Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(vovėra @ 2012 01 04, 23:19)
Nors susirašinėju pati su savim , bet ga kas kada paskaitys  blush2.gif
Tai va jau baigiu 2 dieną drinks_cheers.gif  naaaa ką galiu papasakoti - pirma diena kurkas lengvesnė buvo, šiandien jau jaučiasi šioks toks silpnumas, beeet aš žinau kad galiu bent kartą nugalėti savo tą nesveiką ligą maistui , gal net pasiseks ir pradėsiu po šio valymo sveikiau maitintis- juk nesinori to baisiojo jo-jo afekto, kai priaugama nesveikai po dietos.  Beje šiandien ir gyme buvau, tai jėgų išties daug mažiau nei įprastai, bet pergalėjau save ir pasportinau.
dietos minusas- klevų sirupas, kuris yra žiaaaauriai skanus , bet brangokas ir greit eina. nusipirkau 3 buteliukus (60 lt kainavo) , jaučiu ryt jau pirmąjį pabaigsiu, nes liko trečdalis. Kitus du arba teks taupiai naudot arba 4 pirktis  g.gif
Beje pati esu 163cm ūgio, šiandien svėriausi tai sveriu 61,2 kg. žiauriai išsigandau svorio, nes niekada nesvėriau daugiau 60 kg ... žodžiu laiku susigalvojau susiimti nes tikrai jau laikas doh.gif

RASYK RASYK,AS SKAITAU smile.gif IR KAUPIUOSI PRADETI PAGALIAU mirksiukas.gif
Atsakyti
O šaunu , kad bent kažkas skaito smile.gif
Na tai ką, baigiu trečią dieną unsure.gif
Tai ką galiu pasakyt- šiandien atsibudau ir labai norėjau valgyt, galvoje vaizdas- pieniška dešrelė su kečupu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir šiaip visą dieną kažkaip sukasi mintys apie maistą.Bet nepasiduodu , ištempsiu kaip nors tikrai 10 dienų, kaip toliau žiūrėsiu. Labiausiai nervina tai jog labai šalta ( aš kai neprivalgius visada šalu ir būnu suizusi).
Beje, kai susidomėjau šia dieta iškart supratau, jog net nebandau tos druskos, nes iškart mesiu viską. Geriu senos arbatą vakarais. Nu vakar keikiau tą arbatą ir visą dietą , kai varinėjo mane į tuliką. Va ir dabar gurkšnoju su viltim, jog šiandien ne taip blogai bus blush2.gif
Avietia, junkis kartu bus smagiau , viena kitą palaikysim drinks_cheers.gif
Beje, vakar paskaitinėjau kitų merginų komentarus ir vieno nesuprantu- kodėl tas klevų sirupas daug kam neskanus? Aš galėčiau ta visą bonkutė išlakt tongue.gif ***** kątik prisiminiau ledus su klevų sirupu. omg , tikiuosi šiandien aš daugiausiai galvojau apie maistą, nes kitaip mane tos mintys pribaigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovėra @ 2012 01 05, 23:40)
O šaunu , kad bent kažkas  skaito  smile.gif
Na tai ką, baigiu trečią dieną unsure.gif
Tai ką galiu pasakyt- šiandien atsibudau ir labai norėjau valgyt, galvoje vaizdas- pieniška dešrelė su kečupu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir šiaip visą dieną kažkaip sukasi mintys apie maistą.Bet nepasiduodu , ištempsiu kaip nors tikrai 10 dienų, kaip toliau žiūrėsiu.  Labiausiai nervina tai jog labai šalta ( aš kai neprivalgius visada šalu ir būnu suizusi).
Beje, kai susidomėjau šia dieta iškart supratau, jog net nebandau tos druskos, nes iškart mesiu viską. Geriu senos arbatą vakarais. Nu vakar keikiau tą arbatą ir visą dietą , kai varinėjo mane į tuliką. Va ir dabar gurkšnoju su viltim, jog šiandien ne taip blogai bus  blush2.gif
Avietia, junkis kartu bus smagiau , viena kitą palaikysim  drinks_cheers.gif
Beje, vakar paskaitinėjau kitų merginų komentarus ir vieno nesuprantu- kodėl tas klevų sirupas daug kam neskanus? Aš galėčiau ta visą bonkutė išlakt tongue.gif  ***** kątik prisiminiau ledus su klevų sirupu. omg , tikiuosi  šiandien aš daugiausiai galvojau apie maistą, nes kitaip mane tos mintys pribaigs  biggrin.gif

planuoju prisijungt,kada baiksiu KT gert gydymo tikslais smile.gif manau,kad su jom nelabai galima, nes nelabai issilvalysiu tada mirksiukas.gif o tu, saunuole,as bandziau ta druskuota vandeni gerti,nieko man baisaus,bet jauciu kai pradesiu gersiu irgi liuosuojancia arbata doh.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau , jog šios dietos besilaikant jokiu būdu negalima jokių vaistų vartot g.gif
o man šiandiena prasidėjo su silpnumo būsena. pasidariau limonado geriau jau biggrin.gif
viskas aplinkui prašyte prašosi suvalgoma. kuo labiau atkreipi žmones einančius iš PC, ir ką jie nusipirko. ypač šiandien sunervino vyras nešantis 4 picos paplotėlius biggrin.gif
bet dižiausia dilema- atvažiavę svečiai. visokiausi troškiniai ir kiti "rimti" patiekala dar man ne tai maišosi akyse. beeeet aš kai pamačiau sūrio pyragą.. . .. . doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif pagalvojau kad nesusilaikysiu, kai jis bus atidarytas. Bet kai pagalvoju, kad jau rytoj bus 5 diena, taigi beveik pusė pereita, tai kažkaip pff nenugalės manęs tas pyragas, kad ir koks skanus jis bebūtų. Jei jau darausi detoksikciją, taik tik 100% cool.gif
tas varymas į tuliką labai mane gąsdina dėl kitos savaitės, kai jau reikės į mokyklą eit. Baisu pagalvot kas bus, jei per kokią pam taip susuks unsure.gif Ai beje pilvas ypač rytais nesveikai gurzgia, tarsi koks katinas jame būtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovėra: 06 sausio 2012 - 19:32
siaubas kaip nekenčiu savęs verysad.gif verysad.gif
nuvalgiau nuo torto nemažai to kremo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
žiauriai savim nusivylus. tikiuosi nepasikartos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovėra: 07 sausio 2012 - 10:39
Vakar susirgau. temperatūra 38.8 unsure.gif
Baigta dieta, tenumečiau 2 kg g.gif
Atsakyti
Sveikos,

pradėsiu aš nuo pirmadienio 4u.gif
gulėjau 4 d. ligoninėj, pamečiau 4 kg. blush2.gif (buvo 69 kg, dabar 65 kg.) taigi noriu dar pasivalyti organizmą.

bet pas mus koks brangus tas sirupas blink.gif
Ketinu parsisiųsti iš http://groceries.asd...requestid=86103
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2012 01 14, 15:27)
Sveikos,

pradėsiu aš nuo pirmadienio  4u.gif
gulėjau 4 d. ligoninėj, pamečiau 4 kg.  blush2.gif (buvo 69 kg, dabar 65 kg.) taigi noriu dar pasivalyti organizmą.

bet pas mus koks brangus tas sirupas  blink.gif
Ketinu parsisiųsti iš http://groceries.asd...requestid=86103

as rigi mastau siustis mirksiukas.gif radau iherbe http://www.iherb.com...3-ml/13573?at=0 ir butent tas grade B, kuri pagal dieta ir rekomenduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 14 sausio 2012 - 17:50
QUOTE(avietia @ 2012 01 14, 18:50)
as rigi mastau siustis mirksiukas.gif radau iherbe http://www.iherb.com...3-ml/13573?at=0 ir butent tas grade B, kuri pagal dieta ir rekomenduoja mirksiukas.gif

Mačiau, bet per brangus... ax.gif
Atsakyti
panelės, klevų sirupo natūralaus organinio yra po 19,90 didelėse maximose. aš pati vilnieė tai Akropoly netyčia radau, lygiai toks pat kažkuriok eko parduotuvėj 26 kainavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovėra @ 2012 01 18, 00:56)
panelės, klevų sirupo natūralaus organinio yra po 19,90 didelėse maximose. aš pati vilnieė tai Akropoly netyčia radau, lygiai toks pat kažkuriok eko parduotuvėj 26 kainavo  thumbup.gif

aciu uz info, reiks paieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovėra @ 2012 01 18, 00:56)
panelės, klevų sirupo natūralaus organinio yra po 19,90 didelėse maximose. aš pati vilnieė tai Akropoly netyčia radau, lygiai toks pat kažkuriok eko parduotuvėj 26 kainavo  thumbup.gif

Pas mus Panevėžy nėra... apėjau visas pardes, pigiausią radau RIMI 350 ml.- 23 lt.
Atsakyti