QUOTE(varnikė @ 2009 11 05, 15:07)
Šaunuolė, tik nesigraužk, daugiau tikrai nereikia savęs kankinti.
reikia abi slykstynes gerti... todel as ir geriau bent jau laisvinamuju tabletes...
Tai va, tikrai organizmas pasake, kad gana.. reikia isiklausyti. kai prasideda nezmoniskas liezuvio deginimas tikrai man negeras zenklas, o ir sakoma, kad kai liezuvis pasidaro rausvas organizmas issivale. mano liezuvio kailiukas dingo, gal man ir 8d. uzteko!

ne tokia toksiska buvau
truputigyva, negeriau visas dienas, nes pora kartu reikejo tiesiog islekti is namu ryte, viena karta praleidus isgeriau vakare ir tai man labai nepatiko, daugiau taip nedariau, pirmadieni berods praleidau, nes velai atsikeliau, nebuvo laiko. as taip pat siryt 3stiklines suraus vandens su 1na limonado uzgeriau, lekiau i wc po poros minuciu, tik gurguliuoti viskas pradejo

bet zinok jei dar issilaikysi nebelakstysi i wc iskart. man kuo toliau, tuo maziau norejosi, ryte tik del to, kad laisvinamuju isgeri vidurius susuka, kartais suveikdavo tik apie pietu meta... as taip pat dariau apie 4- 5d. kramciau ir spjoviau kai maista gamindavau, nes as visada ragauju, jei birzgalas bus vaikas nekvailas, nevalgys....
as savim didziuojuosi... 8 dienas be maisto, be tikro maisto... nevilioja manes joks slamstas... nuejus i virtuve tvarka spintelese ir saldytuve padariau. visus vaiko uzkanzius(ryziu trapuciai, guminukai ir pan, bet as nenoriu ant ju uzsikabliuoti), visus riesutus ir seklas, medu ir t.t. sudejau i viena spintele.
saldytuve visus produktus, kuriu tikrai nenoriu buti suviliota (vaikiskos varskytes, jogurtai su sokoladiniais kamuoliukais ir pan, velgi mazojo skanestai), viskas nukeliavo i zemiausia lentyna.
nieko baisaus pas mane saldytuve istikruju nera... vien vaisiai. super nekaloringas majonezas. sultys. uogienes, bet ju nera su kuo valgyti

bet kaip visada, geriausia vengti dirgikliu, nes niekada nezinai kas uzeis...
del to siandien ir baigiau, nes bijojau, kad jei dar palauksiu nueisiu kokios picos pirkti, dabar tik pora dziovintu slyvu, labai sveikos duonytes riekele suvartota... kad uzciauptu ta emocini alki. viskas. nurimau. nieko daugiau nesinori.
zinokit negaliu pastaruoju metu atsispirti vieninteliam dalykui- vaniliniam sojos pienui.... paprasto pieno negaliu gerti, bet sitas koks skanus... kaip i viska tinka...
svoris mano po 57,4kg nebekrito, nes geriau istisai, net naktim, tad taip sakant reikia gerai issisysioti ir galesiu pasakyti ar jis dar labiau nukrito...