Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

O kur jus perkat ta klevu sirupa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2009 11 03, 17:57)
visgi mmmm artėja g.gif

Zinok nepatariu laikytis nesulaukus.. As bandziau, ir nieko nesigavo, viskas baigesi apsivalgymu, del to ir treniravausi pora dienu, geriau limonado pora stikliniu, paskui pajutau, kad galiu... Labai labai sunku, turbut del to ir neatsilaikiau suvalgius sokolado.
ma najuciu nemokyti apie detoksikacija, nes ja susikau, juk nieko neturetume kito valgyti ar gerti.... Siandien prisipazinsiu, suvalgiau pora migdolu, nes skrandis mane zude, ir vel pykina, atsiprasau jei nuvyliau... bet bent nesuvalgiau viso saldytuvo turinio. supykau ant saves, isgeriau gal litra vandens, rytoj vel daugiau sversiu doh.gif bet tai tik vanduo.
Bandysiu issilaikyti iki 10tos dienos, nezinau kaip iseis vien su sulciu gerimu ta 11aja diena, o paskui sultys ir vaisiai 12aja. Man reikia kraujo tyrimus darytis, gavau siuntima siandien, bet negaliu dabar, nes kai istirs, neras jokio kraujo, limonadas venomis teka biggrin.gif
del svorio kritimo as tikrai neisivaizduoju kaip man taip staigiai! tikrai ne visiems taip, gal priklauso nuo kuno tipo, gal vienus tos rugstys veikia vienaip, kitus kitaip, tikrai nezinau. yra youtube vaikinukas, kuriam taip pat kaip ir man svoris krito, jis taip pat nepasakyciau, kad apkunus. kad po 450g per diena krenta tikrai tikiu...
Rytoj tikrai nesisversiu, nes tikrai mesiu viska pamacius didelius skaicius, nors ir zinau, kad tai tik skysciai.
Siandien tas be nustojimo lakstymas viska sukniso, zinot kaip buna, grizti namo nusikales ir alkanas kaip suo ir griebi be apgalvojimu...
Atsakyti
Master Cleanser, tai būdas išvalyti toksinus ir pašalinti potraukį, susijusių su narkotikais, alkoholiu, tabaku, ir nesveiko maisto valgymu, prarandamas potraukis kavai, arbatai, visiems kolos gėrimams
šaltinis
išverstas
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 04, 00:08)
Zinok nepatariu laikytis nesulaukus.. As bandziau, ir nieko nesigavo, viskas baigesi apsivalgymu, ... Labai labai sunku, turbut del to ir neatsilaikiau suvalgius sokolado.
Siandien prisipazinsiu, suvalgiau pora migdolu, nes skrandis mane zude, ir vel pykina, atsiprasau jei nuvyliau... Siandien tas be nustojimo lakstymas viska sukniso, zinot kaip buna, grizti namo nusikales ir alkanas kaip suo ir griebi be apgalvojimu...

dėl tų mmm, tai man jos tokios trenktos, kad aš žinok jau pripratus, man nereguliarus labai ciklas ir tas psm prasideda prieš porą savaičių,taip kad beveik visada noriu saldaus, noriu rūgštaus ir ant viršaus silkės lotuliukas.gif todėl tokie valymai netgi padeda, iš tikro, ledai pajudėjo, šiandien trečioji diena, tai nudžiugino siaubingai, nes pirmą dieną numečiau 0.400g, o šiandien - 1.6 blink.gif Matyt gerai sakoma, kad iškrovas reikia daryt ne iš kart po apsivalgymo, o kitą dieną, man taip ir buvo, nes balių turėjau prieš tai, matyt tik db visi pasišalino negerumai. šį ryt dar kartą įsitikinau kam tas sūrus vanduo - nuo jo pusę dienos tampaus negalvodama ne vien tik apie maistą, bet ir limonadą doh.gif Valgyt nesinori, netgi prieš draugės atneštus saldainius, kepiau picą ir pyragą obuolių, tai net nesinori paragaut...
kokia čia nuodėmė, tik pagalvok, migdolai, juk ne cepelinai su spirgučiai unsure.gif Nors kai žiūrint iš detoksikacijos proceso, tai jis jau sutrukdytas, bet nemanau,kad čia problema smile.gif Iš vis, šaunuolė, tiek prasilaikius, nžn ar man pavyktų smile.gif Man kitą savaitgalį šventė, tai nelabai noriu laikytis 10 dienų, o po to iš kart į puotą eit, nes valgyt ai galiu susilaikyt, ale kokteilio - tikrai neišsisuksiu, o po tokių detoksikacijų, tai gali ir širdis sustot lotuliukas.gif tai galvoju kokias 4 - 5 dienas ant limonado , o paskui su sultim grįžiu prie normalaus maitinimo...
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2009 11 04, 11:26)
dėl tų mmm, tai man jos tokios trenktos, kad aš žinok jau pripratus, man nereguliarus labai ciklas ir tas psm prasideda prieš porą savaičių,taip kad beveik visada noriu saldaus, noriu rūgštaus ir  ant viršaus silkės lotuliukas.gif todėl tokie valymai netgi padeda, iš tikro, ledai pajudėjo, šiandien trečioji diena, tai nudžiugino siaubingai, nes pirmą dieną numečiau 0.400g, o šiandien - 1.6 blink.gif Matyt gerai sakoma, kad iškrovas reikia daryt ne iš kart po apsivalgymo, o kitą dieną, man taip ir buvo, nes balių turėjau prieš tai, matyt tik db visi pasišalino negerumai. šį ryt dar kartą įsitikinau kam tas sūrus vanduo - nuo jo pusę dienos tampaus negalvodama ne vien tik apie maistą, bet ir limonadą doh.gif  Valgyt nesinori, netgi prieš draugės atneštus saldainius, kepiau picą ir pyragą obuolių, tai net nesinori paragaut...
kokia čia nuodėmė, tik pagalvok, migdolai, juk ne cepelinai su spirgučiai unsure.gif Nors kai žiūrint iš detoksikacijos proceso, tai jis jau sutrukdytas, bet nemanau,kad čia problema smile.gif Iš vis, šaunuolė, tiek prasilaikius, nžn ar man pavyktų smile.gif Man kitą savaitgalį šventė, tai nelabai noriu laikytis 10 dienų, o po to iš kart į puotą eit, nes valgyt ai galiu susilaikyt, ale kokteilio - tikrai neišsisuksiu, o po tokių detoksikacijų, tai gali ir širdis sustot lotuliukas.gif tai galvoju kokias 4 - 5 dienas ant limonado , o paskui su sultim grįžiu prie normalaus maitinimo...

Zinau... Vakar prigeriau laisvinamuju kaip kasnakt tai turbut viskas ir pasisalino siryt, zarnas dar labiau praslave tie riesutai.
Siandien surus vanduo ne velnio jokio efekto nedave, o geriau 3 dideles stiklines su 1a.s. su dideliu kaupu kiekvienoje... dar puse stiklines po ju nuplauti suruma. tik vidurius suka, kazkas burbuliuoja pilve. mane labai troskina jo isgerus, noriu vis daugiau vandens, tada jauciuosi kaip balionas ir skrandis visai nemazeja, istampytas su tais litrais...
Pabandyk pora dienu, bet geriau but jei 5ar 7nias issilaikytum, cia minimalus laikas man atrodo. Kazkaip persilauzimas apie 6ta dien pasijaucia, pradedi jausti, kad organizmas tuscias, neuzterstas maistu, todel man labai gaila, kad uzvalgiau, nors ir labai nedaug, bet jauciuosi sutersta is vidaus.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 04, 13:34)
[size=1][/size]
Zinau... Vakar prigeriau laisvinamuju kaip kasnakt tai turbut viskas ir pasisalino siryt, zarnas dar labiau praslave tie riesutai.
Siandien surus vanduo ne velnio jokio efekto nedave, o geriau 3 dideles stiklines su 1a.s. su dideliu kaupu kiekvienoje... dar puse stiklines po ju nuplauti suruma. tik vidurius suka, kazkas burbuliuoja pilve. mane labai troskina jo isgerus, noriu vis daugiau vandens, tada jauciuosi kaip balionas ir skrandis visai nemazeja, istampytas su tais litrais...
Pabandyk pora dienu, bet geriau but jei 5ar 7nias issilaikytum, cia minimalus laikas man atrodo. Kazkaip persilauzimas apie 6ta dien pasijaucia, pradedi jausti, kad organizmas tuscias, neuzterstas maistu, todel man labai gaila, kad uzvalgiau, nors ir labai nedaug, bet jauciuosi sutersta is vidaus.

na tikrai, juk riešutai turėtų prašluot visas žarnas, čia manau daugiau psichologinis barjeras, kad va, nusižengiau, blogai ir panašiai, man visada taip būna, kad jei laikausi, kažko suvalgau ne to, kad ir sveiko, kad ir nedaug, bet pasileidžiu tada visai, tipo, kad va, jau nusižengiau ir pan, būna prasta savijauta, bet manau mažiau kvaršyk galvą ir eik toliau savo keliu,manau ryt būsi stipresnė psichologiškai ir pačiai bus ramiau 4u.gif
Man sūrus vanduo ir nieko neduoda šiandien g.gif o troškina, tai siaubas, aš nežinau, tikriausiai iš viso, kokius 5 litrus išgeriu skysčių doh.gif dėl inkstų baisu, bet kai pamislinu, riebiu maistu juos dar ne taip kankinu blush2.gif Patarimas iš patirties, dirbantiem , studijuojantiem ir kontaktuojantiem su žmonėm - nepatariu pradėt lotuliukas.gif JAu tas dvokas iš burnos, net nemoku jo apsakyt, toks iš vidaus, valaus dantis n kartų dienoj, bet labai jau laikina, vakar negalėjau užmigt net nuo jo unsure.gif lotuliukas.gif ir dar, pilvo skausmai verysad.gif Šiaip tai naktim skaudėdavo, o šiandien ir rytą skaudėjo , bet dabar nebeskauda, tai nežinau, ar čia man jį skauda dėl "valymosi", ar skrandis streikuoja (turėjau bėdų su juo seniau), tai kiekvieną naktį sakau, kad sustosiu, nes baisu atnaujint senas ligas, bet kai dieną jaučiuosi gerai, gaila viską mest smile.gif žinau, kad pipirai valo toksinus, bet aš juoa pamažinau, nes nenoriu skrandžio dar labiau erzint... Pagauna jau azartas, tai norisi pažiūrėt, o kas toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
klausyk, Truputigyva, ar citrinu sulciu nepadaugini, kad dvokas is burnos toks baisus? As isgerus taip pat nemaloniai jauciuosi, tad zinokit nerupi man ar skiriasi skrandzio sultys ar ne, kramtau guma tas pora val darbe, nes as bendrauju su klientais, turiu virs 200 kolegu, negaliu atrodytui idealiai, o prabilus dvokas visus net isverstu is koju. Jis nera toks blogas, tik ta rugstis sutraukia liezuvi. as pirmas dienas neturejau citrinu, naudojau is buteliuko, isvis griauze nerealiai.
Siandien atsidariau nauja citrinu poka, kokios karcios! blink.gif siaubas. sirupas ir pipirai kazkaip uzmuse ta kartuma..
As pamaciau viena sutapima.... isgerus suraus vandens ir vandens ant virsaus nulis reakcijos. isgeriau dabar limonado stikline mazdaug ir po poros minuciu lekiau i wc. O del valgymo ir vel prasidejo sysiojimas per uzpakali... Rytoj busiu namuose, bandysiu isgerus suru vandeni ji uzgerti limonadu.

o tu ji kaip darai? i buteli visai dienai? po stikline? ar dedi citrinos minkstima?
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 04, 14:04)
klausyk, Truputigyva, ar citrinu sulciu nepadaugini, kad dvokas is burnos toks baisus? As pamaciau viena sutapima.... isgerus suraus vandens ir vandens ant virsaus nulis reakcijos. isgeriau dabar limonado stikline mazdaug ir po poros minuciu lekiau i wc. O
o tu ji kaip darai? i buteli visai dienai? po stikline? ar dedi citrinos minkstima?

Tai kad ne, viską darau kaip parašyta unsure.gif Taisausi iš karto visai dienai, 12 šaukštų citrnos ( spaudžiu vieną didelę su sulčiaspaude), 12 klevų sirupo, 1.a.š pipirų, 1.2 litro vandens.
Aš kai geriu sūrų vandenį, litrą išgeriu per 4 - 5 kartus, tai kai jį išgeriu, išgeriu dar kelias stiklines paprasto vandens, kad nuplaut tą bjaurastį, gal rimtai reikia limonadu užsigert, gal tas vanduo sutrukdo? reiks ryt pabandyt smile.gif Minkštimo citrinos nepilu, geri su juo Tu?
Atsakyti
8oji diena
Svoris: nesisveriau, nes buvau prisigerus per daug skysciu.
Savijauta: Viena is sunkiausiu dienu maisto atzvilgiu. Buvau prie pasidavimo slenkscio n kartu. Viskas vilioja beprotiskai, ir troskina nezminiskai, pasistacius jau 3cia litra vandens, priedo limonadas. Nenoriu tiesiog pasiduoti, bet siandien suklupti buvo lengviausia, nors liko jau tiek nedaug!
patarciau per 7dienas istustinti visas skanumynu atsargas ir uzdrausti seimos nariams kazka tokio parsinesti namo. kuo maziau dirgikliu, tuo geriau. Net guminuku uzsimaniau, kuriu visiskai nemegstu. vos picos is darbo eidama nenusipirkau. paskui vos i mcDonald's neuzsukau, stovejau prie gerybiu spinteles belenkiek laiko ir t.t.
sedziu apsikabinus vandens buteli.
eisiu ansti miegoti, ryt pasportuoti reikes.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 04, 23:20)
8oji diena

Sveika, kaip sekasi, nepalūžai dar? Čia tau 4u.gif už didelę valią. Linkiu kad ir po šio apsivalymo, nešoktum prie senojo rėžimo ir kažką keistum savo mityboj, kad daugiau nereikėtų laikytis tokiu drastiškų dietų. Siūlau bent pora savaičių pasimaitinti va taip o gal ir visą mėnesį, kad užtvirtintum tai ką pasiekei wink.gif
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
9oji diena
Ir as pasiduodu......
Suvalgiau dziovintu slyvu, nes nuo vakar alkis varo is proto, ne fizinis, bet galvoj mintys vien apie maista sukosi. Taip pat isgerus limonado be proto degino liezuvi.

daugiau parasysiu veliau.

Varnike, aciu uz patarimus, bet as maitinuosi tikrai sveikai. svrio priaugau del to, kad atejo periodas kai pradejau nepaisyti ka dedu i burna, plius dirbau su kolega, kuris megsta saldumynus labiau nei as, tad abu nusivaziavom.... Baigesi mano ryjimas.... dar vienas dalykas, kuris per savaite priaugino beveik 2kg- pieno produktai. labai liesa varske. bandziau kuo maziau kcal suvartoti. as netoleruoju pieno, pradejau pustis..

Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 05, 15:59)
9oji diena
Ir as pasiduodu......
Suvalgiau dziovintu slyvu, nes nuo vakar alkis varo is proto, ne fizinis, bet galvoj mintys vien apie maista sukosi. Taip pat isgerus limonado be proto degino liezuvi.
[

nebūk pesimistiška, medalį Tau 4u.gif Tik manau kuo ramiau reiktų grįžt prie mitybos, nes tikiu, kad labai alkana, ir norisi visko, kas blogiausia, bet sunku organizmui bus susitvarkyt su daug maisto, tai geriau mažiau, sveikiau, kai galėsi parašyk kiek numetei smile.gif o druską visas dienas geri? Aš šiandien palausiau Tavo patarimo ir druską gėriau su limonadu - į tūliką bėgioju kas 20 -30min blink.gif tai ir galvoju, ryt laukia ilga kelionė, neturėsiu galimybės stot kas kelias minutes, kažin labai didelė nuodėmė tos šlikštynės negert? MAn šiandien irgi emocinis alkis kankino, kepiau užkepėlę, tai nieko, bet po pietų galvojau nužudys,kaip pakramtyt noriu,tai pakramčiau ir išspjoviau ir suvokiau,kad mane kankina ne valgymas, o emocinis noras kramtyt, visai nesinorėjo maisto nuryt, tik taip gerą buvo pajust skonį. Man 4 diena, atsiminiau,kad mėtų arbata galima,tai buvo gerą kitokį skonį pajust. Ryt laukia išbandymų diena, nes ne namie būsiu, ne savo aplinkoj, tai teks labai pavargt, ne dėl to, kad bijočiau dėl savęs,kad prisivalgysiu, bet dėl aplinkinių, kurie kiša,kiša ir atsisakymų nesupranta doh.gif Tai tiek,jei išsilaikysiu, vėliau parašysiu savo reziume smile.gif
Atsakyti