nebandziau staigiu judesiu daryt tai is praktikos patvirtint negaliu rolleyes.gif ).

ufff kiek cia prirasiau... na tikiuosi toms kas domisi bus naudinga 4u.gif

ir dar karta noriu palinket viska daryt su geru nusiteikimu ir nepriimt kaip kancios, tada viskas paprasciau ir smagiau!
sekmes thumbup.gif

Atsakyti
pirma diena eina i pabaiga ir nepasakyciau, kad labai sunku smile.gif tiesa sakant net lengviau nei tikejausi smile.gif
Atsakyti
Mano drauge su šita dieta prasilaikė berods 21 dieną, na toks planas ir buvo pas ją. smile.gif Numetė žinoma tikrai nemažai, nors dabar, metams praėjus, svoris daug maž sugrįžo sad.gif

aš taip negalėčiau, net po 18 negaliu nustot valgyt... valgis mane valdo, deja... kol kas... angel_sadangel.gif
Atsakyti
man asmeniskai daug lengviau atsisakyt maisto visai, tai 10ciai ar kiek dienu, nes visada kai paimi pirma kasneli prasiseda didelis valgymas smile.gif tik kazkaip tie pipirai mane erzina biggrin.gif
Atsakyti
niu tai ar vis dar yra besilaikanciu, ar jau pabaigusiu kursa.
galvoju vel ta limonada gerti, tik su medum. o siaip kai rase, kad deti vietoj klevu sirupo toki pat kieki medaus, tai manau negerai, nes bent jau man nuo tokio saldumo subine klijuojasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar cia ir yra toks planas. g.gif

ir man siaip jau geriau visiskas badas, negu minimalus kiekis maisto, nes isidedi reikiama porcija jau savo dietinio maisto, sukapoji ir tada isidedi dar triskart tiekpat doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Nusprendziau isbandyti sita metoda organizmui issivalyti ir keliem kg atsikratyti. Tik galvoju kaip istverti tiek laiko nevalgius doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif ka tik prisiregistravau mamyciu forume. ir is esmes del to, kad nusprendziau issivalyt situo budu organizma ir atsikratyt keleto papildomu kg, nes pries ziema jau pati sau negrazi darausi.
Tai va, siandien man jau eina i pabaiga pirmoji "limonado"diena, tai kol kas ir valgyt visai nesinori, ir tas gerimelis net labai skanus. vietoj sirupo naudoju medu.
tad jei atsirastu norinciu jungtis, labai prasom!!!
Pradekim kartu, bus lengviau wink.gif
Atsakyti
Papasakok savo ispudzius 4u.gif As ruosiuosi irgi isbandyti, tik noriu suderinti su paskaitom ir darbu, kad tuo metu buciau kuo labiau uzsiemus ir nebutu laiko galvoti apie maista biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Twiggy,2009 10 11, 13:23]
NU va, jau ir antra diena eina vakarop. kadangi dirbu pamainini darba, tai tenka ir savaitgaliais darbuotis. tad siandien ryte isgeriau puodeli tos arbatos, lyg gerciau iprasta arbatele. tada darbe nieko nei i burna, tik daug arbatos metu ir ramuneliu geriau, nes jos naturalios ir jas galima sio valymo metu naudoti. ir zinai, kazkaip nesijaute net alkio (matyt todel, kad uzsiemus buvau), arbateliu pilnai uzteko. grizus vel pasidariau misinio ir dabar gurksnoju.
pliusai:valgyt kazkaip tikrai ne per daug norisi, o ir dzinsai kazkaip laisvesni jauciasi smile.gif tiesa, kol kas nesisveriu, sversiuos paskui.
minusai: "priklausomybe" maistui dar labai jauciasi, kai matau kitus valganciu, kazkaip is iprocio noriu kartu uzkrimst. kitas dalykas- gyvenam keturiese su kambariokais ir visi isskyrus mane nuolat vakarais kazka valgo ir gaminasi, o tie kvapai traukia nosi.

Visgi laikausi kol kas labai gerai ir jauciuos taip pat gerai:) ryt jau trecia diena!
Atsakyti