Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Isyankar @ 2006 02 19, 18:29)
Vakar turėjau progą pasikalbėti su draugu. Jis dabar armijoj, tai pasakė taip :"Dabar suprantu, kodėl Europos Sąjunga nenori priimti Turkijos ir jie yra teisūs. Bijokit turkų ne dėl to, kad jie musulmonai, o dėl to, kad jie yra gyvuliai". unsure.gif

Kokie iš jų musulmonai, jeigu armijoje yra draudžiama eiti penktadieniais į mečetę ir vieną kartą į mėnesį atvažiuoja striptizo šokėja (dažniausiai rusaitė), kad vaikinai prasiblaškytų. Kaip mano draugas apibūdino, tai ten iš viso tik apie 10 turi išsilavinimą universitetinį, o kiti šiaip tokie nužmogėję padarai. ax.gif

Tai tavo draugas irgi prie gyvuliu?Ar prie nuzmogejusiu padaru? biggrin.gif
As tai girdejau pacius geriausius atsiliepimus apie armija Turkijoj su super griezta drausme.Na gal priklauso nuo to, kur pakliusi ir su kokiu nusiteikimu eisi ten cool.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 19, 18:39)
klystate,Smurka.  smile.gif  juk nepažįsti manęs...kaip gali sakyti,kad žinai,kas bus?...nesijaučia jokio nuprotėjimo...ir tu tikrai nežinai,kas bus po mėnesio ,kaip yra, kaip buvo, nors ir lenki mane visa galva...patikėk manimi...sek įvykius...pamatysi... mirksiukas.gif
mes skirtingos... drinks_cheers.gif

Seksiu. Ir kvatosiuos pilna gerkle.

Ir ne man vienai taip buvo. Pažįstu visą gvardiją turkomanių, kurios vienaip ar kitaip nuprotėjo, nors laiko save gana išlaikytom ir protingom personom.

Beje, jei ką, galim susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 19, 18:45)
Seksiu. Ir kvatosiuos pilna gerkle.

Ir ne man vienai taip buvo. Pažįstu visą gvardiją turkomanių, kurios vienaip ar kitaip nuprotėjo, nors laiko save gana išlaikytom ir protingom personom.

Beje, jei ką, galim susipažinti drinks_cheers.gif

nekvatosi...pamatysi...kažkoks noras atsirado man paprieštarauti... ax.gif
aš žinau tu vyresnė, turi daugiau patirties...bet tai tikrai nereiškia,kad pas mane viskas vyksta ir vyks kaip pas tave buvo ar yra... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 19 vasario 2006 - 18:51
QUOTE(Shalimar @ 2006 02 19, 18:42)
Tai tavo draugas irgi prie gyvuliu?Ar prie nuzmogejusiu padaru? biggrin.gif
As tai girdejau pacius geriausius atsiliepimus apie armija Turkijoj su super griezta drausme.Na gal priklauso nuo to, kur pakliusi ir su kokiu nusiteikimu eisi ten cool.gif

Mano draugas prie normalių žmonių. Šiaip armija išvis nepasakyčiau, kad yra civilizuotas dalykas. Ten žmonės yra žeminami ir tiek. Žinoma, kad priklauso nuo to, kur pakliūsi. Priklauso ir nuo to, kokie... hmmm kaip jie ten vadinasi.... armijos rangų nežinau blush2.gif priklauso nuo commanders biggrin.gif

Bet kad gerų atsiliepimų tai aš iš nei vieno turko negirdėjau blink.gif Netgi vienas, kuris labai ten veržėsi, nes sakė gyvenimas jam nuobodus ir jam labai reikia kažko įdomesnio grįžo depresuotas. Mano draugo draugą grįžusį iš ten irgi reikėjo gelbėti iš depresijos. Tikrai nieko gero apie ten negirdėjau schmoll.gif Nebent tas gerai atsiliepęs į super kokią vietą pataikė. O tas yra retas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 19 vasario 2006 - 19:04
QUOTE(logika @ 2006 02 19, 18:47)
tai tikrai nereiškia,kad pas mane viskas vyksta ir vyks kaip pas tave buvo ar yra... cool.gif

Tu ne išimtis. Pas visas vyksta viskas labai jau panašiai wink.gif Net neįdomu, kai imi lygint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 02 19, 18:50)
Mano draugas prie normalių žmonių. Šiaip armija išvis nepasakyčiau, kad yra civilizuotas dalykas. Ten žmonės yra žeminami ir tiek. Žinoma, kad priklauso nuo to, kur pakliūsi. Priklauso ir nuo to, kokie... hmmm kaip jie ten vadinasi.... armijos rangų nežinau  blush2.gif priklauso nuo commanders biggrin.gif

Bet kad gerų atsiliepimų tai aš iš nei vieno turko negirdėjau blink.gif Netgi vienas, kuris labai ten veržėsi, nes sakė gyvenimas jam nuobodus ir jam labai reikia kažko įdomesnio grįžo depresuotas. Mano draugo draugą grįžusį iš ten irgi reikėjo gelbėti iš depresijos. Tikrai nieko gero apie ten negirdėjau schmoll.gif Nebent tas gerai atsiliepęs į super kokią vietą pataikė. O tas yra retas dalykas.

Na vat kaip viskas skirtingai smile.gif Kadangi gyvenau kuri laika turkiskoj bendruomenej biggrin.gif , tai pastebejau, kad plepeti apie armija jie labai megsta, jau kaip suseda tuos laikus prisiminti, tai neatitrauksi doh.gif Sako, kad patys graziausi metai praleisti ten ax.gif
Mano tevas irgi tik gerai apie tai kalba, ir siaip pazistami, ten pabuvoje (nors ir ne Turkijoj, bet vistiek armijoj).O yra tokiu, kurie is ten tiesiai i psichiatrine traukia unsure.gif
Vieni isitikine, kad armija beprasmis laiko leidimas, kiti - kad asmenybes gniuzdymo fabrikas, dar kiti - kad vyriskumo mokykla.Bet cia jau atskira tema rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 19 vasario 2006 - 19:31
QUOTE(mamulia @ 2006 02 19, 19:19)
Tu ne išimtis. Pas visas vyksta viskas labai jau panašiai wink.gif Net neįdomu, kai imi lygint biggrin.gif

nesupratote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 19, 19:39)
nesupratote  ax.gif

paaiškinkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2006 02 19, 20:50)
paaiškinkite  mirksiukas.gif

nenoriu veltis į bereikalingą diskusiją. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 19, 20:59)
nenoriu veltis į bereikalingą diskusiją.  mirksiukas.gif

jūsų valia mirksiukas.gif

Iyi şanslar, yakında görüşürüz mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2006 02 19, 16:30)
siūlau logikai paskaityti Isyankar postus. Kai tik ji prisijungė čia forume ir dabartinius wink.gif

Bet aš lagaminų niekur nesikraunu ir nieko nemetu biggrin.gif Tai būtų kvaila vien savos ateities atžvilgiu, bet nesakykit kad Shalimar nepasisekė g.gif Dabar sau tvarkingai gyventų, jokių linksmų ir gražių prisiminimų, gal tiek daug Europos būtų nepamačius. Reikia gyventi kol jaunas, bet aš spėju savo jaunąsias dieneles tvarkingai universitete praleisiu, paskui tvarkingai darbą Lietuvoj susirasiu.. Nieko gero kai pagalvoji verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 20 vasario 2006 - 08:36
QUOTE(Isyankar @ 2006 02 20, 08:10)
Bet aš lagaminų niekur nesikraunu ir nieko nemetu biggrin.gif

aš irgi 4u.gif
Atsakyti