Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

[quote=Isyankar,2006 02 20, 08:10]
Bet aš lagaminų niekur nesikraunu ir nieko nemetu biggrin.gif Tai būtų kvaila vien savos ateities atžvilgiu, bet nesakykit kad Shalimar nepasisekė g.gif Dabar sau tvarkingai gyventų, jokių linksmų ir gražių prisiminimų, gal tiek daug Europos būtų nepamačius. Reikia gyventi kol jaunas, bet aš spėju savo jaunąsias dieneles tvarkingai universitete praleisiu, paskui tvarkingai darbą Lietuvoj susirasiu.. Nieko gero kai pagalvoji verysad.gif biggrin.gif
[/quote
gyvenk,kol jaunas esi...nors man irgi taip pat...pabaigsiu universitetą,o po to darbas...gal atsiras šeimyba kokia...vaikų soske.gif
beje,isiyankar,vaikino savo nepaminėjai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 02 20, 08:10)
bet nesakykit kad Shalimar nepasisekė g.gif Dabar sau tvarkingai gyventų, jokių linksmų ir gražių prisiminimų, gal tiek daug Europos būtų nepamačius.

Sakau. Nepasisekė. Nors tai, kas buvo, nebesugrąžinsi, tebus tai nurašyta į patirtį, kuria linkėčiau kitoms nepasinaudoti, nes tiesiog nepelninga.

Anoks čia pasisekimas - iššvaistyti metai. Po Europą jinai ir taip keliavo, keliaudama ir su juo susipažino, ne per internetą. Jei nebūtų pasidavusi meilės traukai, šiandieną jau būtų ir universitetą baigusi, ir magistro laipsnį beturinti. Ir ta pati Europa būtų buvusi pamatyta, kas ten žino, gal pagal mainų programą toj pačios Austrijoj būtų tekę studijuoti.

Nepyk, Shalimar, kad aš čia taip griežtai savo nuomonę išsakiau. ax.gif Bet ir tu pati tai žinai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 20, 23:20)
Sakau. Nepasisekė. Nors tai, kas buvo, nebesugrąžinsi, tebus tai nurašyta į patirtį, kuria linkėčiau kitoms nepasinaudoti, nes tiesiog nepelninga.

Anoks čia pasisekimas - iššvaistyti metai. Po Europą jinai ir taip keliavo, keliaudama ir su juo susipažino, ne per internetą. Jei nebūtų pasidavusi meilės traukai, šiandieną jau būtų ir universitetą baigusi, ir magistro laipsnį beturinti. Ir ta pati Europa būtų buvusi pamatyta, kas ten žino, gal pagal mainų programą toj pačios Austrijoj būtų tekę studijuoti.

Nepyk, Shalimar, kad aš čia taip griežtai savo nuomonę išsakiau.  ax.gif Bet ir tu pati tai žinai, ar ne?

Zinau smile.gif Bet...tai buvo graziausi metai mano gyvenime.Ne kiekviena diena aisku, asaros pastovios, skyrybos, rietenos iki mustyniu, grazus susitaikymai ir panasiai.Bet daug ko is to pasimokau.Visu pirma - niekada negalima atiduoti meilei visos saves.Ir prisiekiau sau, kad niekada joks vyras nebeprives manes iki asaru, praejo keli metai, o pazado laikausi ax.gif Tik, kaip pasake bureja, pas kuria lankiausi, uzdariau visas duris i sirdi, o atidaryti ju nebesigauna unsure.gif
Vajetus kaip filosofiskai as siandien nusiteikus mastau.gif mastau.gif mastau.gif

Beje, skambino ka tik turkas mano, apsiverkes visas.Atejo jo eile asaroms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 02 20, 23:35)
Ne kiekviena diena aisku, asaros pastovios, skyrybos, rietenos iki mustyniu, grazus susitaikymai  ir panasiai.

Tada nelabai pasisekė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 02 20, 23:46)
Tada nelabai pasisekė g.gif

Tiesiog buvom per daug skirtingi, per daug uzsispyre, per daug emocingi ir nei vienas nenorejom nusileisti.Siaip ar taip, graziu akimirku buvo tikrai daugiau nei blogu ax.gif
Atsakyti
ar yra Turkijoje maisto kultas? nes man tai susidarė toks vaizdas,kad yra ir labai stiprus. ax.gif
Atsakyti
Cia pokalbiai apie Turkija wink.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
jus cia apie turkiskus musulmonus snekates, as tai su irakieciu jau 5tus metus gyvenu.Labai toleruojam abejas religijas,bet problema ta kad mes laukiames kudikio,tikriausiai teks tuoktis.Bet jis yra truputi kietakaktis kas jo religija liecia,jei man reikes teketi,tai turesiu perimti jo religija,o as visai nenoriu.
Pasidalinkite patirtimi ,kurios irgi gyvenate su musulmonais.Butu idomu suzinoti.
friends.gif
Atsakyti
jei jis geras mususlmonas, niekada nevers taves priimti islama, tai ne jo teise, o tavo laisvas apsisprendimas. be to, yra kazkur parasyta(korane ar hadide), kad reikia toleroti moteri, kokia vede(jei ji buvo iki tol ne musulmone, jis juk zinojo, ir su tuo susitaike), todel neturi teises ir tolesniam gyvenime reikalauti.
Atsakyti
Gal tu ir teisi,as tikriausiai per daug nerimauju.Esu pasidarius labai jautri paskutiniu metu.iki
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 02 27, 21:52)
Labukas visoms,
.Bet jis yra truputi kietakaktis kas jo religija liecia,jei man reikes teketi,tai turesiu perimti jo religija,o as visai nenoriu.
Pasidalinkite patirtimi ,kurios irgi gyvenate su musulmonais.Butu idomu suzinoti.
friends.gif

4u.gif Snaige nu nemanau ,kad jis tave vers per prievarta priimti jo religija ax.gif
4u.gif sekmes tau , 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 02 27, 11:52)
Labukas visoms,
jus cia apie turkiskus musulmonus snekates, as tai su irakieciu jau 5tus metus gyvenu.Labai toleruojam abejas religijas,bet problema ta kad mes laukiames kudikio,tikriausiai teks tuoktis.Bet jis yra truputi kietakaktis kas jo religija liecia,jei man reikes teketi,tai turesiu perimti jo religija,o as visai nenoriu.
friends.gif

As istekejau uz musulmono ir pakeiciau religija, bet dabar labai gailiuosi (meile susuka smegenis).Religija nera bloga tikrai labai gera, bet as pabandziau ir tai ne man, vyras kartais pyksta kad nepraktikuoju, bet kaip sakoma, niekas neprivers daryti tai ko nenoriu.Visu paprociu laikausi ir tai nera problema (del maisto ir atviru drabuziu) Del galvos apdangalo, jam is pradziu pasakiau, kad niekada nedevesiu.Bet yra situaciju kai reikia (pvz .per laidotuves ar religines sventes meceteje).Del vaikucio, tai jei istekesi 100%vaikutis bus musulmonas, ir jis tikrai nenusileis.Jei netekesi tai jios neturi jokios teises.
Atsakyti