QUOTE(Kile @ 2010 11 18, 15:01)
Ačiū, širdingas ačiū visoms už šiltus žodžius. Džiaugiuosi, išdrįsusi publikuoti čia savo surašytą istoriją - Jūsų palaikymas daug geresnis vaistas nei laikas. Gydo ir laikas, bet žinojimas, kad yra šitokio gimimo nerimą patyrusių mamų daugiau, labai ramina
Prieš keletą mėnesių pati skaitinėjau čia istorijas ir ieškojau žinių, supratimo kas manęs laukia. Linkiu rimties, ramybės mūsų istoriją beskaitančiom būsimoms mamytėms... Kad ir kaip viskas baigiasi, neramūs įspūdžiai nutolsta, nes šalia - didžiausias gyvenimo iššūkis
Nuoširdžiausi sveikinimai,medalis mamytei!!!

Skaitant šią istoriją,ašarelės man riedėjo kaip pupos..Pilnai suprantu tave ka tu išgyvenai..Mano mažylė gimė rugsėjį,o mamos jausmas man atsirado po ilgo tarpo...galima sakyt dviem mėn praėjus..Nežinau kodėl taip buna,atrodo juk vaikelio gimimas toks stebuklas,bet matyt kartais patirtos kančios,tą jausmą kuris turėtų būti užslopinamas..

Man operacijos nedarė,pati gimdžiau,bet gimdymas buvo toks sunkus,kad purto iki šiol dar,tik pažiūrėjus į savo dukrytę džiaugiuosi,kad ji po visko liko sveikutė..nes man buvo vakumas naudojamas,plyšau plius visa,žodžiu kaip gyd sakė,mano organizmas labiau pritaikytas džinsus nešioti,nei leliukus gimdyti:),tik laimė,kad viskas baigėsi laimingai,nes profesionali gyd viska laiku padarė..ačiū jai labai už tai,kad dabar turiu nuostabią dukrytę,be kurios neįsivazduoju gyvenimo jau..Tad ir tu laikykis,esi pati nuostabiausia mamytė savo sūneliui,brangiausią ką jis turi...o emocijos jos visada mus aplanko visokios,svarbiausia aišku,kad būtų artimųjų supratimas ir meilė šalia...Sėkmės Jums,aukite dideli,sveiki,laimingi!!!