Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

Na ka startavau jau siandiena, junkites kas netingit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 03 07, 11:26)
Na ka startavau jau siandiena, junkites kas netingit wink.gif

Jungsiuos penktadieni smile.gif nes reikia nusiteikti noraliskai del druskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 07, 15:50)
Jungsiuos penktadieni smile.gif nes reikia nusiteikti noraliskai del druskos doh.gif

man su druska kol kas nelabai sekasi draugauti. vakar vakare geriau,tai isgeriau virs puse litro daugiau negalejau,tai aisku efekto tokio koks turi but nebuvo. Neisivaizduoju kaip reikia ta litra isgert, o pvz kaip kitos,jei geriat ryte,tai per kiek laiko ta litra isgeriat? Galvoju gert kokiu arbatu laisvinamu, bet su jom prastai,kad veikti pradeda tik ryte.O druska kai isgeri,keliu valandu begy.
Atsakyti
Aš litro nesidarau schmoll.gif pasidarau puodelį su pora šaukštelių ir išgeriu. Siaubas ima vien tik pagalvojus cry.gif
Atsakyti
mastau ir as uzsiimti situom valymu, bet man tokiai tupai paaiskinkit kas per dalykas ta druska ? Na tema visa perskaiciau tai nesuprantu kada ta vandeni su druska reikia gerti ? ryte ar vakare ir kodel ... ? ir ant tuscio skrandzio pries limonada ar kaip ?

Atsakyti
As geriau ryte, ta druska taip zarnyna atpalaiduoja, kad geriau tik wc ir sedeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 08, 21:33)
As geriau ryte, ta druska taip zarnyna atpalaiduoja, kad geriau tik wc ir sedeti mirksiukas.gif

aisku, zinosiu tada , rytoj zadu lekti nusipirkti produktu limonadui , ir bandyti , oi sunku bus kaip as be kavos pragyvensiu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
man ir kava sventas reikalas, as per diena isgeriu kokios 5-6puod. tai be jos man kosmaras buna, o kai dar apie drauska pagalvoju, mane po jos labai troskina...
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 08, 21:40)
man ir kava sventas reikalas, as per diena isgeriu kokios 5-6puod. tai be jos man kosmaras buna, o kai dar apie drauska pagalvoju, mane po jos labai troskina...

taip pat kaip ir as , kavamane esu lotuliukas.gif siandien dar kavyte o rytoj imsimies darbo su limonadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte24 @ 2012 03 09, 11:11)
taip pat kaip ir as , kavamane esu  lotuliukas.gif  siandien dar kavyte o rytoj imsimies darbo su limonadu  smile.gif

šiandien apsipirksiu, nusikelsiu svarstykles. Užkeltos aukštai smile.gif ir kipsim i darbą
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 09, 08:28)
šiandien apsipirksiu, nusikelsiu svarstykles. Užkeltos aukštai smile.gif ir kipsim i darbą

aprimusi tema, keliam i virsu , siandien pradesiu limonada ax.gif visus produktus nusipirkau
Atsakyti
Pradedu ryt, 3but. klevu sirupo nusipirkau, dar ieskosiu normaliu citrinu. Nes kiek prekybos centruose siandien ziurejau. baisios, suvyte. O jus cili pipira naudosit ar kajano? blush2.gif ar kaip jis ten doh.gif
Atsakyti