Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(Truputigyva @ 2009 11 05, 16:48)

O tu nebandei vietoje to sūraus vandens senos lapų arbatą gerti. Juk poveikis tas pats. Kam jus taip kankinatės su tuo sūriu vandeniu. Aš irgi kai pirmą kartą laikiausi šios dietos, tai kankinausi su tuo vandeniu. Daugiau nei į burną jo neimsiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 05, 15:59)
9oji diena
Ir as pasiduodu......

Šaunuolė, tik nesigraužk, daugiau tikrai nereikia savęs kankinti.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 11 05, 15:07)
Šaunuolė, tik nesigraužk, daugiau tikrai nereikia savęs kankinti.

reikia abi slykstynes gerti... todel as ir geriau bent jau laisvinamuju tabletes...
Tai va, tikrai organizmas pasake, kad gana.. reikia isiklausyti. kai prasideda nezmoniskas liezuvio deginimas tikrai man negeras zenklas, o ir sakoma, kad kai liezuvis pasidaro rausvas organizmas issivale. mano liezuvio kailiukas dingo, gal man ir 8d. uzteko! bigsmile.gif ne tokia toksiska buvau biggrin.gif

truputigyva, negeriau visas dienas, nes pora kartu reikejo tiesiog islekti is namu ryte, viena karta praleidus isgeriau vakare ir tai man labai nepatiko, daugiau taip nedariau, pirmadieni berods praleidau, nes velai atsikeliau, nebuvo laiko. as taip pat siryt 3stiklines suraus vandens su 1na limonado uzgeriau, lekiau i wc po poros minuciu, tik gurguliuoti viskas pradejo lotuliukas.gif bet zinok jei dar issilaikysi nebelakstysi i wc iskart. man kuo toliau, tuo maziau norejosi, ryte tik del to, kad laisvinamuju isgeri vidurius susuka, kartais suveikdavo tik apie pietu meta... as taip pat dariau apie 4- 5d. kramciau ir spjoviau kai maista gamindavau, nes as visada ragauju, jei birzgalas bus vaikas nekvailas, nevalgys....

as savim didziuojuosi... 8 dienas be maisto, be tikro maisto... nevilioja manes joks slamstas... nuejus i virtuve tvarka spintelese ir saldytuve padariau. visus vaiko uzkanzius(ryziu trapuciai, guminukai ir pan, bet as nenoriu ant ju uzsikabliuoti), visus riesutus ir seklas, medu ir t.t. sudejau i viena spintele.
saldytuve visus produktus, kuriu tikrai nenoriu buti suviliota (vaikiskos varskytes, jogurtai su sokoladiniais kamuoliukais ir pan, velgi mazojo skanestai), viskas nukeliavo i zemiausia lentyna.
nieko baisaus pas mane saldytuve istikruju nera... vien vaisiai. super nekaloringas majonezas. sultys. uogienes, bet ju nera su kuo valgyti thumbup.gif bet kaip visada, geriausia vengti dirgikliu, nes niekada nezinai kas uzeis...
del to siandien ir baigiau, nes bijojau, kad jei dar palauksiu nueisiu kokios picos pirkti, dabar tik pora dziovintu slyvu, labai sveikos duonytes riekele suvartota... kad uzciauptu ta emocini alki. viskas. nurimau. nieko daugiau nesinori.
zinokit negaliu pastaruoju metu atsispirti vieninteliam dalykui- vaniliniam sojos pienui.... paprasto pieno negaliu gerti, bet sitas koks skanus... kaip i viska tinka...

svoris mano po 57,4kg nebekrito, nes geriau istisai, net naktim, tad taip sakant reikia gerai issisysioti ir galesiu pasakyti ar jis dar labiau nukrito...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 05, 17:27)
nevilioja manes joks slamstas... nuejus i virtuve tvarka spintelese ir saldytuve padariau. svoris mano po 57,4kg nebekrito, nes geriau istisai, net naktim, tad taip sakant reikia gerai issisysioti ir galesiu pasakyti ar jis dar labiau nukrito...

Nor dauguma nepritaria tokiom dietom, bet man jos padeda pajust tikrąjį skonį, kažkaip visada,kai išsivalai, nebesinori į save kišt visokio šlamšto, seniau buvau su įvairiausiom dietom numetus apie 18 kg, daug kas peikė, nes tos dietos buvo mažo kaloringumo, tačiau po jų pakeisdavau gyvenimą, imdavaus valgyt sveikus produktus, vaisiai, daržovės, mažiau kiaulienos ir panašiai, tačiau metai laiko, buvo daug visokių bėdų, netekčių, kadangi aš emocinė valgytoja, tai ir viską susigražinau, dabar vėl noriu pradėt maitintis gražiai. Tokie išsivalymai,labai graži pradžia į sveikesnį gyvenimą Tai lauksim rezultatų bigsmile.gif

Varnike,
ar Tu visas 10 dienų laikeisi? kiek nukrito, kokia savijauta? o senų lapų arbata vakare, pagal tikrąją dietą, laisvinamoji arbata vakare, ryte tas šlykštusis gėrimukas, kuris man baisesnis už nevalgymą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Truputigyva: 05 lapkričio 2009 - 17:11
As manau, kad to suraus vandens gerimas ryte idetas todel, kad uzmustu apetita bent pirmajai dienos daliai, nes as po to litro bent iki pirmos valandos net apie limonado gerima negaledavau pagalvoti...
va katik dariau pietus: kuskusa su sojos granulemis ir darzovemis. isrankiojau ir suvalgiau tik darzoves... daugiau nieko nesinorejo.
kazkodel labai traukia prie riesutu paskutiniuoju metu, gal ko truksta...... g.gif

as taip pat emocine valgytoja, bet pas mane atvirksciai... kuo labiau jaudinuosi, tuo maziau valgau. sveriau 54kg. bet paskutinius 6men viskas pasidare labai puiku... draugai, vakarienes, maisto gaminimas su MB tapo musu labai megiamu ritualu, o kai mylimasis vis kartoja, kokia esi grazi ir kad numetus svorio atrodau kaip skeletas ir jam nepatinku kazkaip valgai ir nesuki galvos. bet savo pazada sulauziau, sakiau, kad 58kg ribos neperzengsiu, bet perzengiau... ir pradejau panikuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 05 lapkričio 2009 - 17:43
QUOTE(Truputigyva @ 2009 11 05, 18:09)

Varnike,
ar Tu visas 10 dienų laikeisi? kiek nukrito, kokia savijauta? o senų lapų arbata vakare, pagal tikrąją dietą, laisvinamoji arbata vakare, ryte tas šlykštusis gėrimukas, kuris man baisesnis už nevalgymą blush2.gif

Laikiausi visas keturias biggrin.gif tiek sau ir buvau nusibrėžus. Šitoj temoj jau esu aprašius savo potyrius. Labai paaštrėjo visi pojūčiai - skonio, kvapo, net regėjimo, spalvos ryškesnės patapo (gal kai kam tai skambės juokingai blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 11 06, 10:46)
Laikiausi visas keturias biggrin.gif tiek sau ir buvau nusibrėžus. Šitoj temoj jau esu aprašius savo potyrius. Labai paaštrėjo visi pojūčiai - skonio, kvapo,  net regėjimo, spalvos ryškesnės patapo (gal kai kam tai skambės juokingai blush2.gif ).

o man zinok nieko..... gal del to, kad tas pirmasias dienas sokolado uzvalgiau...? kvapai... gal but.... kava labai kvepejo, bandeliu kvapas... bet tai manau tik psichologinis poveikis, uzuodi tai, ko labiausiai pasiilgai. kad zuvim dvoke prie kazkokios parduotuves ir pajutau tikrai nesistebiu, nes visi susirauke praeidavo lotuliukas.gif

gal geriau 100% svariai ir 4dienas nei 8dienas ir is ju puse pasukciavus su sokoladu ar riesutais...

numeciau apie 6,3kg per tas 8dienas.... blush2.gif vakar pavalgiau, bet vistiek svoris toks...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 06, 15:15)

numeciau apie 6,3kg per tas 8dienas.... blush2.gif vakar pavalgiau, bet vistiek svoris toks...

Fantastiškas pasiekimas thumbup.gif Man penkta diena į galą, laikytis toliau nebūtų sunku, nes visai nėra poreikio valgyt, tačiau grįžau pas Tėvus, tai pačios suprantat - labai sunku, nes vis pavalgyk, pavalgyk...Šiandien pavyko išlaviruot, nenoriu, kad jie žinotų, kad laikaus, o nutraukt irgi lotuliukas.gif Tai "žaisiu" toliau, žiūrėsim kiek ilgai smile.gif Visokių niuansų buvo, bet apie viską papasakosiu nuosekliai, kai baigsiu šį detoksą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2009 11 06, 17:49)
Fantastiškas pasiekimas thumbup.gif Man penkta diena į galą, laikytis toliau nebūtų sunku, nes visai nėra poreikio valgyt, tačiau grįžau pas Tėvus, tai pačios suprantat - labai sunku, nes vis pavalgyk, pavalgyk...Šiandien pavyko išlaviruot, nenoriu, kad jie žinotų, kad laikaus, o nutraukt irgi  lotuliukas.gif Tai "žaisiu" toliau, žiūrėsim kiek ilgai smile.gif  Visokių niuansų buvo, bet apie viską papasakosiu nuosekliai, kai baigsiu šį detoksą smile.gif

Man su draugais susitikus taip buna, tad kartais geriau baltas melas nei tiesa. O melas mano buna, kad jau netik pavalgius, bet persivalgius, nes jei pasakau, kad dietos laikausi visada ta pati gaidele: tau nereikia jokiu dietu, uzvalgyk.....

man valgyti norisi tik per pietus, suvalgiau sausu pusryciu labai sveiku, paskui sojos jogurto, na ir cennelloni dariau, tik kadangi pacios gamybos nedariau labai riebiai.
vis dar geriu limonada, nes gaila citrinu ir klevu sirupo likusio, nesinori, kad stovetu tongue.gif

labai atsargiai reikia rinktis maista.... vakar sparaginiu pupeliu svieziu valgiau, laaaabai vidurius pute, iki siandien jauciu... as dazniausiai tokiu problemu neturiu, tad manau tai detokso poveikis...
Atsakyti
Kaip merginos laikotės? Mazhulinka, ar nesugrįžo numesti kg?
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 11 19, 12:50)
Kaip merginos laikotės? Mazhulinka, ar nesugrįžo numesti kg?

sugrizo nes... valgiau labai nesveikai, daugiau nei bet kada, ne del MC, del to, kad kazkoks kvailas periodas gyvenime atejo... pradejau kaip beprote su savim sneketis, bet tikiuosi tai pades... jei buciau grizus prie savo senu, geruju maitinimosi iprociu tikrai svoris butu nesugrizes...
Atsakyti
na ką, penktoji diena kaip ir baigias smile.gif o jaučiuosi, tiesą sakant, puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ridenkis @ 2009 11 20, 21:07)
na ką, penktoji diena kaip ir baigias smile.gif o jaučiuosi, tiesą sakant, puikiai smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif saunuole! kaip sekasi? ar pavyko be jokiu nukrypimu issilaikyti? mirksiukas.gif
Atsakyti