Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Smurka @ 2006 02 19, 12:16)
Vo vo, aš ir sakau, nu akurat mano istorija, mano buvusi poza lotuliukas.gif  Oi, kiek aš kartojau sau, kad esu stipri (ir buvau stipri). Tik kur ta mano siprybė dingo g.gif

Dėl niko pagalvosiu mirksiukas.gif

nedings ta mano stiprybė...aš per daug gerai save žinau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 19, 12:19)

lotuliukas.gif Be komentarų.
Jau dabar matyti, kad esi sveiką nuovoką praradusi. O čia dar tik pradžia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 19, 12:23)
lotuliukas.gif Be komentarų.
Jau dabar matyti, kad esi sveiką nuovoką praradusi. O čia dar tik pradžia tongue.gif

nepažįsti manęs..todėl nesakyk taip,kad esu praradusi sveiką nuovoką... ax.gif
juk viskas priklauso nuo požiūrio į tą pažintį su turku...
nepradedam bereikalingų diskusijų...niekam jos čia neįdomios 000189.gif friends.gif brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 19 vasario 2006 - 12:34
QUOTE(logika @ 2006 02 19, 12:19)

Aš irgi be žodžių.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukė @ 2006 02 19, 15:13)
Aš irgi be žodžių.. blink.gif

kodėl? g.gif
Atsakyti
Tu negali būt tokia užtikrinta savim, nes visada atsiras stipresnių žmonių už tave (nebūtinai turkai)..Vertink situaciją realiai, bet nesakyk kad viską gali kontroliuoti, nes viskas NEPASTEBIMAI gali išslysti iš rankų..
Atsakyti
QUOTE(kriziukė @ 2006 02 19, 15:49)
Tu negali būt tokia užtikrinta savim, nes visada atsiras stipresnių žmonių už tave (nebūtinai turkai)..Vertink situaciją realiai, bet nesakyk kad viską gali kontroliuoti, nes viskas NEPASTEBIMAI gali išslysti iš rankų..

kai situacija pasidarys nebekontroliuojama teks viską nutraukti... blink.gif
juk viskas yra taip...bendraujam..susitiksim,pažiūrėsim kaip bus...aš juk nesakau,kad jau kraunu pinigus ir daiktus, ir važiuoju viską metusi į Turkiją...
nesu aš gal fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 19 vasario 2006 - 16:02
siūlau logikai paskaityti Isyankar postus. Kai tik ji prisijungė čia forume ir dabartinius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2006 02 19, 16:30)
siūlau logikai paskaityti Isyankar postus. Kai tik ji prisijungė čia forume ir dabartinius wink.gif

gerai.ačiū už pasiūlymą. 4u.gif aš su isyankar jau šnekėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 19 vasario 2006 - 16:35
QUOTE(logika @ 2006 02 19, 15:54)
kai situacija pasidarys nebekontroliuojama teks viską nutraukti... blink.gif

Mano situacija nekontroliuojama. O nutraukti nieko nesugebu, nors ir amžiumi, ir gyvenimo patirtimi tave visa galva lenkiu.

O būtum girdėjusi, kaip dar prieš metus, ne, prieš pusmetį apie visa tai kalbėjau lotuliukas.gif Nugi lygiai taip pat kaip ir tu. Todėl man ir juokinga, nes tavyje pradžią nuprotėjimo jau užuodžiu mirksiukas.gif Sakau, tau viskas klostosi pagal mano scenarijų. Galiu net pasakyti, kas bus po mėnesio, jei dar tik neprasidėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar turėjau progą pasikalbėti su draugu. Jis dabar armijoj, tai pasakė taip :"Dabar suprantu, kodėl Europos Sąjunga nenori priimti Turkijos ir jie yra teisūs. Bijokit turkų ne dėl to, kad jie musulmonai, o dėl to, kad jie yra gyvuliai". unsure.gif

Kokie iš jų musulmonai, jeigu armijoje yra draudžiama eiti penktadieniais į mečetę ir vieną kartą į mėnesį atvažiuoja striptizo šokėja (dažniausiai rusaitė), kad vaikinai prasiblaškytų. Kaip mano draugas apibūdino, tai ten iš viso tik apie 10 turi išsilavinimą universitetinį, o kiti šiaip tokie nužmogėję padarai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 19, 18:28)
Mano situacija nekontroliuojama. O nutraukti nieko nesugebu, nors ir amžiumi, ir gyvenimo patirtimi tave visa galva lenkiu.

O būtum girdėjusi, kaip dar prieš metus, ne, prieš pusmetį apie visa tai kalbėjau lotuliukas.gif  Nugi lygiai taip pat kaip ir tu. Todėl man ir juokinga, nes tavyje pradžią nuprotėjimo jau užuodžiu mirksiukas.gif  Sakau, tau viskas klostosi pagal mano scenarijų. Galiu net pasakyti, kas bus po mėnesio, jei dar tik neprasidėjo rolleyes.gif

klystate,Smurka. smile.gif juk nepažįsti manęs...kaip gali sakyti,kad žinai,kas bus?...nesijaučia jokio nuprotėjimo...ir tu tikrai nežinai,kas bus po mėnesio ,kaip yra, kaip buvo, nors ir lenki mane visa galva...patikėk manimi...sek įvykius...pamatysi... mirksiukas.gif
mes skirtingos... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 19 vasario 2006 - 18:40