QUOTE(vovėra @ 2012 01 04, 23:19)
Nors susirašinėju pati su savim , bet ga kas kada paskaitys
Tai va jau baigiu 2 dieną
naaaa ką galiu papasakoti - pirma diena kurkas lengvesnė buvo, šiandien jau jaučiasi šioks toks silpnumas, beeet aš žinau kad galiu bent kartą nugalėti savo tą nesveiką ligą maistui , gal net pasiseks ir pradėsiu po šio valymo sveikiau maitintis- juk nesinori to baisiojo jo-jo afekto, kai priaugama nesveikai po dietos. Beje šiandien ir gyme buvau, tai jėgų išties daug mažiau nei įprastai, bet pergalėjau save ir pasportinau.
dietos minusas- klevų sirupas, kuris yra žiaaaauriai skanus , bet brangokas ir greit eina. nusipirkau 3 buteliukus (60 lt kainavo) , jaučiu ryt jau pirmąjį pabaigsiu, nes liko trečdalis. Kitus du arba teks taupiai naudot arba 4 pirktis
Beje pati esu 163cm ūgio, šiandien svėriausi tai sveriu 61,2 kg. žiauriai išsigandau svorio, nes niekada nesvėriau daugiau 60 kg ... žodžiu laiku susigalvojau susiimti nes tikrai jau laikas

Tai va jau baigiu 2 dieną

dietos minusas- klevų sirupas, kuris yra žiaaaauriai skanus , bet brangokas ir greit eina. nusipirkau 3 buteliukus (60 lt kainavo) , jaučiu ryt jau pirmąjį pabaigsiu, nes liko trečdalis. Kitus du arba teks taupiai naudot arba 4 pirktis

Beje pati esu 163cm ūgio, šiandien svėriausi tai sveriu 61,2 kg. žiauriai išsigandau svorio, nes niekada nesvėriau daugiau 60 kg ... žodžiu laiku susigalvojau susiimti nes tikrai jau laikas

RASYK RASYK,AS SKAITAU