Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

Bus ir svečių suaugusių, jau dabar žiurėdama ką gamintis vos spėju seiles ryti blush2.gif O dėl užsisakymo internetu žiurėjau, bet jei pipirai kainuoja 9Lt, tai su pristatumu 20lt.
Kažkaip jau gaila man pinigėlių verysad.gif pristatymas brangiau kainuoja negu pipirai....
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2012 03 21, 23:20)
Bus ir svečių suaugusių, jau dabar žiurėdama ką gamintis vos spėju seiles ryti blush2.gif  O dėl užsisakymo internetu žiurėjau, bet jei pipirai kainuoja 9Lt, tai su pristatumu 20lt.
Kažkaip jau gaila man pinigėlių verysad.gif  pristatymas brangiau kainuoja negu pipirai....

jerguteliau kokia kaina, as Kaune Urmo bazeje pirkau kajeno pipiriuku maltu, tai uz 100gramu sumokejau 5litus ax.gif
tai gal kad seiles neteketu ir nevarvetu bandyk sultis gerti, vis skrandis siewk tiek dirbs, nors zinai... jei bus ir suaugusiu zmoniu tai vargu ar kas iseis, cia tas pats kas prie stalo sau lekstutes nepadeti, o juk ir torta reiks ragaut , ir sampes paskanaut doh.gif
nelaiku ispuole tau ta dieta, bet siulyciau pradejus toki valyma tikrai negerti alkoholio, nes jis gali viska isbalansuoti
Atsakyti
su sventem merginos

siandien pirma diena mano limonado dietos ir ishkilo klausimas man g.gif kazkaip labai rugshtu man pasirode tas limonadas. ar nebus su rugshtingumu negerai jeigu tiek citrinos i diena?
ten kartais nesumaishyta kad mazi suakshteliai produktu?
Atsakyti
Labas merginos! Nu kaip ir nebegeriu to 'limonado', su kuriuo visi bendradarbiai puikiai buvo supazindinti (o kaip gi kitaip, jei visa diena reikia ji gurksnoti). Nukrito kazkiek svorio, vos neapsirgau, bet visa laime uzteko 1 d pasigydyt ir vel ok.. Tik minusas, kad per daug ir per greitai po limonado dietos perejau prie senu iprociu... Atsistate visi buve kg.

Jei gerimas per rugstus, daugiau isipilk klevu sirupo ir daugiau astrumo.. Pasidaryk sau pg skoni. O rugsciu neturetu buti, nes citrinos nekelia rugstingumo, jos sarmina organizma.

Sekmes ir parasyk kaip sekes !!!
Atsakyti
kokia užmiršta tema... keliu į viršų smile.gif

nusprendžiau 6-7 dienas laikytis šios dietos, kadangi noriu svorį išjudinti iš vietos į mažąją pusę. norėčiau numesti 6-7kg, šiuo metu 74/180cm (pamokslavimų apie aukštų moterų svorį nerašykit - nusibodę - visi žinom kokiam svory jaučiamės geriausiai). tiesą sakant ne dėl svorio metu - viskas, ko nereikia, pas mane susikaupę apie liemenį ir pilvą. noriu sumažinti apimtis. žiūrėsim kaip pavyks smile.gif

druskos negersiu - mane nuo jos pykina.

aš gyvenu ne Lietuvoje, bet kažkada LT esu pirkusi natūralų klevų sirupą kažkurioje didesnėje RIMI parduotuvėje Klaipėdoje - tikrai galima rasti, nebūtina siųstis internetu ar naudoti medų. nors medus - sveika. Santa Maria kajeno pipiro rasit bet kurioje parduotuvėje.

pasistengsiu sekantį rytą/dieną aprašyti praėjusios dienos pojūčius.

bus besijungiančių? kartu smagiau gossip.gif
Atsakyti
sveikos, po pirmos dienos -1.4kg, išėjo daug skysčių, alkio nejaučiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Keliu temute i virsu. Pries 3 metus laikiausi sios dietos (pavyko 5 dienas), del svorio tuomet nesijaudinau, tad ir 'pasiekimu' nezinojau. Dieta buvo man - detoxikacijos tikslais.

Si karta (bus 2 kartas) jau idomu ir kg 'tirpimo galimybes', tad nuo pirmadienio pradedu 'limonadintis' (savaitgalis 'audringas' nusimato, tad nenoriu rizikuoti susigadinti dietos nepradejusi) smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasiskaitinėjau Jūsų diskusiją ir noriu paklausti.
Turiu tokią knygelę, kurioje yra aprašomos įvairios organizmo valymo dietos, tarp kurių yra ir , sakyčiau, lietuviškas analogas šiam metodui. g.gif
Ten nurodoma išspausti 8 citrinos sultis, sumaišyti jas su 1,5 l vandens, 2 šaukštais medaus ir pora šaukštelių aitriųjų raudonų pipirų. Laikytis šios iškrovos rekomenduoja 1-3 d., rašo, kad gerai išsivalo žarnynas, šlakai ir toksinai.

Planuoju pabandyti tokį sulietuvintą variantą, gal kas jau bandė ar nori jungtis laikytis kartu kažkurias 3 dienas kitą savaitę? smile.gif
Atsakyti
prisiskaiciau tiek apie dietas ir galvoju sioji turetu man tikti, mano virsvoris laaaabai didelis, kg tiesiog net atrodo kad ir nuo kvepavimo auga tie kg g.gif
14 dienu atrodo labai daug, mastau savaite pasilaikyti sios dietos, issivalyti organizma, o paskui pereiti prie stiklines dietos. Startuosiu kovo 3 diena, siandien leksiu i miesta susipirkti visu indigrientu bigsmile.gif gal kas nori junktis? netaip liudna bus vienai megautis siais kokteiliukais, tik va ta druska man skamba nekaip, oi kaip nekaip schmoll.gif as saldumynus pripratus kasdien valgyti... bet jei jau pasiryzau, tai teks keisti visa mityba is pagrindu.
Atsakyti
skaitau receptuka ir mastau kajeno pipiras, tai tas pats kas cili pipiriukai, arba aitriosos paprikos darkitaip g.gif ar as klystu???
Atsakyti
QUOTE(meskute13 @ 2013 03 03, 20:09)
skaitau receptuka ir mastau kajeno pipiras, tai tas pats kas cili pipiriukai, arba aitriosos paprikos darkitaip  g.gif  ar as klystu???

rusiskose saituose parasyta, kad kajeno pipiro analogas- cilli, raudonas maltas pipiras, aitrus. Svarbiausia kad butu aitrus, o ne koks saldus biggrin.gif

Kagi.... nusipirkau viska ka reikia, isgeriau figura 30+ lenkiskos arbatos... ryt startuosiu biggrin.gif Reikia ir man issivalyti organizma, ypac valosi kepenys. Daug kur raso, kad jei kepenys uzsikimsusios, apaugusios riebalais ir tt, tai jokia dieta ilgam nepades, viskas grizta.
va ka rusai dar raso:
Если вам необходимо есть, подойдут следующие продукты, содержащие большое количество воды. Однако старайтесь ограничивать себя, поскольку потребление пищи замедляет процесс очищения.

Огурец
Арбуз
Апельсины
Грейпфрут
Сельдерей
Помидоры
Виноград без косточек
Любой свежевыжатый фруктовый или овощной сок.


Kagi, sekmes man biggrin.gif o man jos tikrai reikes, nes as jau dvi sav dar kovoju su savim del rukymo doh.gif
Atsakyti
Ar neatsiras norinčių išsivalyti savo organizmą su Master Cleanse?
Pasiskaityti daugiau galima čia.
Negi teks vienai su savim kalbėtis biggrin.gif
Atsakyti